Albumi (Komente)

Goca

Primus registratum
Re: Albumi (Komente)

Ehhhh..... pashe foton e njonit..... /pf/images/graemlins/frown.gif

S'po komentoj gjo.....

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga insane:
[qb]majestic u a CS major?
clasic C? how come.. une e kisha ne C++ simestrin qe kaloj.
po tjeter cfare po merr? assemmbley lang?
me thuaj nese mund te te ndihmoj per ndonje gje. (edhe pse sjam dhe aq i mire ne programim dhe C se njoh pothuaj fare)
pacim "kolege" ( me duket se mund te te therras kolege )[/qb]
CS koleg. Po jam akoma freshmen. Semestrin tjeter behem sophmore, keshtu qe vetem dy klasa C kam marre deri tani. Ajo qe thashe, edhe nje introduction ne C last winter.
help.gif
Do ta kem parasysh oferen per ndihme, mos ki merak ti, ja sa te kem ndonje project due /pf/images/graemlins/laugh.gif Qe behem, O zot, O zot, te shkul floket me dore :mad: :mad:

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb]
Bengu po ti ca campus-job ke?[/qb]
Nuk kam asnje. Kohen e lire punoj si Electronic Components Broker. Pse nuk e more seriozisht titullim tim ti?!

butterfly

Primus registratum

Jo as me shkoi mendja fare. /pf/images/graemlins/laugh.gif That's cool. NE campuse humbje kohe eshte, po hajd mo.

butterfly

Primus registratum

Ne rastin tim me paguajne te chat ne forum, edhe te bej detyrat. lol /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb]Pse nuk thu qe paske pune te mire ti. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Pse kot bej un??!! /pf/images/graemlins/laugh.gif lol

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rrapatushja:
[qb]sa llapazon moj maaaaaa! Kater faqe me replika. Hapni nje kend tuajin atje tek thashethemet /pf/images/graemlins/smile.gif

Te mos dal nga tema tani, Ema ka nje veshtrim te perhumbur, melankolik edhe kur eshte duke qeshur. Shume gje terheqese, me pelqen.[/qb]
Ua mami, na kane share... /pf/images/graemlins/frown.gif :eek:
help.gif

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga insane:
[qb]beng ste pelqen? mua me pelqeu ajo klase edhe pse dola keq... si beja detyrat fare dhe me mori inat presori /pf/images/graemlins/frown.gif
po si klase qe gallate...[/qb]
Cfare ka ne te qe te me pelqeje, mer?
Span, n-tuples, eigenvectors, eigenvalues....
Its not gonna be my best grade ever. /pf/images/graemlins/smile.gif

bengu

Primus registratum

Me falni se harrova...
Spaces, Subspaces, Diagonalization, Gram-Schmidt Process, Orthogonalization.

:bored to death:

butterfly

Primus registratum

Kete klase do e marr kete semester qe vjen. Kur ta provoj, do te te kthej pergjigje Bengo. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

Te lutem mos me kthe pergjigje. E kreva dhe nuk dua te degjoj kurre me per ate klase. Edhe kinezce e kisha mesuar nuk kisha qene aq i merzitur. Ndoshta edhe profesori i kishte fajet, dukej si te ishte Axel Rose.

Mark

Primus registratum

Ore llapaqenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eshte tema KOMENTET mor ejjjjjjjjjj

Po nuk patet komente ikni flisni n'chat.

ANKOHEM TE ADMINISTRATORET PER BASTARDIM TEME /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

e dime, e dime, po spo bejme gje tjeter pos komenteve edhe ne jo ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

butterfly

Primus registratum

Edhe llapaqena qe s'na kishin thene, na thane... /pf/images/graemlins/laugh.gif Eh... /pf/images/graemlins/frown.gif

Ore Admirali, sa mire qe i kishe te bardhe ata internacionalsat mo dreq, mua me kane mbyt aziatiket, indianet, arabet afrikanet, edhe pak, evropiane. /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Kuqalashja

Primus registratum

Po ngaterrohuni me amerikane. C'e keni kete mani per te ndejtur me international students njehere?

Ne rinine time kur ngaterrohesha ne aktivitet e shkolles, me ra rasti te njihesha me ca europiane, mainly gjermane, italiane e franceze. Merrnin menjehere nje rol superior e silleshin ftohte e me dengla sa u thoshja qe isha shqiptare, keshtu qe u hoqa fillin. Jane amerikanet si shpirt, as kam c'i du te tjeret /pf/images/graemlins/smile.gif

andi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb]Ore Admirali, sa mire qe i kishe te bardhe ata internacionalsat mo dreq, mua me kane mbyt aziatiket, indianet, arabet afrikanet, edhe pak, evropiane. /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Ndoshta jam jashte teme por e kam vene re ne albforum (te pakten ne temat qe lexoj une) "racizmin" shqipetar ndaj racave jo te bardha.
C'te keqe kane aziatiket, indianet, arabet afrikanet ?
Cfare gjerash i bejne evropianet/te bardhet racen me te mire (vec faktit qe ne shqipetaret jemi te bardhe dhe pretendojme te jemi anetare te evropes) ?
Kur do ta kuptojme ne shqipetaret se kemi me shume te perbashketa historike, ekonomike shoqerore e kulturore me keto racat e tjera sesa me ato evropiane?

butterfly

Primus registratum

Kujt t'i rrine me dengla?! Deri me sot nuk me ka ndenjur njeri me dengla. Bile ne fillim kur erdha shoqet me te mira qe kisha ishin franceze, vetem se ato mbaruan edhe iken.

Nuk e di po une kur ju them qe jam shqiptare nuk me dridhet zeri fare, perkundrazi ngre koken lart edhe i shikoj ne kokerdhok te syrit, me krenarine me te madhe. SEPSE SHQIPERIA ESHTE E VETMJA GJE QE ME BEN KRENARE NE JETEN TIME. Edhe ne kete rast qe thua ti nuk ka me spazio per dengla.

ps. Di dy irlandeze qe i kishin te dashurit njera nga Irani edhe tjetra nga Lebanen, keshtu qe mos ki turp per Shqiperine se se can koken njeri.