AF - TAKIM!!!

ALTIN

Primus registratum
Re: AF - TAKIM!!!

Rio cfar ke shkruajtur me lart se spo shikoj gje. /pf/images/graemlins/shrug.gif

Hellena

Primus registratum

Nuk kam shkrujt ere /pf/images/graemlins/lol.gif ..
Kam vu njonen tmulume n'cokollat ... /pf/images/graemlins/devil.gif

ALTIN

Primus registratum

Un spo shikoj gje as te mulume as te zbulume aty /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

tola77

Primus registratum

plasen cokollatat dhe ketej, /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/eek.gif

ALTIN

Primus registratum

Rio pse se shikoj un pamjen qe ke vene ketu /pf/images/graemlins/smash.gif

Tola cokollatat nuk ha dot shum se te japin uje dhe i ndan me shoqet /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

tola77

Primus registratum

UNE I HA VETE PER VETE, DHE ATO MARS,QE JANE ME MJALTE /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ALTIN

Primus registratum

Puna eshte se mjalti i teper te ben keq /pf/images/graemlins/pickellonja.gif dhe nuk hahet pa te tjere mjalti /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

maty

Primus registratum

torta alle mandorle...e vetmja qe nuk me pelqen shume ....po po ta kem para e ha...

Anana

Primus registratum

Jackeline me bere per te qesh:) Dmth i ha te tera. Edhe una. Sot i ha te tera dhe te gjithe:) Sexy...not:)

maty

Primus registratum

( /pf/images/graemlins/smile.gif mos interpreto keq... /pf/images/graemlins/grin.gif)

une kisha fjalen per tortat,

shikon sqenkam e vetmja /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
wwwwwwooooooooowwwwwww, vertet besoje t'a organizoje takimin????????

[/ QUOTE ]

normal qe jo sepse pjesen me te madhe te atyre qe shkruajne ketu s'kam deshire t'i njoh por eshte bere rit tashme bastardimi i temave ne ate mase sa te iken deshira per te shkruar

H

harap

Guest

po ta organizoje takimin angelo vetem goca do shkojne /pf/images/graemlins/smile.gif