Abuzim nga AOP Tinkerbell, Kickban pa arsye, nuk ka asnje ofendim asnje fjale vulgare

Andrea22

Primus registratum
Cfare shkaku ka patur ketu qe useri Migena te nxirret me !kb

Migena sapo hyri

[19:59] <Migena> furio ke lexu poesit e TinkerBell

Si mund te nxirret me !kb nje user pa bere asgje
Aq me shume qe !kb eshte e parashikuar vetem per raste ofendimesh shume te medhaja
Me cte drejte keto AOP si Tinkerbell veprojne keshtu?
Cfare i mbron qe nuk denohen tu hiqet accessi AOP sic duhet te jete ne raste te tilla

per Ilustrim

jg2IKu30RIeDbQQY1iTkDw.png

Frank

Forumium maestatis
ahahahaahaaaaaaaaaaa paska dale Moonlight85, Jorina, Migena, me new user on Albnetwork :p
Sa e semure qe eshte.

MrCool

Oldschool
Ajo do akill, akik, gline, kick, ban, kickban, z-line, q-line, te gjitha komandat e mundshme.

User me te shpift s'ka.

Andrea22

Primus registratum
@Strategu
c hyn ketu cfare meriton ai user.
cfaredo te meritoje kjo nuk justifikon veprime te AOPve sipas tekave
Ne rastin e mesiperm nuk ka bere asgje per ate denim qe mori
Mos mbroni AOPt me te cilat flirtoni ketu ne forum

MrCool

Oldschool
@Strategu
c hyn ketu cfare meriton ai user.
cfaredo te meritoje kjo nuk justifikon veprime te AOPve sipas tekave
Ne rastin e mesiperm nuk ka bere asgje per ate denim qe mori
Mos mbroni AOPt me te cilat flirtoni ketu ne forum

Ore leri kunjat me mua, ate rreshtin e fundit ktheje mbrapsht.

Nese ti nuk i din gjerat, mos u hap kot. Se ajo depresivja qe thua ti, s'ka lene user pa shar, ofenduar dhe shpifur. Te kem une acc, ja fus direkt KB sa ti lexoj nick, pa shkruajtur fare jo mo t'ma beje borxh.

Hajt shnet dhe lere kete mhb mo se turp.

Frank

Forumium maestatis
Ore leri kunjat me mua, ate rreshtin e fundit ktheje mbrapsht.

Nese ti nuk i din gjerat, mos u hap kot. Se ajo depresivja qe thua ti, s'ka lene user pa shar, ofenduar dhe shpifur. Te kem une acc, ja fus direkt KB sa ti lexoj nick, pa shkruajtur fare jo mo t'ma beje borxh.

Hajt shnet dhe lere kete mhb mo se turp.
Mirë ja the, po kujt ja the:p

Moonlight85

Forumium maestatis
ahahahaahaaaaaaaaaaa paska dale Moonlight85, Jorina, Migena, me new user on Albnetwork :p
Sa e semure qe eshte.

O Frankenstein alias Ferdi, Sandokani dhe x emra te tjera!!

Sa per info une sote u futa ne Forum pas disa muajsh dhe me ankesen me siper skam lidhje, nuk e njoh andrea!

Stafi i kti Forumi mesiguri mundet ta verifikoj se nga futem une edhe Ankesat i bej hapur Nuk kam nevoj te fshihem, Po e paska pa dikush tjeter dhe ja paska hedh ktu!!

Gjithsesi Frankenstein je nje Plak Senil dhe gjerat qe nuk i din, i shpik nga me mendja....

Ti cdo dite shkruan me mua ne chat dhe nuk je aq i aft te njohesh shkrimin tim?!

Une kur bej ankes e bej me printscreen si ne cdo Ankes tjeter qe kam ber deri me tani!! Pse mos ta bej te kjo??

Te mashtron intuita :)

Frank

Forumium maestatis
O Frankenstein alias Ferdi, Sandokani dhe x emra te tjera!!

Sa per info une sote u futa ne Forum pas disa muajsh dhe me ankesen me siper skam lidhje, nuk e njoh andrea!

Stafi i kti Forumi mesiguri mundet ta verifikoj se nga futem une edhe Ankesat i bej hapur Nuk kam nevoj te fshihem, Po e paska pa dikush tjeter dhe ja paska hedh ktu!!

Gjithsesi Frankenstein je nje Plak Senil dhe gjerat qe nuk i din, i shpik nga me mendja....

