Albumi (Komente)

renea

Primus registratum
Re: Albumi (Komente)

uo dalip !

veshja jone si nga shati dhe ti, si nga veliqoti.

ketu ne midwest veshja e bukur vjen nga brenda, aspak e ngjashme me pompozitetin e New Yorkut, apo Bostonit. na jena shatare and felici

lissus

Primus registratum

..... kjo ela te lenka me goje hapt /pf/images/graemlins/smile.gif ..., bekuar qofte dita qe ka lindur , mallkuar qofte dita qe ka ber tatuazhet , mbi ate lekure te njome /pf/images/graemlins/smile.gif ,

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb]
Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb] renea na fal plako po tashi osht vone fotoja Eli001....prima le signorine rubu /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Edhe..........

ej amon mos thot njeri Eli se e kam vdekje [/qb]
u qyqa e paskam pa gabim nickun, m'fal Ela m'fal.

edhe.....rrime e shofim foton se aq na ka dhon kismet kaurri me kto kompjutrat.

çao albane bjondja ....po fol vetem per gjysmen e fotos qe m'intereso mu /pf/images/graemlins/laugh.gif (piligrimo kshu eshte kur nuk je femer)

ps: dum bishtin e krefem!!!

Kordelja

Valoris scriptorum

O Nazhi te qafsha....ku e ke komjuterin mer ne shpi apo me nai ven publik????!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s.Jo per gjo po po te qasha hallin........ /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] O Nazhi te qafsha....ku e ke komjuterin mer ne shpi apo me nai ven publik????!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s.Jo per gjo po po te qasha hallin........ /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Pilgrimo mo e vrit menjen lali,se qeke alamet cuni.... /pf/images/graemlins/smile.gif

personazh

Valoris scriptorum

mirmjes dynjoja!
kompjutri eshte publik-studentor mbi te gjitha.

o Ema amon tu bofsha...mi thu Pilos "he se i mire je po mos e vrit menjen" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Durrs@ku:<br />[qb] Hahaha Asgje mo lali /pf/images/graemlins/wink.gif Komplimenta per foton /pf/images/graemlins/smile.gif

Ps-Mos me thuj qe je tironce /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po te them qe jam /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif ,

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lissus:
[qb] ..... kjo ela te lenka me goje hapt /pf/images/graemlins/smile.gif ..., bekuar qofte dita qe ka lindur , mallkuar qofte dita qe ka ber tatuazhet , mbi ate lekure te njome /pf/images/graemlins/smile.gif , [/qb]
Thnx lal, po hajt mo se qefe qefe kjo dynja qefi qefit nuk i ngja.

bengu

Primus registratum

S'e besoj, edhepse nuk kishte qene keq, jo... /pf/images/graemlins/tongue.gif

p.s. nese nuk beson, kam pas vene edhe une nje foto atje te albumi.

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] S'e besoj, edhepse nuk kishte qene keq, jo... /pf/images/graemlins/tongue.gif

p.s. nese nuk beson, kam pas vene edhe une nje foto atje te albumi. [/qb]
Jo nuk te njoh, ama ate bishen e kuqe e njoh , ah.... :rolleyes: /pf/images/graemlins/frown.gif

bengu

Primus registratum

YaY, paskemi dicka te perbashket.
Sikur te kisha gjera te tilla edhe me ate e cila te ngjante shume... /pf/images/graemlins/frown.gif

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] YaY, paskemi dicka te perbashket.
Sikur te kisha gjera te tilla edhe me ate e cila te ngjante shume... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Uh, sorry. Nuk ka gje me kembe te mbare heren tjeter. :rockband:

RaVeR

Primus registratum

Fillimisht postuar nga renea:
[qb] uo dalip !

veshja jone si nga shati dhe ti, si nga veliqoti.

ketu ne midwest veshja e bukur vjen nga brenda, aspak e ngjashme me pompozitetin e New Yorkut, apo Bostonit. na jena shatare and felici [/qb]
JaLLLaaaaHHHHHHHH djale te marrte purtha shalet se me cmontove muckrite na te qeshurat o lum ....

ika ika nashi se vdiqa per gjum holla bak

Kordelja

Valoris scriptorum

Mireeeeeeeeeeeee, shume mire Pilgrini me Banken do thosha dhe une.... /pf/images/graemlins/wink.gif

P.s.Albana, ca osht ai mrapa jush mi...s'na e ke prezantu akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

ate e ka edukuar Blucka per se mbari mi,jo te kullufite vetem te lepije /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif