Ai që e ka trupin e drejtë, nuk ka frikë se i del hija e shtrembër...!

Megg

Carpe Diem
Kete shprehje une e konceptoj nga ky kendveshtrim:'' kush nuk ka te fshehta nuk ka pse frikohet se do i zbulohet sekreti''.....

Hank

Valoris scriptorum
Ne fakt eshte nje fjale e urte me shume vlera. Pak a shume thote mos bej kurre dicka e cila do te shtremberonte.

Slevin

Forumium maestatis
Secili ka situata e veta dhe ndonjehere situata na detyrojme te jemi dhe 'shtrembet', keto jane shprehje momenti por nuk do te thote qe jane te sakta... Ka momente qe duhet te jesh fleksibel ne jete dhe te jesh fleksibel nuk do te thote qe te jesh i drejte, ndonjehere edhe vjen koha kur duhet te "shtrembesh", asgje nuk eshte e lehte dhe ne jete njohim aq shume persona sa nuk mund ta mbajme mire me te gjithe, jeta eshte nje fushe me lule gjitashtu edhe nje pellg me uje vetem gjithmone duhet te dish te hecesh ne mes te luleve dhe te notosh ne ate pellg me uje se perndryshe ska... Gjithsesi keshtu e mendoj une :)

joetisti_

Locus omnem
Epo ta kesh trpin pak te shtrember edhe ta mbash drejte vetem e vetem nga frika se te del hija shtrember dhe kjo te te kushtoje shume, s'ia vlen. Ka raste kur frika e turpit duhet "vrare". Me mire sesa te "vrasesh" veten sepse kur askush s'eshte perfekt pse duhet te mundohet nje njeri i vecante te duket i tille e per me teper kur s'do t'ia arrije kurre.

Madje ta mbash "trupin" shtrember, eshte edhe ne mode tani :)

Universal

AnonymouS
Realisht keto pyetjet e thella me pergjigjet e pafundme e jo ekzakte me lodhin.

Personalisht kam kuptuar qe momenti e situata e tregojne njeriun se kush eshte.

joetisti_

Locus omnem
Po kur thuhet rri shtrember e fol drejt, a nuk eshte frika se rri shtrember edhe hija? :p
Ne shqiptaret ne keto vite ndryshuam shume. Atehere nje hije e shtrember ishte dicka qe sot duket budallallek. Si pershembull te te ishte arratisur dikush jashte vendit, te dilte nje hije e shtrember duke mos e patru ne fakt "trupin" realishte te shtrember. Por edhe per kete kohe ka gjera qe s'te lejon ndegjegjja te te dale nje hije e shtrember, ndonese per shumicen e gjerava as qe e cajme koken fare. Ata qe kane kohe dhe energji te merren me hijet e te tjereve, le te mberthejne me derrasa te tyren se mos u iken fare.

Te kesh nje reputacion te mire, duhet, por jo te behesh me katolik se Papa.