Ti cdo dite shkruan me mua ne chat dhe nuk je aq i aft te njohesh shkrimin tim?!

Une kur bej ankes e bej me printscreen si ne cdo Ankes tjeter qe kam ber deri me tani!! Pse mos ta bej te kjo??

Te mashtron intuita :)
Je aq e semure sa edhe ata qe ti i quan miq ne chat, kur flas me ta me thone: po cmerresh me te se ajo eshte e semure mendore.
me vjen keq qe nuk e kupton kete gje, per mua mund te vazhdosh sa te mundesh derisa te te lene fuqite por vetes ja ben.
Me vjen gjynah dhe je femer se te ishe mashkull te kisha injoruar 150%, shpresoj te zesh mend sa nuk eshte vone.

Moonlight85

Forumium maestatis
Nuk besoj se nje Psikopat si ti mundet tme bej diagnos!

Duke e ditur si je ti, e mar me mend se cfare Shoqeri ke ti aty, ato "shoket" qe ke ti jan ne fakte Bundra qe kan mar nje acc duke i lepi b* cdo kujt aty, dhe jo se e kan meritur!!

Sa per Shoqeri, kam live sa te duash jo si ti qe nuk mundesh as ne 5 Gishta te numrosh shoket, aty futem sa per tu tall nese akoma nuk e ke kuptuar...dhe me vje keq qe je kaq i trash nga truri dhe e mer aq seriozisht :D

Vec nje gje ta dish ti plak Senil kam me shume personalitet se ti edhe ato shoket tu homoseksual bashk 3x me shume.

Mua me vje keq, se me ngjitesh si plesht dhe per kte do maresh gjithmon percmim nga mua.

Me pelqejn meshkujt Zoteri jo ato qe flasin me shume se une edhe rrespekti meritohet, nuk rrespektoj ato qe i ka len edhe Familje e tyre pas Dore!! :)

Frank

Forumium maestatis
Nuk besoj se nje Psikopat si ti mundet tme bej diagnos!

Duke e ditur si je ti, e mar me mend se cfare Shoqeri ke ti aty, ato "shoket" qe ke ti jan ne fakte Bundra qe kan mar nje acc duke i lepi b* cdo kujt aty, dhe jo se e kan meritur!!

Sa per Shoqeri, kam live sa te duash jo si ti qe nuk mundesh as ne 5 Gishta te numrosh shoket, aty futem sa per tu tall nese akoma nuk e ke kuptuar...dhe me vje keq qe je kaq i trash nga truri dhe e mer aq seriozisht :D

Vec nje gje ta dish ti plak Senil kam me shume personalitet se ti edhe ato shoket tu homoseksual bashk 3x me shume.

Mua me vje keq, se me ngjitesh si plesht dhe per kte do maresh gjithmon percmim nga mua.

Me pelqejn meshkujt Zoteri jo ato qe flasin me shume se une edhe rrespekti meritohet, nuk rrespektoj ato qe i ka len edhe Familje e tyre pas Dore!! :)
Kulmi, te besh moral ti eshte e tepert.
Bye bye, mos harro ilacet.:p

thedoctor

Primus registratum
Cfare shkaku ka patur ketu qe useri Migena te nxirret me !kb

Migena sapo hyri

[19:59] <Migena> furio ke lexu poesit e TinkerBell

Si mund te nxirret me !kb nje user pa bere asgje
Aq me shume qe !kb eshte e parashikuar vetem per raste ofendimesh shume te medhaja
Me cte drejte keto AOP si Tinkerbell veprojne keshtu?
Cfare i mbron qe nuk denohen tu hiqet accessi AOP sic duhet te jete ne raste te tilla

per Ilustrim

jg2IKu30RIeDbQQY1iTkDw.png

Mos rri hap tema per gjera kot , thu se tkan fut sigurimi shtetit me spiunu , shif bej chat si duhet e je ne rregull.

Andrea22

Primus registratum
Mos rri hap tema per gjera kot , thu se tkan fut sigurimi shtetit me spiunu , shif bej chat si duhet e je ne rregull.
ej the Doctor chat ne rregull po bejme ne
keto Tinkerbellat bejne bane dhe kicke sipas qejfit. Se ti ke ircop nuk dmth qe ke te drejte dhe ne kete rast.
te dhoma Flirtimit me Lea ajo mund te beje cte doje por #shqiperia ka rregulla
Fonder SOP pse nuk merrni masa per AOP Tinkerbell?