Albumi (Komente)

Guest
Re: Albumi (Komente)

vendali dhe bitchi vendalit me pelqyen shume /pf/images/graemlins/laugh.gif :cool:

H

harap

Guest

si ngele tek komentet me Ela edhe prototype si vdisni tjua bejne qejfin pak fare.
/pf/images/graemlins/wink.gif

Ela_001

Primus registratum

Une meta tu ja bo qejfin te tjereve ky thot, eh... he se ti e di un qe ma ben qejfin po he nuk ankohem /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Shume kinge e dashura e Vendalit. Edhe ai vete duhet te jete ca me i mire se ne foto, po s'kuptoj pse e pozicionon nofullen ne ate menyre para objektivit... :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

thank you thank you, e di dhe vet qe kam talent ne artin fotografik. Nqs keni deshire te pozoni me beni nje ze.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

he is so cute i could EAT him alive :eek: /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

nope ela just wondering /pf/images/graemlins/laugh.gif

gesi alamet cuni
/pf/images/graemlins/blush.gif

Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb]
Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] EKSKLUZIVISHT PER GOCAT:
http://www.shqiperia.com/chat/chatues/album/album02/rv01.jpg

CA JAN KTO GJONA TE BUKRA KSHU MI AMAN /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Kush eshte ai me Ela, se ma hoqi trurin fare, si se kisha pare une???

Apo e kam thene: -I kemi djemkat e bukur... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
O fallco me duket se nuk e kishte vulen shqipetare /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif