A mund te lihet nje mashkull shtatzene?

astronaut

Primus registratum
A mund te lihet nje mashkull shtatzene?

Mirembrema te gjitheve dhe ne vecanti Mjekut Popullor.
Kam nje shok qe me beri nje pyetje te cuditshme nje dite dhe me tha keshtu.
Deshiroj te ngele shtatzene dhe te linde femije.
Ka pare edhe nje enderr sikur ngeli shtatezene mirepo enderra enderr ngelet.
Cmendim ka Mjeku Popullore per shtatezanine dhe a mund te behet realitet nje gje e tille?
Ju kerkoj ndjese per pyetjen ne fjale te turpshme.

Raif

Primus registratum
Re: A mund te lihet nje mashkull shtatzene?

Fillimisht postuar nga astronaut:
[qb] Mirembrema te gjitheve dhe ne vecanti Mjekut Popullor.
Cmendim ka Mjeku Popullore per shtatezanine dhe a mund te behet realitet nje gje e tille?
Ju kerkoj ndjese per pyetjen ne fjale te turpshme. [/qb]

Meqense kete profesion e punoi vite te shumta, dhe shume njerzve te semure u kam dal ne ndihem, gjithnji me ndihmen e Krijuesit te gjithsise Zotit te vetem te Madheruar, qe len te kuptoi se kam mesuar per shume semurje nder te cilat kishte edhe aso qe mjeksia shkollore medicinale nuk dinte se si ti quan, me duhet te pranoi se PER KETE SEMURJE NUK KAM DEGJUAR KURR ME PAR.

astronaut

Primus registratum

Faleminderit Mejku Popullor per kohen ne dispozicion. /pf/images/graemlins/smile.gif
Shokut tim i shkoi ne mendje kjo gje pasi pati degjuar per delen e klonuar ne Shqiperine e Mesme nga disa cudira te tjera te ndodhura po ne Shqiperi ajo gruja qe polli 6 femije.

Le_Routard

Forumium maestatis

Qe mashkulli lihet pa mend, ose i torrollepsur, mbase, po shtatzan nuk ma do mendja se mund te lihet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos eshte gje Hermafrodit ky shoku jot? Je se kam degjuar qe eshte e mundur per nje Hermafrodit te operohet dhe te lind femij....

mostro

Putraku

[qb] Ka pare edhe nje enderr sikur ngeli shtatezene mirepo enderra enderr ngelet.
[/qb]
sille njiher knej ka lagjia jone se ja bojme ondrren rrulitet per kok teme....shquhemi per cuditberje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Pse re ate numrin e shpejt edhe atij shokut te Austronautit do me ja bo re?

Papapapaaa sa i pangopur qenke, qe te paft ne ender ai shtatzani te paft!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

astronaut

Primus registratum

Mirembrema te gjitheve
O vllai cfare do thote hemafroi se nuk e di?
Te prese ato te poshtmet apo qysh e kishe llafin ti
Putraku mos u tall se pyetjen e kisha per doktorin dhe neqoftese je biseksual une mund te jap numrin e telefonit te shokut tim ne imali.
Ja mirup dhe diten e mire

Raif

Primus registratum

[qb] Faleminderit Mejku Popullor per kohen ne dispozicion. /pf/images/graemlins/smile.gif
Shokut tim i shkoi ne mendje kjo gje pasi pati degjuar per delen e klonuar ne Shqiperine e Mesme nga disa cudira te tjera te ndodhura po ne Shqiperi ajo gruja qe polli 6 femije. [/qb]
=================================================

Ajo gruaja qe paska lind (jo pjelle se ne shqiptaret thomi per shtazet si lopa etj. ka pjell) 6 femije edhe pse jo rast i zakonshem prap eshte nje ndodhi per mua e kuptueshme sepse femres ia ka lan Zoti me lind pas aktit seksual me burrin (apo mund te mos jet e martuar dhe prap mbetet shtatzane dhe gjithnji me ndihmen e Zotit te madheruar, si e martuar apo e pa martuar, ) do te lind.
Kjo per mua nuk eshte semurje.
Femijet e lindur do te rriten nese Zoti i madheruar u ka dhene jete.

E sa u perket eksperimenteve me shyazet nuk kam dituri per to.

Guest

Kerkoj falje per nderhyrjen...

E para e punes nuk lihet njeri shtatezane, as femra as mashkulli, por femra mbetet shtatezene.
Doja te pergezoja mjekun popullor per sqarimin e bere mbi pjelljen!
Ndersa per sa i perket shtatezanise mashkullore ekziton nje teme tek SHKENCA. Ska pse te habitet njeri se shkenca shkon perpara me eksperimentet qe kryhen dhe nje nder keta mund te jete edhe shtatezania e nje mashkulli.

Hermafrotid do te thote thote kur organet riprodhuese si ato mashkullore dhe femerore ndodhen tek i njejti individ( ku mund te perfshihet edhe njeriu)

Le_Routard

Forumium maestatis

Hermafrotid do te thote thote kur organet riprodhuese si ato mashkullore dhe femerore ndodhen tek i njejti individ( ku mund te perfshihet edhe njeriu)

Mu me ka thene zysha qe hermafrodit do te thot qe nuk kan as njeren as tjetren, dmth nuk kan seks.

