Albforumi ne TOP SHOW

Albforumi ne TOP SHOW

Para ca ditesh u be ne TOP SHOW nje emision per forumet nder te tjera pasi kishte perfaqesues nga te gjithe forumet ( vetem nga Albforumi nuk kishte) u fol se cili eshte forumi me i njohur. Te gjithe u munduan te flisnin rreth forumeve te tyre por se mohonin dot Albforumin si forumin me te vjeter.
Top channel i kishte bere nje reklame forumit te tyre me 43 000 anetar por kishte vetem 27 000 postime , pra dukej sa forum i frekuentuar ishte. Ato duke u fryre me numer anetaresh harronin qe numri i postimeve tregon trafikun e postimeve. Forumi me me shume postime pervec albforumit kishte rreth 277 000 postime por vendin e pare e zinte albforumi me 955 000 postime. Keto jane statistika qe i nxorri TOP channel e jo une. Duke patur parasysh qe albforumi u ringrit pas demit te pesuar ne 2002 imagjinoni ca diference shkaterruese do kishte patur qe atehere nga forumet e tjera e te mos harrojme qe anetaret me 0 postime pas ca kohesh ketu fshihen.
Gjithe kjo pune tregon qe albforumi.com eshte forumi me i vizituar e me i deshiruar nga te gjithe.
si staf duam te falenderojme te gjithe vizitoret e forumit. Eshte kenaqesi per ne ti sherbejme atyre

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: Albforumi ne TOP SHOW

heres tjeter kur te behet ky emisioni do shkoj une perfaqesues nga AF /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

H

harap

Guest

shkon shkon ti po ta bej lapidarin para deres se top channel .

H

harap

Guest

e mo mjaft mos na bej chit chat kot. Ti editoje ndonjeri keto

antip

Primus registratum

Perfaqesoheshim me nje anetar shume te mire. Nuk besoj se show ishte per ti bere reklame njerit apo tjetrit forum, ishte per forumet ne pergjithesi. Gabim qe nuk pati nje nga administrata jone!

marina s.

Forumium maestatis

Nuk di a u fol edhe per nivelin e postimeve dhe te diskutimit ne pergjithesi ne forume? Do isha kurioze te dija ne cilin nivel qendron AF-ja ne kete pike.

personazh

Valoris scriptorum

duhet te kishim pare emisjonin Sceptic, ose ose si gjithnji, menyra me e mire eshte "il fai da te". vizito dhe forume te tjera dhe krijon nje klasifikim ne koken tende.

por gjithsesi forumet si puna e Albforumit, ku diskutohet per gjithçka, frekuentohen nga njerez qe duan te njohin njerez me shume sesa diskutim idesh.
forumet e ideve dhe zgjidhjeve te problemeve te ndryshme, qofshin probleme teknike me kompjuter psh, ose konsulence qyl, jane te ndertuar ndryshe, per vet faktin qe fokusohen ne nje pike te caktuar.
AF le ta fusim tek kategoria popullor.

mozaiku

Primus registratum

A iu fol gje edhe per mua , keshtu si person i vecante qe jam?! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

MLK

Primus registratum

AF-ja ka avantazhin (ne krahasim me pjesen me te madhe e forumeve qe kam frekuentuar) qe rralle here censuron shkrimet, pra toni eshte i lire dhe perveç disa rasteve te rralla qe ka "grricje" ndermjet forumisteve, nuk kam pare ndonje incident shokues.

Jam dakort me personazh qe ka shume teme ne te cilat mund te behen shume me interesante nese frekuentohen nga pjesemares te pasjonuar prej fushave te ndryshme te jetes.

marina s.

Forumium maestatis

Une nuk kam frekuentuar forume te tjera per veç AF edhe pse kam lexuar,here here, shkrime tek "zeri yt.com". Ne fakt kurioziteti per nivelin e postimeve me lindi sepse une kam lexuar me shume postime interesante ne kategori te ndryshme te forumit gjate 2003-04 sesa keto dy vitet e fundit. Faktikisht keto kohe kam pare me teper shtim te anetareve qe nuk postojne(ose postojne shume pak dhe vetem dallavere) dhe rishfaqje anetaresh te regjidstruar andej nga 2003-04-05 me nje numer teper kufizuar postimesh te cilet fokusohen kryesisht ne kategori apo tema ku mbizoteron chit-chati. Ndoshat perceptimet e mia jane te gabuara,por kjo eshte ajo cka une kam vene re dhe qe me shtyu te pyesja. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif

Qerratai

Primus registratum

Nga AF ishte ErSi tek ai emision, packa se ne rolin e adminit te nje forumi tjeter...

H

harap

Guest

Sceptic ke te drejte. Edhe une ashtu mendoj qe postuesit e temave chit chat sduhen te perzihen ne tema serioze diskutimi. Sepse kjo ben te largohet interesi i atyre te apasionuarve pas temave qe kane deshire te bejne diskutim normal.

D-J

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: HaRaP</div><div class="ubbcode-body">
Top channel i kishte bere nje reklame forumit te tyre me 43 000 anetar por kishte vetem 27 000 postime , pra dukej sa forum i frekuentuar ishte. Ato duke u fryre me numer anetaresh harronin qe numri i postimeve tregon trafikun e postimeve. Forumi me me shume postime pervec albforumit kishte rreth 277 000 postime por vendin e pare e zinte albforumi me 955 000 postime. Keto jane statistika qe i nxorri TOP channel e jo une. Duke patur parasysh qe albforumi u ringrit pas demit te pesuar ne 2002 imagjinoni ca diference shkaterruese do kishte patur qe atehere nga forumet e tjera e te mos harrojme qe anetaret me 0 postime pas ca kohesh ketu fshihen.
Gjithe kjo pune tregon qe albforumi.com eshte forumi me i vizituar e me i deshiruar nga te gjithe.
si staf duam te falenderojme te gjithe vizitoret e forumit. Eshte kenaqesi per ne ti sherbejme atyre </div></div>

AF vetem me strukture eshte forum, po nga kultura fryma shpirti karakteri mbetet chat. th&th, chit chat koktej diskutimesh humor barcaleta perbejn gati gjysmen e 950000 ku chati eshte me license. shto ketu dhe 50-75% te sociologjise dashurise eros etj dhe ja ku u be AF.

sme duket as cudi qe kjo te jete arsyja qe te mos jete ftuar ne TV, pasi nuk shihet si forum, po si chat me rroba forumi as me cilesi as serioz. me dy tre top posters te AF behen postimet e forumit te Topit. po te marresh AF top 6 psh behen gjysma e Zerit. po te llogaritesh qe chati mesatar behet me nje fjali apo me keq me nje mimike atehere del dhe numri i madh apo trafiku i posteve te AF. po te mos llofaritesh postet por numrin e fjaleve hesapi do dilte ndryshe per Af. 10 poste te AF konkurrojne me nje post mesatar te forumeve te ndryshme.

prandaj numri me i madh i posteve te AF nuk thote gje per mendimin tim. natyrisht qe kjo seshte "shkencore" dhe me stats loz si te duash dhe nuk njof as forumet e tjera po me ckam pare ka me cilesi dhe pse kjo eshte subjektive.

sa here permenden keto gjera ka nje fare nostalgjije per kohet e vjetra (si kudo) po per mua AF ska ndryshuar pasi qe ne fillim AF ka qene me karakter bizantin dhe kulture chati edhe pse tek tuk, ashtu si sot gjen poste me cilesi. gjykimi per cilesi gjithsesi mbetet imoral per mua. por kova mbetet me te zotet e Af qe per opinionin tim skane aftesine kulturen intelektin pervojen e duhur per nje forum cilesor. normalisht qe dhe une them keto jam ne nje pjese te madhe pjese e kesaj kulture te AF dhe po te me pysje a do doje te ndryshonte Af sinqerisht do thosha jo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif .

nga ana tjetr AF ka shume femra dhe kjo reflektohet dhe ne cilesine e AF qe korrupton dhe meshkujt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Sirena

Primus registratum

DDD, para nja 3 vjet e gjysem u be tek Top Show puntata e pare per chatin, internetin dhe forumet. Kishte disa te ftuar nga AF (dhe chati) mirepo emisioni nisi me sy "paragjykues" ndaj botes virtuale qe ne fillim.
Edhe kete here AF pati ftese por duke pasur parasysh si vajti heren e shkuar atehere u vendos per te mos vajtur.
Emisioni me sa pashe une dhe jashte parashikimeve vajti mire (drejtuesit nuk ishin me paragjykues, perkundrazi ishin kurioze dhe te interesuar), keshtuqe do jete per here tjeter /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Sa per punen e cilesise, mungesen e intelektit (ne anetare dhe tema), forumit me statusin e th&th besoj se je nje cike "jashte". Dikush (dikur frekuentues i zellshem i af-se) me tha: "ky moment eshte thjesht pjese e nje cikli" dhe ka te drejte...para disa muajsh apo 1 viti ishte ne ciklin e vet pozitiv...cikel ne te cilin edhe ti jepje kontributin tend...nuk besoj se do ta jepje nqs nuk do gjeje cilesine, debatin dhe intelektin. Edhe keshtu vene keto pune...do ngrihet serisht, s'ka nga te veje tjeter /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

H

harap

Guest

Mishu eshte e veshtire te kuptoj ai /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Kshu ka qene perhere DDD .

D-J

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: mishu</div><div class="ubbcode-body">

Dikush (dikur frekuentues i zellshem i af-se) me tha: "ky moment eshte thjesht pjese e nje cikli" dhe ka te drejte...para disa muajsh apo 1 viti ishte ne ciklin e vet pozitiv... Edhe keshtu vene keto pune...do ngrihet serisht, s'ka nga te veje tjeter /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif </div></div>

puna eshte se dhe ciklet pozitive te AF nuk e ngrejne ate ne nje forum cilesor dhe po marresh parasysh avantazhet mjaft te medha qe AF ka pat ne krahasim me te tjeret atehere AF ka deshtu big time. une nuk besoj se te tjeret jane bere me cilesore ngaqe antaret e ttyre kane patur cikle te zgjatura pozitive. ka qe mendojne se te zotet duhet te jene me aktive, kurse per mua me mire te zene nje qoshe dhe te bejne sehir. limitet e tyre i kemi pare. ne jete pronesia shpesh nuk puqet me mireadministrimin apo drejtimin prandaj bejne mire te gezojne privilegjet por te lene te tjere te drejtojne /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif .

te gjitha keto nqse deshira per AF cilesore merret si e qene pasi te kuptohemi un enuk jam nga ata qe deshirojne AF cilesore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Sirena

Primus registratum

Ne cilen kategori ke qejf te jesh moderator ti DDD? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif