ku e ke foton tina? /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga diavolessa:
[QB]Hola'..prisni ca foto te reja /pf/images/graemlins/smile.gif
Insane kush jane njato qe ke afer mo xemer?
Ps: Eli neser ti coj ca foto zemer /pf/images/graemlins/smile.gif
[QB]
o pape kur te nxierres ate foton me thuj me pare ne msn qe te mor masat me u lidh n'karrige /pf/images/graemlins/wink.gifqe mos te iki me vrap kur te shoh /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga paperina:
[qb]Kam dale horror dhe mos me tremb forumistat /pf/images/graemlins/frown.gif. Nuk e vendos :smash: [/qb]
Prit gomar, te mbije bar thuaaaaaaaaaaaaj... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga BENG:
[qb]Majestic...Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb]Uaaaa mami, si qe ajo ferrari!!![]()
che figo!
ps. le qe sikur eshte e Bengu-t thuaj. Te qe e Bengu-t ............ /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
Le qe edhe Bengu vete goxha kallep ishte. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ma jep pak numrin e telefonit e te lajmerohem kur ta blej nje Ferrari. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Fshihu se je pikuar...(J/K) /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga insane:
[qb]thuj mer qe ishte e jotja. se shikon sa mire po me hec mu muhabeti meqe i thashe per BMW-ne ?Fillimisht postuar nga BENG:
[qb]Majestic...Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb]Uaaaa mami, si qe ajo ferrari!!![]()
che figo!
ps. le qe sikur eshte e Bengu-t thuaj. Te qe e Bengu-t ............ /pf/images/graemlins/wink.gif
Le qe edhe Bengu vete goxha kallep ishte. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ma jep pak numrin e telefonit e te lajmerohem kur ta blej nje Ferrari. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ti rrofsh Majestic. Po edhe une qe ku ta kam bo komplimentin. Me ty e kisha.Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]...Ajo qe kishte dale me zezaket me pelqeu mu...[/qb]
Ua po si me ka shpetuar ky komplimenti yt!!!Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]Ti rrofsh Majestic. Po edhe une qe ku ta kam bo komplimentin. Me ty e kisha.[/qb]Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]...Ajo qe kishte dale me zezaket me pelqeu mu...[/qb]
Me prit me u martu me keta forumistat, me te marr lumi i thone nje fjale. Pastaj Moonlight, ca te keqe ka ajo foto, ne fund te fundit nuk jam lakuriq, madje po te kisha dale, do me kishin kerkuar doren. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga moonlight:
[qb]qyqa Admiral, i thashe gjithe mehalles per ty po mblidh menjen cuno! /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ishalla nuk ke menje me u martu nga forumi (si ca rob te tjere) se ia hoqe vetes riskun. hihihi[/qb]
Ti qit 100 resme cuno,,s'ka nevoje me thon m'fal. /pf/images/graemlins/wink.gif Gabimin tat vallaj s'kam per ta bo! Jo per gje,pot s'dua t'i le pa men anetaret e AF /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ! (duke qene shume e shemtuar,nuk do me kthejne me pergjigje po me pane pastajFillimisht postuar nga Blendi:
[qb]Ca padrejtsie. M'fal! Ti vrej t'mos bosh gabimet e mia para se t'qesesh resme.[/qb]