accident

accident

Forumium praecox
accident

Pershendetje Une Jam accident Nje User I Rregullt I Serverit Irc.Albnetwork.net.Mosha Aktuale 18 vjec.Banoj Ne Qytetin E Durresit.Komandat I Di Shume Mire Ndaj Po Kerkoj Aop Ne Kanalet Kryesore #Shqiperia & #Ndihme.Uroj Te Merret Paraysh Kjo Kerkese.Me Rrespekt accident !

accident

Forumium praecox
Re: accident

O mer ka nermen njeri me me kthy naj pergjigje apo jo? se kam 1 jave qe e kom bo kerkesen dhe asnje pergjigje s`kam marre?

WiLd^-_-^BoY

Primus registratum

me falni nese nderhy ktu ku sme takon por vec desha te them qe accident esht nje user i rregullt qe e njof mire dhe shum i sjellshem,
persa u perket komandave... skam c'te them vec se ma mer mendja qe esht teper i pergaditur dhe esht i gatshem qe ti beni test kur te keni kohe/deshir juve

pra prap po them qe ju kerkoj ndjes per nderhyrjen por per mendimin tim them qe ky person access-in ne dhomat zyrtare #Shqiperia #Ndihme e meriton.

Me Respekt Nga Turi!

Zemrushi

Primus registratum

un se kam pa ndonjeher? mbase ka hi kohet e fundit?
po aedini qe jan bere shume usera me access?
per cdo dite rriten kerkesat ktu!

WiLd^-_-^BoY

Primus registratum

Pershendetje Zemrushi!
esht e vertet qe kohet e fundit jan shtuar shum access-e
por doja te thoja qe accident duhet te jet i pari ne radh kur te shtohen access-e te tjera.
dhe ti ndoshta se ke par sepse ai nuk shan/ofendon njeri prandaj nuk bie ne sy shum, sic thash dhe me siper mua sme takon te flas por ngaqe e njof prej kohesh them qe i takon.
ajo dihet qe Sop-at e kan ne dor ket pune.

me respekt nga Turi! (GanGSteR WiLd^-_-^BoY)

accident

Forumium praecox

Turi Flm Per Mbeshtetjen.Zemrushi Jam User I Rregullt S`boj Ofendime Apo Ndonje Rremuje.Rrespekte All