Ka edhe njerez qe i kan te dyja organet gjenitale por nuk e di si i quajn...

Guest

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
Mu me ka thene zysha qe hermafrodit do te thot qe nuk kan as njeren as tjetren, dmth nuk kan seks.

Ka edhe njerez qe i kan te dyja organet gjenitale por nuk e di si i quajn... [/qb]
E drejte quhen HERMAFROTID keta individ!
Perdora termin organe riprodhuese duke nenkuptuar vezoret dhe testikujt dhe dhe jo vetem organet e jashtme seksuale.
Dhe ajo cka thoni ju eshte e drejte NUK KANE SEKS keta individ.

Raif

Primus registratum

Para nje viti mu drejtua nje ish pacient imi per ndihme.
Po me pyet se si do te mund te abortoi shoqja e tij meqense kan disa femij e ku ta dij Une...
Po i them se Une kam ndihmuar tek rastet kur femrat per shkak te problemeve te ndryshme nuk kan mundur te mbeten shtatzana, e per te nderprer shtatzanin nuk dij dhe nuk jam i interesuar te dij.
Kemi raste kur eshte rrezikuar jeta e femrse per shkak te shtatzanise por kete e konstatojn mjeket e kualifikuar dhe ketu eshte e asyeshme te intervenohet.

Ketu kemi te bejme me proces natyror dhe kushdo qe tenton te ndryshoi ligjet te cilat nuk i ka vu njeriu do te deshtoi ne pune nese jo tash, me von.

[qb] Mirembrema te gjitheve dhe ne vecanti Mjekut Popullor.
Ju kerkoj ndjese per pyetjen ne fjale te turpshme. [/qb]
Ai shoku jote nuk ka nvoj per mjekun popullor,por per nja Dy vjet ne Elbasan,qe ti vije mendja ne vend!

astronaut

Primus registratum

Mirembrema
Sa te pacipe jeni
Ne shqiptaret e kemi mendjen vec dreqerira
Hemo se nje pyetje bera amani ore shoke.
Tjetri ka hall dhe ju shkundni me ndere me thende pluhurin e pantollonave.
Ai shoku im mund te adoptoje femije por ai ka deshire te beje nje femije te tijin.
Ore ai e ka ndare mendjen se po beri nje ai do beje dhe nja gjashte te tjere dhe tregohuni pak serioze me qyfyret tuaja.
O doktori e di si eshte problemi?
Ka disa meshkuj qe i kane prere ato te poshtemet me ndere me thene dhe kane perdorur silikon per te fryre gjoksin si femrat gjithashtu dhe tashme jane femra normale.
Transvetite nuk e di si quhen.
Po mire mitra nuk mund te vendoset te nje mashkull?

Seriozi

Primus registratum

Sa te rrosh do mesosh i thon kesaj pune.Jo,jo se u shpreha gabim nuk ka me m'su gjo k'tu, po:sa te rrosh do degjosh.Dhe nji gje s'po kuptoj ai do me ngel shtatzane prej shiringes apo prej atij "mikut" qe ai se ka me.

Guest

[qb] Mirembrema
Ka disa meshkuj qe i kane prere ato te poshtemet me ndere me thene dhe kane perdorur silikon per te fryre gjoksin si femrat gjithashtu dhe tashme jane femra normale.
Transvetite nuk e di si quhen.
Po mire mitra nuk mund te vendoset te nje mashkull? [/qb]
Quhen transeksual.Transeksualizmi esht enje semundje. Kur nje njeri nuk e pranon seksualitetin e tij dhe kerkon ta nderroj ate. ne shuem shtete te botes dicka e tille eshte e lejueshme ligjerisht ne disa jo akoma.

TONY

Primus registratum

edituar! Ofendimet nuk lejohen dhe ju lutem ju te tjereve mos dilni nga tema!

Guest

Sa mire do ishte te ngelnin dhe meshkujt shtatzene do kishim shmangur tere ato vuajtje ne te tjeret /pf/images/graemlins/blush.gif

entelush

Primus registratum

thuaj shokut te behet travestit,pa e ofenduar nqs ka prirje seksuale te kunderta nga normalja.Mund te shkoj ne Hollande...aty behen ndryshime...por nuk e di nqs me pas mund te besh femi...se besoj tani per tani pa arritur shkenca perpara....por mund te adoptosh nje femije tendin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

atman

Forumium maestatis

Sekretaria, dukesh qe je femer dhe se i ke provuar dhimbjet e lindjes, ndoshta me shume se njehere. (shprehesh...ne te tjeret, e jo ne te tjerat)Eshte me mire qe te mos jete keshtu, them me mire, sepse dikur grate i kerkuan zotit qe t'ua jepte dhimbjet meshkujve dhe kur gruaja e pare shkoi te linde, ne vend qe te therriste burri i saj nga dhimbja, po therriste shoku i burrit. Eshte me mire per ju qe kini edhe lindjen edhe dhimbjen.