Adelina Tahiri: Jam e lirë si zogu, edhe pse kokën nuk mund të çoj lartë nga djemtë të cilët duan të

Adelina Tahiri: Jam e lirë si zogu, edhe pse kokën nuk mund të çoj lartë nga djemtë të cilët duan të jenë me mua

Adelina-Tahiri-199x300.jpg
Jam duke realizuar dy këngë të reja, kurse së shpejti do filloj realizimin e albumit të dytë, ndërkohë bëj pregaditjet për xhirimin e një klipi, dhe shumë e shumë plane të reja, tregon këngëtarja Tahiri. Edhe pse e re, ajo është treguar shumë e suksesshme në skenë. Më zërin, vallëzimin dhe paraqitjen skenike shumë seksi ka bërë për vete publikun. Këngëtarja shkupjane Adelina Tahiri, në këtë intervistë rrëfen fillimet e karierës dhe planet në muzikë.</p>

Zëri: Prej kur meresh me muzikë, një përshkrim të shkurtë edhe pse publiku shqiptar tashmë të njeh?
Tahiri: Këndoj nga mosha 8 vjeçare, çmimet e para i kam fituar nga festivalet për fëmijë. Kam kënduar në Nota Fest, Euro Fest, ku në të dy festivalet kam fituar çmimin e tretë. Pastaj kam kënduar nëpër festivale të ndryshme në Kosovë dhe Shqipëri. Është interesante sepse kam xhiruar edhe film dhe kam marë pjesë nëpër disa reklama duke reklamuar produkte të ndryshme.</p>

Zëri: Sa je pranuar në estradën shqiptare?
Tahiri: Tash për tash gjithçka është super. Më kërkojnë shumë të paraqitem nëpër festival dhe emisione, sigurisht pëe atë se jam shumë active në skenë dhe shumë e mirëpritur.</p>

Zëri: Deri më tani nuk ke kënduar në gjuhën maqedone?
Tahiri: Për momentin kam vetëm një album dhe me këtë album dëshiroj të promovohem në estradën shqiptare kurse më tutje shohim, nuk dihet.. jeta është para meje (qesh).</p>

Zëri: A ka Adelina të dashur?
Tahiri: Nuk kam, e lirë jam si zogu, edhe pse kokën nuk mund të çoj lartë nga djemtë të cilët duan të jenë me mua (qesh).</p>

Zëri: Çka duhet të ketë një djal që ti pëlqejë Adelinës?
Tahiri: Herën e parë gjithmonë shiqoj pamjen fizike, më pastaj normalisht dhe më kryesorja bukuria e brendëshme.</p>

Zëri: Ku punohet dhe vlerësohet më shumë estrada?
Tahiri: Vlerësim më i madh i estradës në anën financiare normalisht se bëhet jashtë vendit, kryesisht në Gjermani, Zvicër dhe disa vende tjera të Europës.</p>

Zëri: Kush është ylli I muzikës për juve dhe kush ju pëlqen më së shumti?
Tahiri: Nga estrada shqiptare definitivisht, Aurela Gaçe.</p>

Zëri: Cilët janë sukseset tua më të mëdhaja?
Tahiri: Suksesi im më i madh është editimi i albumit me titull Eliksir, pastaj klipet e këngëve: Narcizoid, Vuaj,Nuk jam tender, pastaj dhe shumë suksese tjera.</p>

Zëri: Dhe për fund dëshironim të dimë çka pritet nga Adelina, cilët janë planet për të ardhmen?
Tahiri: Jam duke realizuar dy këngë të reja, kurse së shpejti do filloj realizimin e albumit të dytë, ndërkohë bëj pregaditjet për xhirimin e një klipi, dhe shumë e shumë plane të reja.</p>

Ky artikull eshte marre nga: http://www.shqipmedia.com/?p=23698. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.shqipmedia.com/?p=23698