Abuzim " per mua eshte abuzim'

Che GueVaRa

Primus registratum
Abuzim " per mua eshte abuzim'

<KELTI> che-guevara
<KELTI> che_guevara
* Che_GueVaRa was kicked by KELTI (aty je ti plako?)
* Che_GueVaRa has joined #ndihme
> * Dielli sets mode: +v Che_GueVaRa
> <Che_GueVaRa> ?
<KELTI> me thuaj nje gje
< <Che_GueVaRa> lol
< <KELTI> kush jom une iher
<Che_GueVaRa> ?
<KELTI> se po shof qe me njifke mire ti grupo
<Che_GueVaRa> ?
<KELTI> daku
<Che_GueVaRa> kush je ti??
<KELTI> mshoji asaj karriges ku je ul
<KELTI> ene mos llapurisni kot me kot lart e poshte
<KELTI> per gjona qe sju tako
< <KELTI> veje vath te veshi ket
<Che_GueVaRa> ca do te thush me kete se nuk po te kuptojee
<Che_GueVaRa> ??
<Che_GueVaRa> ca thua mer ca ke pire ndo nje gjee???
<KELTI> me mire qe skupto

Che GueVaRa

Primus registratum
Re: Abuzim " per mua eshte abuzim'

<KELTI> se ste ben mire
<KELTI> aq sa te thashe mjafton
<KELTI> mshoji venit tat
<Che_GueVaRa> ??
> <KELTI> e mos nderhy ku ste takon
<Che_GueVaRa> ej cfare do te thuash mer
<Che_GueVaRa> je ne terezi ti??
* Shqipo|1308 has joined #ndihme
<Che_GueVaRa> me te gjith keto ketu me mua e kap??
< <Che_GueVaRa> apo te ka ngec bishti nen rrotee
<Che_GueVaRa> dhe nuk di ku ta cosh topin???
<Che_GueVaRa> nese ke ndo nje gje privatin e kam te lir
* Shqipo|1308 has quit IRC (Mirupafshim!)
<KELTI> sme ha palla te flas ne privat me ty plako
< <KELTI> boll me kaq
< <Che_GueVaRa> jo per ndo nje gje nuk merrem me intelektual se nuk ja vlen
<<KELTI> mshoji venit
<Che_GueVaRa> ej bej nje gjee
< * TONI-DELTA-FORCE brb te heq gjeneratorin te nez sahatin se erdhen dritat pffffffffff na u nxi jeta
< <Che_GueVaRa> mbylle sjepin dhe mos fol shum se te vika goja er

FALKO

Forumium maestatis

Ty me siguri qe te ka shtuar nje Sop ne Vop list edhe qe nje Sop te nxjerr probleme per kete acess. Kerko nderhyrjen e founderit edhe ai e zgjidh perfundimisht kete problem.

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Nuk me intereson shume se cfare problemesh dalin kush e zgjidh apo jo ceshtjen e ketij.Problemin me te madh do e keni ju Sop-et aktuale me keto figurat ose emrat e rinj nen te cilet fshihen disa aktiviste te njohur te chatit kuptohet po flas ca me fjale te medha meqe zoteria e tij me beri intelektual kur dihet qe sjam.Prandaj nje keshille te vogel do ju jepja hapni syte se ke shtoni e ke nuk shtoni se po na behet chati si kombinati metalurgjik.Ky miku u hoq sepse pati nje reagim te ulet nga ana e tij ne biseden me mua pasi as nuk e putha e as doja ta puthja,dhe pervec shume te tjerash nderhyn aty ku nuk i takon jo atij po asnje njeriu.

Ps:Kujdes ju cunat e Elbasanit se nuk e kam emrin aq te keq sju kam ngrene as grate as te dashurat ne vend e kane pyetini.

Che GueVaRa

Primus registratum

Ti djalee mos perdore acc per gjera private nese ke ndo nje gje ma thuaj"Jo per ndo nje gje se una as e kame idene fare kush je ti se edhe ate dite me the "kthehu me nickun tat flori "apo gabohem qe me the keshtu dhe nuk e marr vesh kjo do te thote qe ti ke pas deshire te grricesh me mua per ndo nje gje ose per dicka qe ty gozhda ne ngec ne sharre po nuk do te thote qe qefe qefe eshte kjo bot kupto nje her ty nje her mua nje her tjetrin krushqi ketu ne chat nuk ben njeri prandaj lal veri gishtin kokes dhe mos u kruaj hu me hu se me nje hu do ngulesh ta them per ty se je dhe djal i ri dhe nuk eshte mire te rreshqasesh kot te duken ferrat ibrahim prandaj lal te lutem me ler rehate se njeri ne qaf nuk te bie dhe me rikthe vop list qe kishaa se nuk ja vlen eshte chat dhe ne jemi cunaa "Dhe sa per cunat e elbasanit une nuk e di se ca paske ti po eshte mir te shprehesh mir se nuk flet per mua po po flet per te gjith cunat e elbasanit lal dhe kujdes me ate fjalor dreqi ta haje se e ke te keq dhe shum ofendues prandaj mos fol kot "