Ke te drejte megi. Bile une thjesht qytetar debitor do e quaja se i denje apo i padenje nuk ngeli tek dritat. Ajo qe doja une te diskutoja ehste pak me e thelle.
Si ka mundesi qe disave nuk u hyn gjemb ne kembe kurse disa te tjere megjithse paguajne , nje here te mos paguajne i godet ligji. Dhe pika tjeter eshte me e drejtperdrejte Megi.
A ndihen njerzit budallenj kur degjojne qe dritat u falen atyre qe nuk i kane paguar? Te mos harrojme qe ne paguajme me shtrenjte dritat sepse nje pjese e tyre vidhet. Nuk kei te drejte ne te kerkojme te na kthehet mbrapsht te pakten pjesa qe ekmi paguar teper meqenese pjesa e vjedhur u fal?
Ehhh keto qe ke shkruar me siper kane vetem nje emer:
padrejtesi,se po marrim nje shembull per dritat qe paguajm te gjithe ne shtepite tona, te mos i paguash nje muaj apo ti paguash me vonese
vijne ti kepusin dhe nje gje e tille ka ndodhur para pak kohesh tek une
konkretisht dhe te mendosh qe ka me qindra debitore qe kane
mijera /miliona leke drita pa paguar(biznes) dhe qe nuk u hyn gjemb ne kembe
e merren me popullin e gjore qe mezi paguajne dritat ne nje kuote minimale,,,
Ta shikosh shkoqur e& budalla te bejne te ndihesh por qe ndjenja ska me kuptim ne kete pike,,,eshte krijuar nje vorbull padrejtesie mund te thoja une qe spo di qeveritar ta zgjidhe....
E cili eshte qendrimi yne?-Te luajme rolin e ''budallait''(meqe kete
konkluzion arritem)dhe ti paguajme dritat nje me nje perpara se te hyme ne telashe ...se sna ka ngel zgjidhje tjeter...