Albumi (Komente)

Ela_001

Primus registratum
Re: Albumi (Komente)

Shi shi ca behet ketu, u kthye ne fushe fantazie, Darien :eek: ti Moh.... /pf/images/graemlins/wink.gif qe te dyve :smash:

:thumbsup:

Darien

Primus registratum

nuk jam i sigurtë 100% që atje më vajtën sytë direkt, po jam i sigurtë që atje më mbetën - tek buzët

anglisht përshkruhen me një fjalë të vetme: kissable
përkthimi nuk është thjesht 'të puthshme', sepse fjala kissable në këtë kontekst nënkupton inviting a kiss

H

harap

Guest

o Ela_007 si fshatare e kohes se komunizmit te kane dal balluket /pf/images/graemlins/smile.gif

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] o Ela_007 si fshatare e kohes se komunizmit te kane dal balluket /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Edhe dhelpra kur se kapi dot rrushin tha qenka i pabere /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif Tani po te rrotullohet me duket :smash: duket qe paske shume gusto.

H

harap

Guest

hahhahaha.

Ela une te kam thene qe tek fotot e tjera ke dal shume mire por tek ajo balluket te jepnin nje pamje te tille /pf/images/graemlins/smile.gif dhe me duket sta kisha thene vetem une.

po ca te besh femijet e llastuar te tille ngelin gjithmone /pf/images/graemlins/smile.gif

qe te permendesh dhelpren me pare duhet te tregosh ku eshte rrushi po ngaqe ska rrush ne asnje vend atehere kjo bie poshte /pf/images/graemlins/wink.gif

Sa te mira qe i kemi koperativistet mer aman .

Ela_001

Primus registratum

inati eshte virtyt koperativistesh athere, po Tirana si qytet sikur nuk ka patur koperative keshtu, po nejse. /pf/images/graemlins/smile.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] inati eshte virtyt koperativistesh athere, po Tirana si qytet sikur nuk ka patur koperative keshtu, po nejse. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Te thone c'te duan. Je si shpirt :wub:

Ato baluket te japin nje pamje si te nje francezeje /pf/images/graemlins/wink.gif A me, me gusta :goofy:

H

harap

Guest

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] inati eshte virtyt koperativistesh athere, po Tirana si qytet sikur nuk ka patur koperative keshtu, po nejse. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Tirana ska me shume se 70 vjet qytet aman /pf/images/graemlins/smile.gif
ja kenaqu te te bejne pak qejfin se vdes.po varet kush ta ben /pf/images/graemlins/smile.gif po prap kjo ste ndryshon pamjen e koperativistes qe ke ne ate foto. /pf/images/graemlins/smile.gif

Ela_001

Primus registratum

Tani, aq shume e tejkalove normen e stergjatjes sot sa do shpikim nje fabul tjeter, se me ca te simbolizojme gjeje vete, fabula sipas deshires /pf/images/graemlins/wink.gif

H

harap

Guest

ok ok Ela je ashtu siç mendon ti per veten /pf/images/graemlins/smile.gif

butterfly

Primus registratum

O Ela, fotot jane shume te bukura, komplimente.
Si kisha pare fare une kur shikoj gjithe kete tevatyre ketu.......
Leri te terbohen aman ce vret mendjen se vete je me vertet ashtu sic mendon ti... /pf/images/graemlins/wink.gif