Alban Skenderaj

Ergler

Primus registratum
Re: Alban Skenderaj

Pretti gerl Albani eshte vertete a veri nice boy.Nqse e takon dhe bisedon me te i jep noten maksimale.Kam patur rastin ta takoj per 5 min vitin e kaluar ne Tirane dhe per aq pak sa e takova krijova nje opinion shume pozitiv per te.Eshte nje djale i kompletuar nga ta gjitha pikpamjet.Nuk e besoj qe te kete djem mamaje te turpshem nga qyteti jone.Po te ishte lale sic thote dikush,edhe mundet,por ai te jatin e ka nga Mallakastra ndersa mamaja eshte vlonjate,ndersa ai eshte lindur e rritur ne qytetin ku djemt nuk e njohin drojtjen.
Eshte bukurosh dhe zerin e ka te embel si bilbil.Fanset e tij jane me mijra ne Shqiperi.Shijet ndryshojne,dikujt mund t'i pelqej nje zezak buzevic psh ,por ju nuk jeni gabuar per zgjedhjen tuaj.Te uroj fat qe te lidhesh me te.

ere

Primus registratum

elektricisti cma bere zemren mal o figure...hajde te jap nje puthje se ti je grup ore jo si keta qe plasen nga xhelozia....
Z.president mendoj se ne ate klas duhet te jesh ti..
Ani ca te bej ndonjiher me hipen ndonje oreks qe as vet se kuptoj..

S

Scorpion

Guest

Albani eshte cun mami. /pf/images/graemlins/laugh.gif Me kengen qe mori cmimin ne Top Fest, dhe gjyshja ime e interpretonte e kendonte me bukur. Ua mami Albani. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

Me kane thene qe shkon me nje politikan!se di sa e vertet eshte /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Hahahaha Harap! Mos me kete lajm se i ra si bombe fansave te Albanit dhe do vrasin veten. LoL /pf/images/graemlins/laugh.gif

mirseardhja

Primus registratum

scorpion ti slavderoke njeri ,mire e ben. kur ska njeri te thote fjale te mire per ty. shume i mire shte albani. ka ze te mire dhe djale i thjashte. tani jo nje mrrekulli sic e ben pretty gjumashja por eshte tek me te miret

S

Scorpion

Guest

Pse ti lavderoj, Albani s eshte ndonje talent i papare pastaj.

ere

Primus registratum

moj melis nuk jam gjumashe une jo.....perkundrazi..
sa per albanin qe e kam si shpirt, thjeshtesia eshte ajo qe e ben me te deshiruar....

S

Scorpion

Guest

Albanit i ka vdekur berberi, ka harru te qethet, sa per thjeshtesi ti pretty s besoj se eshte aq Albani. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ere

Primus registratum

po ti s'beson, ndersa une po..me pelqen qe vishet thjesht dhe qe flet me shume sinqeritet dhe nuk e vret trurin nga asnje dhe duke e krahasuar nga disa prototipa te tjere qe me 1 kenge flasin sikur te ken kap qiellin me dore, well eshte dikush qe te ngjall kureshtje...dhe sigurisht scorpion ti je mashkull dhe nuk mund te mendosh te njejtat gjera si une per albanin! /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

S

Scorpion

Guest

Ti e sheh Albanin nga pamja fizike, une e shoh Albanin nga "pamja e kengtarit" ndaj dhe kemi mendime te ndryshme. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

une i shoh nga te 2ja anet..sa per zeri e ka fantastik..ka nje kombinin te zerit te papare fare, sikur te ket 5 zera ne 1 dhe sh te embel e kumbues..kur e kam degjuar per here te pare nuk e dija qe ishte patriot dhe mendova se zeri i tij do arrinte shume lart...

S

Scorpion

Guest

Pretty po ti pse smerr pjese ne ndonje festival /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

e kam menduar kete gje...dhe se shpejti do hedh ne treg albumin tim te pare, qe titullohet eshte bosh kjo CD!

S

Scorpion

Guest

Nice fare /pf/images/graemlins/wink.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

albani eshte cun i mire por jo dhe aq i bukur
pata rastin ta takoj vjet ne piazza spagnia ketu ne rome kur erdhi paloma e top channel
kur e pash ne dhjetor ne tv mu duk sikur e kish marre ca veten
nejse zerin e ka shume te embel dhe albumin shum te bukur por mendoj se top festin kete vit e fitoi vetem nga kthjellu /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

Albani sucks /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

ti score ne nje vrime di ti bijesh........fyellit dmth /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Desdemona

Primus registratum

Albani eshte cun simpatik dhe ka bere dhe disa kenge interesante kjo e fundit, me pelqen. Gjithsesi, ajo qe eshte fakt eshte qe kete vit eshte futur me te dyja kembet, ne jeten artistike. A.S e shikon kudo neper reklama, ne stacionet qe japin muzike, biles se fundmi edhe ne revista apo gazeta qe merren me thashetheme /pf/images/graemlins/tipsy.gif, . Me thashethemin e fundit qe degjuam , plotesoi figuren e tij edhe si nje djal pasionant /pf/images/graemlins/wub.gif.
Une e vleresoj jo vetem per ate qe ben, por edhe sepse nga nje i panjohur para dy vitesh, sot, mbijeton shume mire ne nje treg sic e ka Shqiperia pothuajse bosh, me vlerat e tij /pf/images/graemlins/thumbsup.gif