AF - TAKIM!!!

ados

Primus registratum
Re: AF-istat - TAKIM!!!

hajdeni ne berlin..akomodim ne hostelin tim...
ekam seriozisht

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Admin tjeter ne itali nuk kemi, keshtuqe u vulos /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Kot sa per muhabet Sirena por ka Admin te tjere ne Itali /pf/images/graemlins/booki.gif

Une thjesht doja te isha pjese e ketij takimi, po qe se vete puna te kartolinat dhe fotot lere fare /pf/images/graemlins/winkwink.gif

antip

Primus registratum

Mos tregoni vendin e takimit se bo vaki vjen nanjoni qe ka bo sherr virtual edhe plas grushti pastaj /pf/images/graemlins/lol.gif

ALTIN

Primus registratum

Un nuk vij /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

un them te behet ne vere diku ku mund te mblidhemi te gjithe /pf/images/graemlins/smile.gif

bejme nje udhetim ne nje vend ku nuk duhen viza (mqse pjesa me e madhe e atyre qe jetojne ne shqiperi nuk e kane nje vize per te hyre ne BE) turqi psh /pf/images/graemlins/laugh.gif ose mal i zi /pf/images/graemlins/grin.gif

ju nderkohe hidhni idete tuaja por cik me seriozisht pls /pf/images/graemlins/smash.gif

tola77

Primus registratum

eshte veshtire qe te mblidhemi te gjithe bashke se duhet nje organizim shume perfekt,por ndoshta me grupe grupe ndoshta dhe realizohet.

^^MIA^^

Forumium maestatis

hajdeni ne berlin..akomodim ne hostelin tim...
ekam seriozisht

[/ QUOTE ]
Ne hostelin tend po mo na prit se erdhem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

he mo ka ndermend ta marri njeri seriozisht temen apo ta mbyllim??? /pf/images/graemlins/smash.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Pse, seriozitikisht e kishe kete temen ti? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

tola77

Primus registratum

angelo une seriozisht e kam qe eshte veshtire,mos qaj ti se nuk je femije.

ALTIN

Primus registratum

Un nuk vij se nuk kam ke te lej te shkruaj ne forum /pf/images/graemlins/grin.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/cry.gif

[/ QUOTE ]

erdha sa te te puth ty dhe ika. /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif zemra vogel /pf/images/graemlins/wub.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

sa gjynof qe ajo sja di vleren puthjes tate /pf/images/graemlins/tonguee.gif

notorious

Primus registratum
Re: AFistat e italise - TAKIM!!!

imagjino sa do emocionohem po te shof ty me rrobabanje /pf/images/graemlins/laugh.gif do harroj te notoj /pf/images/graemlins/laugh.gif...ma mire s'po vi hiç /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

avash mi ti... se normal e kom plaçken, ste fut as fryken ma tanto meno ste bon as per te qesh /pf/images/graemlins/smile.gif

un si kam thon no njones qe e kom ezagerato, t'kan thon una buggia /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. Vintage... dove kazzo sta, sto Lampedusa...? /pf/images/graemlins/smile.gif

marina s.

Forumium maestatis

Lampedusa sta ne Siçili.

as u friksove as te erdhi me qesh ty ee? mos!!! deshtimi me i madh i jetes sime.

le qe une s'e kisha fare fjalen te placka jote...me behet qejfi per ty qe te funksionoka ne menyre normale dhe nuk paske probleme /pf/images/graemlins/laugh.gif ruje si ke rujt gjer m'sot se s'ke tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Lampedusa non sta ne Siçili /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lampedusa eshte ishull me vete, eshte pika me ne jug e Italise. Po te behet atje takimi, do njihni vetem tunizine dhe marokene /pf/images/graemlins/laugh.gif.