AF - TAKIM!!!

S

Scorpion

Guest
Re: Hmmm

Patjeter... vetem shprehu ti... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

Ore sikur tham qe do e benim ne grup jo vec e vec .. ca bani ju kshu re /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ec se ty te kam kollaj une, je nga i njejti qytet me mua...nuk shpeton... /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Si thote ajo fjala e urte: "Mali me malin s'takohet, por njeriu me njeriun po..." /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

Sa mire u takuat ju lart /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif kafet kush i pagoi /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

S

Scorpion

Guest

Normalisht qe Arcua... Ai eshte dhe Babe Tereza i ketij takimi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ketu... /pf/images/graemlins/wave.gif Po vjen ti, apo ti bej nje "proposta" Jane2007 une... /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Normalisht qe Arcua... Ai eshte dhe Babe Tereza i ketij takimi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

ore jane te ndara detyrat, une hodha idene...per te tjerat s'baj pergjegjsi /pf/images/graemlins/laugh.gif

SoLdIeR_^oF^_fOrTuNe

Forumium praecox
Re: AF - TAKIM!!!

Dua te Takohem me Jasinto.Ju lutem me ndihmoni se jam ne hall.o jaso ec se me kan majt peng tek Kalosht(Restorant).Amon ec ene mer 500 $ me vete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif