u qyqa e paskam pa gabim nickun, m'fal Ela m'fal.Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb]Edhe..........Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb] renea na fal plako po tashi osht vone fotoja Eli001....prima le signorine rubu /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ej amon mos thot njeri Eli se e kam vdekje [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] O Nazhi te qafsha....ku e ke komjuterin mer ne shpi apo me nai ven publik????!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
p.s.Jo per gjo po po te qasha hallin........ /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po te them qe jam /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif ,Fillimisht postuar nga Durrs@ku:<br />[qb] Hahaha Asgje mo lali /pf/images/graemlins/wink.gif Komplimenta per foton /pf/images/graemlins/smile.gif
Ps-Mos me thuj qe je tironce /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Thnx lal, po hajt mo se qefe qefe kjo dynja qefi qefit nuk i ngja.Fillimisht postuar nga lissus:
[qb] ..... kjo ela te lenka me goje hapt /pf/images/graemlins/smile.gif ..., bekuar qofte dita qe ka lindur , mallkuar qofte dita qe ka ber tatuazhet , mbi ate lekure te njome /pf/images/graemlins/smile.gif , [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Blendi:
[qb] tatuazhi ta hiqka petllen venit /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Hej, thnx, mos dalim te njohur??Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] Ela, i ngjan tmerresisht njeres qe e kam njohur dikur.
Komplimente! [/qb]
Jo nuk te njoh, ama ate bishen e kuqe e njoh , ah....Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] S'e besoj, edhepse nuk kishte qene keq, jo... /pf/images/graemlins/tongue.gif
p.s. nese nuk beson, kam pas vene edhe une nje foto atje te albumi. [/qb]
Uh, sorry. Nuk ka gje me kembe te mbare heren tjeter. :rockband:Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] YaY, paskemi dicka te perbashket.
Sikur te kisha gjera te tilla edhe me ate e cila te ngjante shume... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
JaLLLaaaaHHHHHHHH djale te marrte purtha shalet se me cmontove muckrite na te qeshurat o lum ....Fillimisht postuar nga renea:
[qb] uo dalip !
veshja jone si nga shati dhe ti, si nga veliqoti.
ketu ne midwest veshja e bukur vjen nga brenda, aspak e ngjashme me pompozitetin e New Yorkut, apo Bostonit. na jena shatare and felici [/qb]