Re: Albumi Fotografik Shqiptar
Ciao :wave:
Mund te them te njejten gje per ata qe permende, duke qene se as i njoh as me njeohin, te dine t ekomunikojne me terminologji me te edukuar, thjesht kjo.Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Pinko, ti para se te vish ketu, duhet me pare te ndergjegjsohesh se me ke po flet.[/qb]
Ke te drejte, ketu gjate modifikimeve jane ndryshuar dhe keto. (e sheh qe diçka pranohet, nqse ka baze)[qb] Ti shume mire na solle piken pese te rregullores se Mambos, por shkove deri aty. Nese shikon me poshte do shohesh piken gjashte, e cila thote: 6. May I remove the "copyright" statements from the source code to Mambo?
No, you must keep all copyright notices and credits in the source code. [/qb]
Drejte, por mqse fotot jane marre ose sjelle nga vizitore qe shumica i dergojne me email, nuk mund te rri per "çdo foto nga mijera" te shkruaj siper copyrightin. Mjaftohem me diçka automatike qe vendoset siper per çdo album, dhe nese autori e kerkon, ndryshohet ose shtohet krahas saj. Kjo per te ndaluar te tjeret te vjedhin (deri diku) ata qe kontribuojne. Gjithçka qe sheh aty, behet duke pyetur kontribuuesit, dhe nese bien dakort vendoset (c) jone apo ajo e tyre, varet sipas deshires.[qb] Nese do shohesh pak neper web do te thone se: © = Symbol for copyright protection. Por ti e ke te qarte, ashtuk sic e kam dhe une /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Mund dhe te mos i beje reklame, femrat shohin numrin e telefonit :lol:[qb] Por perseri nese i ve re albumit, sheh qe shumicen derrmuese i ka vene Roni, i cili eshte pronar dhe administrator i Fokusit dhe disa faqeve te tjera. [/qb]
Mund ta them? /pf/images/graemlins/tongue.gif :thumbsup:[qb] Ne fund mund te thuash edhe - "Neo te shkerdhefsha udhet se na cave ***** , kur kemi nje shtet, qeveri e kryeminster, e vjedhin hapur diten me diell, ca te keqe ka qe une labi nga Vlora, Gerond Aliaj, vjedh ndonje skript a foto interneti" - dhe ketu une te jap te drejte.[/qb]
Ciao :wave: