ACC tek #shqiperia dhe #sherbimet

the-skull

Primus registratum
ACC tek #shqiperia dhe #sherbimet

Si ja kaloni mire ?
Rri ne chat me emrin TooL gjysma me njef.
Jom Djal i rrespektushem gjithashtu nje anetare shume i vjeter i ketij forumi do doja te beja kerkes per Aop ne dy kanalet e siper permendura.Jam founder i dhomes #Music /pf/images/graemlins/rockband.gifkshuqe komandat pothuajse jam tu i mesu te gjitha.
Ja kalofshi mire me rrespekt TooL /pf/images/graemlins/rockband.gif

the-skull

Primus registratum
Re: _

Pse ca ka aty.Aty kom qejf une sdu tek ndihme ose vetem tek shqiperia si ta kene.Ose dhe tek ndihme fundja.

andydark

Primus registratum

Respekte plako ishalla e merr per mendimin tim po nese shikon pak se sa vargje kane bere te tjeret te mendohet mire ai qe kerkon acc ne chat te ule koken nese nuk ka mik e te shikoje punen e tij.
Nuk dua te te zhgenjej lale po per mua ishalla e merr /pf/images/graemlins/smile.gif

Vdeksh

Primus registratum

Shpresoj qe kerkesa jote te merret parasysh dhe te marresh acc aty ku ke ti me shume deshire.Pac fat /pf/images/graemlins/smile.gif

DON^OMAR

Primus registratum

O tool eshte hera e pare qe te shikoj por gjithsesi qe te marresh acc duhet te plotesosh disa kushte apo kerkesa.Nuk ka te beje kohezgjatja jote ne chat.Te pakten duhet 3 muaj qe ta kesh nick te regjistruar.Te sygjeroj qe qe ti hedhesh nje sy rregullores /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/booki.gif

Ali_DemsI

Primus registratum

TooL un ste njof /pf/images/graemlins/smile.gif Si nick te kam pare muhabet skam pas na i here por mund te them qe per rreklama ne pv je njeshi dhe pse kam nja 5 dite qe kam rene ne qetesi /pf/images/graemlins/smile.gif Jo se sme ke bere ti rreklame po se nuk futem me ne chat /pf/images/graemlins/smile.gif

the-skull

Primus registratum

Dhe rreklamat jane te nevojshme plako.Pune eshte dhe ajo.Te pakten nuk rrij e i caj k... robve tu i shajt e tu i bo.Biles zakonisht kur bej rreklama i them nja dy fjale flas nja 6 rrjeshta pastaj i them futu ketu.Kshuqe nuk eshte tamom tamom rreklam.gjithsesi ti e di

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
TooL un ste njof /pf/images/graemlins/smile.gif Si nick te kam pare muhabet skam pas na i here por mund te them qe per rreklama ne pv je njeshi dhe pse kam nja 5 dite qe kam rene ne qetesi /pf/images/graemlins/smile.gif Jo se sme ke bere ti rreklame po se nuk futem me ne chat /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Ti sfutesh ne chaaaaaaaaat? /pf/images/graemlins/lol.gif

Oxandromeda

Oxford Astrophysics

asnji kundershtim me Kerkesen
por sa i perket kerkeses te sherbimet , ma do menja do kesh pa ndonje enderr qe tkan blloku ip dhe ke ardh te sherbimet me kerku ndihme lol