A po vdes Arti i Piktures?

alinos

Forumium maestatis
A po vdes Arti i Piktures?

Duket se piktura eshte komplikuar shume, plus qe ato qe jane tashme te cilesuara si piktura te mira jane aq te shtrenjta sa jane kthyer ne nje hobbie te njerezve te pasur, ose atyre qe pretendojne se jane aristokratike.
Nderkohe edhe fotografia ka pushtuar boten dhe masivizimin e saj. Ju si mendoni, a nenkupton kjo vdekjen e artit te te pikturuarit?

E

EL-DIABLO

Guest
Re: A po vdes Arti i Piktures?

Arti eshte art nuk vdes kurre sado pas dore te lihet shenjat e tij do te mbeten nder shekuj..! Sa per hobbie-n e te pasurve jam i mendimit qe sidomos pikturat e ashtuquajtura moderne i blejne per arsyen qe shkrove me lart pretendojne se jane aristokrate dhe jam i bindur se pjesa me me madhe e tyre as kuptimin e nje pikture moderne qe blejne nuk e dine /pf/images/graemlins/smile.gif marin nje picasso psh qe ka nje sy ne kurriz e nje ne kembe dhe thone kam nje picasso ne galerine time /pf/images/graemlins/smile.gif

ssssssss

Primus registratum

hmmmm se besoj se do te vdesi ndonjehere arti,cfaredo lloji qofte ai /pf/images/graemlins/laugh.gif:D.piktura eshte shume e vjetr dhe sic i ka rezistuar kohes ashto do vazhdoje ti rezistoje /pf/images/graemlins/laugh.gif:D:D

pippo

Primus registratum

Po vdes piktura ...... gjeja me idote qe mund te kem degjuar kohet e fundit ....... neqoftese ti çdo lloj trasfomimi e merr si forme vdekje ..... Une do te thosha qe po i shtohen piktures vlera te reja, aspekte shume interesante po quhet | zhvillim | trasformim |evolvim | riperteritje | jo vdekje ...... nuk mund te vdesi diçka qe eshte siper mendit dhe veprimit human.

Do te thosha qe fotografia po behte trash gjithmone e me shume si pjesa me e madhe e mjeteve te komunikimit per masen, po nuk eshte faj i vet thjesht pasqyron injorazen......