Ai.... nuk jam une!!!!

dd84

Primus registratum
Ai.... nuk jam une!!!!

njoha nje goce te ciles i pelqeja shume edhe e cila ne te gjitha menyrat me beri qe te kuptoja se me pelqente...c'do gje ndodhi ne mbremjen e nje party,ishim te dehur edhe kur ishim vetem neve te dy vetem ajo filloi te me puthte..si gjithe djemte e tjere vendosa ta shfrytezoj kete mundesi qe me jipej edhe fillova ta frekuentoja kete goce.por dite pas dite me hyri ne zemer edhe fillova te ndjeja dicka per te...
ku eshte problemi thoni juve.kjo goca nuk eshte shqiptare edhe nje dite une fillova te flisja anglisht ndersa ajo filloi te qante..nuk e kuptova kete veprim te tille edhe kembengula te merrja vesh dicka edhe ajo me tha qe i ngjaja shume nje cuni amerikan me te cilin ajo kishte pasur nje lidhje,e pashe ne fotografi kete tipin edhe duhet te them qe kishim nje ngjasim impresionues...dite te tjera qan pa kuptim edhe une nuk e kuptoj.jam perpjekur te kuptoj se c'fare e shqeteson por ajo s'me hapet..me jep bezdi qe te konsiderohem si nje person tjeter edhe ajo te kaloje kohen me mua vec per ngjasine time me ate cunin tjeter.kete ia kam bere te ditur edhe ajo thote qe s'mendon per te kur eshte me mua..
mundet te me jepni sugjerimet tuaja per te cilat kam nevoje??

bebi

Primus registratum
Re: Ai.... nuk jam une!!!!

u mendova gjate a me shkru apo jo te kjo tema...
s'mund te rezistoj pa shkruar ate qe mendoj...
faktikisht me vjen keq per te dy, kuptohet nese ty te pelqen edhe e do. me vjen keq per ty sepse besoj se ajo nuk te don ty, e me vjen keq per ate se vuan per ate qe don e vuan per situaten ne te cilen gjindet...

Genta

Primus registratum

Edhe une jam cik ne medyshje ne te do apo jo? Me duket se ajo ndihet keq e qan sepse ti i kujton cunin e pare. Ti ngjan me ate cunin dhe ajo kujton momentet kur ishte me te. Ndoshta ajo prandaj te afrohet e te pelqen ty sepse ti je ngjashmeria e te parit. Nqs vertete e do duhet te perpiqesh t'ia heqesh mendjen nga i pari. Nuk di c'te them tjeter vecse me vjen keq qe ndodhesh ne nje situate te tille.
rolleyes.gif

alma-milano

Primus registratum

nje situate aspak e lehte do te thoja!!!!
por nje gje sipas mendimit tim eshte e sigurt,ajo nuk mund te jetoje nen hijen e ati tjetrit,me vjen keq por per mendimin tim eshte duke te shrytezuar!!!ajo do te te doje per ai qe je ti,dhe per si je ti e jo per ngjasimin.

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

sunboy
IM SO SORRY PER TY por ne fakt ashtu eshte ajo mendon qe ti do behesh si ai ja pse qan ajo dit per dit ehhh i ka jeta keto ske ci bo

edka

Primus registratum

Per mendimin tim, nuk me duket shume optimiste kjo lidhja jote. Se, nqs e ka dashur shume ate djale, arsyeja qe ajo rri me ty, eshte vetem "ai". Keshtu qe, mendoje mire kete lidhje....gjithsesi degjo zemren tende.

darma

Primus registratum

Po te isha ne vendin tend nuk e di edhe sa kohe mund te duroja si leter e dyte ne kete mes por per mendimin tim ben mire ti japesh pak kohe larg teje dhe atij qe ajo te mund te zgjedhi te kaluaren apo ty konkretisht ndoshta keshtu do te jete me mire per te dy

armir hallaci

Primus registratum

Te ishte e njejta histori me mua,une do i jepja nje dajak alla shqiptarce dhe ne fund do i thoja;-f*** of b**** in America.Nobady can use my love.I don't like to be used

Guest

Ka mundesi dhe te te ket perdorur , ose e ansjellta e ke perdorur ti ate per te ber qefet e tua

armir hallaci

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kristiana:
[qb] Ka mundesi dhe te te ket perdorur , ose e ansjellta e ke perdorur ti ate per te ber qefet e tua [/qb]
Nese e perdor une s'ja them kurre,ose ti ngjason me ishet e mija,sepse e ofendoj.In love she give me her faith,so I can't be so nasty to hurt her feelings for me

Guest

even if u dont love her ?... just because she said that bohhh i guess man are a lil bit krrau krrau ..hehe

Leandra

Primus registratum

Pashe nje film ku thonte njeri... i have been used, i cannot belive she used me...cool.... Pra honey mendoje kete gje si fitore per ty. Nese ajo vazhdon te rrije me ty jane dy gjera, njera te pelqen ty, ose tjetra i pelqen to have sex me ty, sidoqofte who cares, sa te takosh nje vajze shqiptare ti do ta harrosh ate sidoqofte.... Keshtu qe mos u merzit....do te kaloje.

Djemte jane shume te kendshem, kur ti fjete me te nuk e doje por perseri qendroje me te, sa mire se caje koken ti si ndihesh ajo, por kur eshte e kunderta u djeg juve....

mirjani

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sudboy:
[qb] njoha nje goce te ciles i pelqeja shume edhe e cila ne te gjitha menyrat me beri qe te kuptoja se me pelqente...c'do gje ndodhi ne mbremjen e nje party,ishim te dehur edhe kur ishim vetem neve te dy vetem ajo filloi te me puthte..si gjithe djemte e tjere vendosa ta shfrytezoj kete mundesi qe me jipej edhe fillova ta frekuentoja kete goce.por dite pas dite me hyri ne zemer edhe fillova te ndjeja dicka per te...
ku eshte problemi thoni juve.kjo goca nuk eshte shqiptare edhe nje dite une fillova te flisja anglisht ndersa ajo filloi te qante..nuk e kuptova kete veprim te tille edhe kembengula te merrja vesh dicka edhe ajo me tha qe i ngjaja shume nje cuni amerikan me te cilin ajo kishte pasur nje lidhje,e pashe ne fotografi kete tipin edhe duhet te them qe kishim nje ngjasim impresionues...dite te tjera qan pa kuptim edhe une nuk e kuptoj.jam perpjekur te kuptoj se c'fare e shqeteson por ajo s'me hapet..me jep bezdi qe te konsiderohem si nje person tjeter edhe ajo te kaloje kohen me mua vec per ngjasine time me ate cunin tjeter.kete ia kam bere te ditur edhe ajo thote qe s'mendon per te kur eshte me mua..
mundet te me jepni sugjerimet tuaja per te cilat kam nevoje?? [/qb]
sudboy une doja te te thoja qe perderisa ajo qan vazhdimisht kur eshte pran teje do te thot qe ajo nuk po perjeton nje dashuri te vertet por nje iluzion te nje tjeter dashurie me nje tjeter djal qe ka pas me perpara qe vet e the qe te ngjan shum.une te keshilloj te largohesh nga ajo dhe te provosh nje tjeter dashuri e di qe te duket e veshtire po kjo eshte rruga me e mire per mendimin tim .ciao nga Lion_of_DeSert