AF - TAKIM!!!

Diddy19

Su@mi
Re: AF - TAKIM!!!

Une per vedi ma kollaj e kam te shkoj ne Milano nga ktu ku jam sesa te shkoj nga Shkodra ne Tirane.

Takohena ne Shkoder!

VoGeLuShI

Primus registratum

he mo akoma s'eshte vendosur gje??? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

dhe te mendodh qe une po beja gati valixhen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Po ti ne Rome "shkon" me duar nder xhepa. Halli i jone qe do marrim me vete edhe pizhamet dhe pantofolat. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Takohena ne Shkoder!

[/ QUOTE ]

Une per Shkoder jam Vallahi Vint... A e leme te Coloseum /pf/images/graemlins/idea.gif

Diddy19

Su@mi

Takohena ne Shkoder!

[/ QUOTE ]

Une per Shkoder jam Vallahi Vint... A e leme te Coloseum /pf/images/graemlins/idea.gif

[/ QUOTE ]

Doke me te trajtu si Zotni ty e? Kafja 1000 leke tek Coloseu: te çoj ne ndonje klub burrash une ty ku e pagun kafen 300 leke. /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo per gja po ke me po ke me pagu edhe furgonin per me ardhe (3000 leke) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Apo e kishe fjalen ne Hotel? /pf/images/graemlins/shocked.gif

Angelo, ne Shkoder kane pru Koloseun, Manhattanin, Venezian, zgjidh e merr dmth. /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

C'me kujtove Venezian perballe Universitetit mi Vintage... Shkoja shpesh aty, se ka dhe goxha pamje... /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

qeka bo bota lemsh /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

score gezuar 8 marsin /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Gezuar 8 Marsin shoqja Arco... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

E tha Arco-ja i pari. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eh Venezia Scorpe, me pamje nga deti. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Doke me te trajtu si Zotni ty e? Kafja 1000 leke tek Coloseu: te çoj ne ndonje klub burrash une ty ku e pagun kafen 300 leke. /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo per gja po ke me po ke me pagu edhe furgonin per me ardhe (3000 leke) /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Megje dashke me kursy tash po e lame me u taku te Kafja e MADHE, masanej shkojme ka te dush ti se faturat i kam une /pf/images/graemlins/winkwink.gif

bebi

Primus registratum

E tha Arco-ja i pari. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

maty

Primus registratum

takohemi ne Shqiperi ne vere!!!!!

vendoseni ju ku!!!
une do jem ne korrik

S

Scorpion

Guest

Hajde me mua jackline, kalojme pushimet ne Sarande bashke /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Jo mi jo... Piacere mio... /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

ti lart pilu! as ne Durres nuk erdhe...do na shkoke ne Sarande /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/madie.gif

S

Scorpion

Guest

Durresi eshte içik larg nga Velipoja... ne fakt... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pastaj ç'ke ti, hajde dhe ti...me mua... /pf/images/graemlins/grin.gif

marina s.

Forumium maestatis

jo s'dua /pf/images/graemlins/madie.gif
ec ti ne Durres dhe shko noto nja 1 milje larg bregut...apo s'ka dhe ca peshq interesante andej /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Do vij do vij, non sto mentendo... Sono piu "libero" quest'anno /pf/images/graemlins/wink.gif Ka ndonje tjeter per takim ketu... /pf/images/graemlins/laugh.gif