Albumi (Komente)

I

insane

Guest
Re: Albumi (Komente)

hehem..
Kopjace!! :wave: /pf/images/graemlins/wink.gif

Diddy19

Su@mi

Te betohem qe nuk e kisha pare!
Se kisha pare as ate pergjigjen tende rrethj parfumit ne shishe te vogel!

Mbaron shpejt?? Mjafton kjo per te mos e provuar??

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOLD&UP:
[qb] m'rrejn syt mua apo esht shtuar malli cilesor kohet e fundit.. them ne pergjithsi edhe kshu n'rruge ndisko gjithandej, thone qe ka dale ne mode gjimnastika.. ose jan ber rrobat t'bukra..hallall kjo

b01.jpg
[/qb]
gjorgj edhe ty po te shkon goja lang eee?
aman giorgio mos i jep shkak femrave, se jan gati me fol kur shofin rivalitet te forte.
mu kjo vajza me pelqen, very pretty... prej te floket e deri te corapet, yll /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Fillimisht postuar nga Blue:
zemra, nuk kam kohe me te mesu drejtshkrim e as rregullat e leximit

Nuk asht puna se nuk ke kohe.Ka sh mundesi qe ato rregulla te drejtshkrimit e te leximit si din as ti.A nuk e din ti qe ne fillim te fjalise shkruhet me shkronje te madhe a??

me sa di une kur i replikon dikujt shkruhet emri-nicku i atij qe i drejtohesh. ca te bani me mendu qe je kaq me fat sa un me harxhu kohe me te repliku ty?

As kuptimin e fjales "replike" nuk e dike a?? Ajo e jotja ,maj zemer,nuk ishte "replike",ishte thjesht "pergjigje"(pergjigje ndaj nje pyetjeje qe s te ishte ba ty)."Replike"= pergjigje debatuese. /pf/images/graemlins/laugh.gif

nganjehere e baj per solidaritet, por kshtu perdite s'ka as kuptim

Te ishte vetem ndjenje solidariteti ajo qe ti ushqen ndaj meje,gjysma e se keqes.Po kam frike e asht dicka me e rende!Edhe kete nuk e them vetem une. :shrug: [/qb]
ababbaba, ndihmo zot!

NAhara, per ket qe shkrun kshtu duhet me pyt se ku e han buken, ka energji shume.

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] Tea, edhe ti ban postime ktu?
fmi t'poshter, tu fillu me at tiranasin e cmendur dhe hor, tu vazhdu me putrak morracakun!

vec ne vazhdoshi tu komentu ma ktu, kam me jua nxi resumene!!!!!!!!!! :smash: :goofy: :goofy: [/qb]
po ja thash ta provoj ne une me postu iher ketu se se kisha bo naj-here /pf/images/graemlins/tongue.gif
...qyqe mi bella, ca t'kon bo tironsit ty ri! qe qeke kaq e gatshme me na nxi rusmen ? :goofy:

bebi

Primus registratum

per ata qe nuk e kane pa foton e Tea-s kam ardh un me ba nga ata anonimet, se nuk e kisha provu kurre /pf/images/graemlins/tongue.gif
Tea asht nji brrune bukuroshe, hmmm, te af-ja e vjeter dikush e krahasonte me miss Arcurin. /pf/images/graemlins/laugh.gif
zanin e ka si bYl-byl /pf/images/graemlins/tongue.gif
shyqyr qe s'jam djal se e kisha grabite.
nqs ka ndonji qe ka kuriozitet per ndonji anetar interesant te AF-se t'me pysin mu.
per pagesen merrena vesh ma vone /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Po mire e bLue u morrem vesh per fotot, hajt se po merrena vesh ma vone per fotografite, po per zerin si do ia bejme /pf/images/graemlins/laugh.gif si do na "e shesesh" kete kenaqesi bylbyliane /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ju puth te dujave nderkohe /pf/images/graemlins/smile.gif (Tea&Blue) /pf/images/graemlins/smile.gif

H

harap

Guest

o Blue une jam djale e kam pa foton e TEA po puna eshte qe kam qejf me te grabit ty .si i bahet?

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Po mire e bLue u morrem vesh per fotot, hajt se po merrena vesh ma vone per fotografite, po per zerin si do ia bejme si do na "e shesesh" kete kenaqesi bylbyliane

Ju puth te dujave nderkohe (Tea&Blue) [/qb]
ne fakt per zanin e kam shum kollaj. harrove ti ate sex simbolin qe thote: "me vjen keq por ke ardhur shume vone" :tipsy:
ashtu mund te regjistrojme ket byl-bylen tone.
problemi asht vetem te shifra sa ofrohet, se un jam matrapaze me pompozitet, nuk shes mall per pak gja /pf/images/graemlins/wink.gif
:cool: cheer up guys,
ps: kordele :kiss:

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] o Blue une jam djale e kam pa foton e TEA po puna eshte qe kam qejf me te grabit ty .si i bahet? [/qb]
kjo pytje nuk qendron. ku ka qejf me te grabitun? grabitja bahet prej hallit, dmth, kur viktima asht kundra vendimit te marrun nga atakuesi.
ti mundesh me pyt: je rezistente?
pergjigjia do te kishte kene: anetare e flakte qe ne themelim, por ultimamente kam ba pak mungesa te riparueshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FoToSiNTeSiCLoRoFiLLiaNa:
[qb] HaRaP vjen vete ajo /pf/images/graemlins/tongue.gif ske nevoje me e grabit ti [/qb]
ka mundesi. nqs Harapi gjen geenie-n e llampes edhe geenie e ndrron me Brad Pitt si te filmi "hot chick" :goofy:

H

harap

Guest

une jam me i mire se brad prandaj je e imja /pf/images/graemlins/tongue.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Ty nuk te do ajo se e ke cu modestin me leje lindje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blueje, cin do ma shume ti zemra, mu shamtaraq apo Harapin qe ki ka hy vedi n'qef?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Aman o zot ku ja dilet me gjithe kto cuna /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif