Albana perseri mes jush

albana

Lara Croft
Albana perseri mes jush

Ku jeni miqte e mij?
Me ne fund e gjeta deren e "shtepise" perseri /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ka qene nje udhetim i mrekullueshem,aventure e vertete.Mezi pres tu flas perseri :wave:
Ju dua fort o maskarenj :wub:

alinos

Forumium maestatis
Re: Albana perseri mes jush

cactus.jpg

Miresenauktheve ndrikulla :kiss:

Goca

Primus registratum

Pushime te gjata ti ndrikulle... /pf/images/graemlins/wink.gif degjo se ketu o burra e gra vjen era tradheti... /pf/images/graemlins/laugh.gif kushedi c`ka katranisur kejoja... /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

albana ku je mi ti> ne fakt ste mbaj mend po mire se erdhe /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :wub:

albana

Lara Croft

Po degjoni tani. Tradheti nga ndrikulla as mos e zini goje se per besnikeri e dini vetem ju dhe bishti im i krehur. Trainim ishte jo pushime ju betohem. Vetem ne fundjave behej qejf /pf/images/graemlins/wink.gif E ca qejfi :cool:
Me keni munguar qamet te gjithe sidomos gjembat e asaj shtriges Alinos.He mi tu kthye konkurenca /pf/images/graemlins/laugh.gif Apo s'am edhe nje mendje te keqe qe c'a tu them :devil:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Po degjoni tani. Tradheti nga ndrikulla as mos e zini goje se per besnikeri e dini vetem ju dhe bishti im i krehur. Trainim ishte jo pushime ju betohem. Vetem ne fundjave behej qejf /pf/images/graemlins/wink.gif E ca qejfi :cool:
Me keni munguar qamet te gjithe sidomos gjembat e asaj shtriges Alinos.He mi tu kthye konkurenca /pf/images/graemlins/laugh.gif Apo s'am edhe nje mendje te keqe qe c'a tu them :devil: [/qb]
Dukesh ti qe ke bere qef shume! Edhe floket te jane kthyer ne lesh, ca them dhe une: postiqe fare te jane bere! Kot i kreh, me mire prite bishtin :tipsy:

Dy mendje me mire se nje :devil:
:cool:

Goca

Primus registratum

Shi keto ... qenkan te tera ketu... c`thoni per nje teater alla francese... :devil:

Blendi

Primus registratum

Desha te hapja dje temen, po afron albana. Ose ta beja lajmerim te rezistenca po pastaj nderrova mendje.
O tyce merr ne telefon, degjove? ma solle dhuraten californeze?

Blendi

Primus registratum

No babes, pse me thoni qe jom bo i eger mer? /pf/images/graemlins/frown.gif
Ajo me tha vete ne telefon qe do me binte nje kukull, lol. Pastaj atje ku ishte nuk mund ta telefononin vetem ajo mundej te merrte, qe do te thote qe nuk e kam bezdisur asnjehere keto muaj.

mua me ka marre malli ta shoh dhe do dalim te behemi lluc. hi hi hi
Asnji s'pi xhin shqeto si une me dhelpren. te tjeret bien nga karriget nje nga nje, ca flene pertoke ca te shkallet, une me banken vazhdojme mbushim gotat. Keshtu u ndame kur iku.

Degjo albankeee, kam degjuar qe kur dalin ushtaret me leje ne vikende mblidhen nje qerre me meshkuj ne baret rreth e rotull se fantazojne per femra me uniforme.

Thuaj te verteten sa ushtare plagose? :lol:

:wave: :kiss: :kiss:

Blendi

Primus registratum

Me sa di une ne vikende dalin nga kazermat edhe fembrat edhe meshkujt. keshtu qe mund edhe te veteplagosen brenda uniformave.
ne pergjigje te pyetjes tende:
An army of few!

Blendi

Primus registratum

Pergjigja e nje ushtrimi matematikor qe na dergoi Lara per mua ishte 76924
Shume e dhime ishte kjo!

qeshem

Primus registratum

76924

ka qef ta bosh 7 here ne jave ne pozicionin e preferuar 69 dhe je vetem 24 vjec ... /pf/images/graemlins/wink.gif

to bad ... /pf/images/graemlins/frown.gif

gezim lame

Primus registratum

Qeshme veje edhe ti rezultatin... :rolleyes: :wink:

Pa problem vetem per shifren e pare isha kurioz... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

qeshem

Primus registratum

ximiii

shifren e pare e kam funksion variabel ne varesi te nje ndryshoreje.
percakto ndryshoren dhe te them shifren ... /pf/images/graemlins/wink.gif