Albumi (Komente)

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Albumi (Komente)

Fillimisht postuar nga Nelk@:<br />[qb]
P.S.
Isabelle ka munci ene ti i foto, se ne lagje te kam po ta kam harru surratin. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po kerkoj nji xhup te kuq qe te bej nji gotrafi si taten /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Te kam ardh' ke puna, po se kam fajin un' qe ke fillu me i bo bisht ti punes /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

:wave:

personazh

Valoris scriptorum

tu pa bioritmin e ktyne ditve neper internet shof qe kto 3 ditet e funit e kam pat per ibret....mas suamit ve dhe mooni foton e t'bo gjaku ulje ngritje pa leje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

moono ke i gjo ti qe s'arrij ta kap...rrilli

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga capuni:
[qb]
TiRoNsJa_17.jpg

(capuni ngre grushtin larte n'shenj nderimi, dhe fillon knon) ...god bless America ..the land of the freeeee... /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: [/qb]
sa flok t'bukraaaaaaaaaa

Le_Routard

Forumium maestatis

Mooni, po naji foto me te veshme a ke mi? Natyrisht sa me pa stilin e robave. Jo se fotografi pashaporte ska lezet, ti e ke mor i her leje kalimin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb]
Fillimisht postuar nga capuni:
[qb]
TiRoNsJa_17.jpg

(capuni ngre grushtin larte n'shenj nderimi, dhe fillon knon) ...god bless America ..the land of the freeeee... /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: [/qb]
sa flok t'bukraaaaaaaaaa [/qb]
Vetem ajo bluzja bardh ja prish me te thone te drejten /pf/images/graemlins/laugh.gif

Capuno, vete e ke bo ket fotografin apo ta kan dhone te bome? Po ta kesh bo ti te them bravo te qoft se s'tu paska dridh dora fare! Te kishte qon HH, HajdutiHurmave, ne vend tat s'kishte per ta kadru dot ket gocen gjeme madhe. Me siguri kishte per tju duk vetem llapa ne fotografi se kishte per tju var aq shume sa do i bllokonte objektivin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb] ngecsh ke ulluku gjememdhajave e aty e kalofsh vitin e ri /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po e stampos kete mesazhin tat Nazho, me gjithe kete urim qe me ke bere, dhe po ja nis Papo Natales shpejt e shpejt. /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

mos me thush "e ke ti fajin" kur te te sjelli Big Mama-n masnej... /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

[qb] moono ke i gjo ti qe s'arrij ta kap...rrilli [/qb]
Kam Dy gjojna une qe s'arrin t'i kapesh dot ti per at pune. /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. no rrilli, mbase jemi pare dikur bashke se dhe ti se c'ke i gjo qe s'arrij ta kap. /pf/images/graemlins/smile.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Kam Dy gjojna une qe s'arrin t'i kapesh dot ti per at pune. /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. no rrilli, mbase jemi pare dikur bashke se dhe ti se c'ke i gjo qe s'arrij ta kap. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
qekan dy pale, dhe me D biles...po un i mjeri qe paskam vetem nji, biles i fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

drops^of^enigma

Primus registratum

Mooni jemi bere per mall, te puth /pf/images/graemlins/smile.gif
Pashe qe kishe postuar foto por smu hap gje :shrug: Am i missing any wedding pics? In any case, u know my email /pf/images/graemlins/smile.gif

Su@mi,shume e embel /pf/images/graemlins/smile.gif

Elian, was that a tounge ring i saw? :confused:

Djep

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga drops^of^enigma:
[qb]Am i missing any wedding pics? In any case, u know my email /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ca wedding mer jahu, amon??!!

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Djep:
[qb]
Fillimisht postuar nga drops^of^enigma:
[qb]Am i missing any wedding pics? In any case, u know my email /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ca wedding mer jahu, amon??!! [/qb]
e mire, mire ti! /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ca te boj une e shkreta qe u bona si bariu me ujkun tek ty. /pf/images/graemlins/laugh.gif