Aktori komik Bill Cosby akuzohet për ngacmim seksual

Mystique

Larg
Anëtar i ShtabitKomediani amerikan Bill Cosby u akuzua nga një grua, Barbara Bowman, se është sulmuar seksualisht kur vajza ishte 17 vjeç. Bowman ka zbuluar në një intervistë për MailOnline që Cosby e kishte manipuluar duke i thënë që ta konsideronte atë si një baba dhe duke përfituar nga dëshira e saj për të bërë karrierë.

“Unë kam qenë droguar dhe përdhunuar nga ky njeri,” tha Bowman ” ai është një përbindësh. Shpresa ime tani është që të tjerët të cilët kanë pasur përvoja të ngjashme të abuzimit nuk janë të frikësuar nga fakti se abuzuesit e tyre janë të famshëm, të pasur dhe të fuqishëm. Nëse unë po ndihmoj një viktimë, atëherë unë do të kam bërë punën time. ”
/O.News
Boëman ka vendosur të flasë pas 30 vjetësh pas faktit se komediani Hannibal Buress nga faza e shfaqjes së tij në Filadelfia e ka quajtur kolegun e tij “përdhunues serial.”
 
Top