Access tek #shqiperia

Ermali

Primus registratum
Access tek #shqiperia

Une kam bere gati 2 vjet qe ndodhem rregullisht ne serverin albnetwork dhe njoh nje pjese te userave ku perfshihen aop,sop,etj.Mua do te me pelqente qe te beja pjese ne stafin e dhomes #shqiperia prandaj i lutem atyre qe me njohin qe te japin mendimin qe kane per mua. Me pas i mbetet ne dore sopave te vendosin. Do te bej ate qe kam te mundur qe te ndihmoj tek #ndihme dhe #shqiperia . Ju lutem merreni parasysh kerkesen time. Me respekt Ermali.

P.S Kerkesa eshte e njejta.Me copy-paste e bera. /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest
Re: Access tek #shqiperia

HOTGIRL, ke filluar ti te vendosesh per aop tani?!
Stan /pf/images/graemlins/smile.gif i njejti ???

Emanuela

Forumium praecox

O STAN mbase une te njoh me mire se keto vajzat e tjera, dhe me te vertete qe je i afte per aop. Gjithashtu me vjen mire qe vetem vajzat po te pergjigjen, e shikoj qe paske goxha sukses /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Megjithate fjalen e kane SOP-at

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb] HOTGIRL, ke filluar ti te vendosesh per aop tani?!
Stan /pf/images/graemlins/smile.gif i njejti ??? [/qb]
briiigi jo me une thjesht e urova...nje cop aop kam une e shkreta /pf/images/graemlins/frown.gif

Ermali

Primus registratum

Ne rradhe te pare pershendetje . Ju falenderoj qe i keni dhene rendesi kerkeses time . Ema mos me ngacmo se /pf/images/graemlins/blush.gif shpejt une !!! /pf/images/graemlins/tongue.gif Hotgirl faleminderit per kontributin tend megjithese briiigi nuk e priti mire . (bej shaka) /pf/images/graemlins/wink.gif Briiigi u be kohe pa te pare ne chat . Une naten vone jam aty . I njejti stan jam /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif