Albumi (Komente)

renea

Primus registratum
Re: Albumi (Komente)

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] jam shum kurioz te di se pse po qeshte aq shume :rolleyes: [/qb]
arbi flm po keroja tek shqiperia.com, kisha harruar qe kishim dhe nje album ketu.
Flobo, mendoj se ajo qesh nga qe ka nje diell brenda ne vend te zemres /pf/images/graemlins/smile.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga renea:
[qb]
Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] jam shum kurioz te di se pse po qeshte aq shume :rolleyes: [/qb]
Flobo, mendoj se ajo qesh nga qe ka nje diell brenda ne vend te zemres /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
wow :eek: me pelqeu shprehja :thumbsup: megjithese dielli eshte njecik i madh per te qene ne vend te zemres /pf/images/graemlins/laugh.gif
Alinos pse nuk je adoleshente ti eee :confused: nga fotoja dukesh e tille :wave:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Sa qenka rrit ene Rene... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qe ishe i bukur e dinim, por ishtu do na i marrsh cupat ne qafe :angel: :kiss:

Djep

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]Qe ishe i bukur e dinim, por ishtu do na i marrsh cupat ne qafe :angel: :kiss: [/qb]
"Epooo.... u rrit kungulli... e mori gradhet" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pse gjithmone bebe do ngelet Renea, apo na ka ngel ora forumit dy vjet mbrapa ne?

Reneush bukurush, periudhen e tranzicionit (adoleshencen) po e kaloke me hapa te vrullshem. Ne kete aspekt e paske lene me vite drite mbrapa Shqiperine. /pf/images/graemlins/wink.gif

Tashi si thu ti, he, nuk meriton nje montim ajo foto?

alinos

Forumium maestatis

[qb]
Flobo, mendoj se ajo qesh nga qe ka nje diell brenda ne vend te zemres /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif

Shume i embel ti derman, shyqyr qe te kam larg se kush e di cdo punoja :wink: :kiss:

alinos

Forumium maestatis

Jam/Isha po aq e bardhe sa edhe para nje viti kur u pame, kinge! Kam ndryshuar vetem ngjyren e flokeve, i kam bere si qepe /pf/images/graemlins/wink.gif
Edhe ti s'u dukshe keq, pa pallte, para se te hiqeshe kuptohet...

Diavolessa

Valoris scriptorum

Tashi si thu ti, he, nuk meriton nje montim ajo foto?

Djepo pse pytje o kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

S'ka ligj mbi praivazi ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif Vazhdo punen tende ti :kiss:

renea

Primus registratum

shkrepe djep trimi, e shikoni o motra na thane dhe plak pale /pf/images/graemlins/laugh.gif

bej shaka..

qeshem

Primus registratum

[qb] shkrepe djep trimi, e shikoni o motra na thane dhe plak pale /pf/images/graemlins/laugh.gif

bej shaka.. [/qb]
epo vete e ke fajin, kshu si qeke ti duhet te veje ndonje avatar alla Djep , /pf/images/graemlins/tongue.gif

Princesha

Primus registratum

Renea shume simpatik ishe bere, jo se s'ke qene po ishe burrnu njifije /pf/images/graemlins/laugh.gif , mir mir jo keq :thumbsup: .