dakort me humoristin joetistiPo t'i kishim kushtet, si: leket edhe materialet, do te mundnim sepse jemi inteligjent sa duhet.
Ndonese me pelqen dhe te falenderoj, prape me vjen pyetja se me quan humorist?dakort me humoristin joetisti
kur the fjalen inteligjent,kam qesh me te madhe saqe mu kujtuan sharjet dhe zenkat midis deputeteve te parlamentit shqiptar para disa viteshNdonese me pelqen dhe te falenderoj, prape me vjen pyetja se me quan humorist?
Ky problem eshte te pjesa e lekeve sepse politikanet do te siguronin fondet, por inteligjenca shqiptare nuk eshte vetem ne politike. Kemi edhe ne shkencetare. Jemi me te miret !!!!!!!!kur the fjalen inteligjent,kam qesh me te madhe saqe mu kujtuan sharjet dhe zenkat midis deputeteve te parlamentit shqiptar para disa vitesh
tamam ashtu eshte,kemi shkencare qe kane studiuar per ekonomi ose juridik dhe punojne si shkenctare ne shtetin shqiptarKy problem eshte te pjesa e lekeve sepse politikanet do te siguronin fondet, por inteligjenca shqiptare nuk eshte vetem ne politike. Kemi edhe ne shkencetare. Jemi me te miret !!!!!!!!
Mund te kete edhe ashtu. Une e kisha fjalen per inteligjencen qe kane shqipetaret ne pergjithesi. Ka shqipetare qe kane punuar ne NASA dhe kane dhene kontribut shume te vlefshem.tamam ashtu eshte,kemi shkencare qe kane studiuar per ekonomi ose juridik dhe punojne si shkenctare ne shtetin shqiptar
hahahahahahhaha
ta lejme kete teme se shqiptaret jane njerzit me te trashe ne kete bote.Mund te kete edhe ashtu. Une e kisha fjalen per inteligjencen qe kane shqipetaret ne pergjithesi. Ka shqipetare qe kane punuar ne NASA dhe kane dhene kontribut shume te vlefshem.
Disa njerez te vecante nuk vertetojne as pohimin tend as pohimin tim. Po ta marresh ne teresi... E thone edhe europianet qe Shqiperia ka banore shume te afte e te shkathet.ta lejme kete teme se shqiptaret jane njerzit me te trashe ne kete bote.
Shkova ne Milano dhe pashe 3 maloke qe bertisnin ne sheshin e milanos
shqipetaret kane plot gjera.
me mire,mos te flasim.
tani ja fute kotDisa njerez te vecante nuk vertetojne as pohimin tend as pohimin tim. Po ta marresh ne teresi... E thone edhe europianet qe Shqiperia ka banore shume te afte e te shkathet.
tani ja fute kot
Edhe sikur kot t'ia kisha futur, ti duhet te ishe ne anen e vleresimeve pozitive sepse jemi shqipetare. Por nuk ia futa kot. Une kam arsye ta besoj sepse kam pervoja te jetuara. Psh, une qe kam qene ne Greqi, aty kam pare sesi shqiptaret, ne nje kohe te caktuar, nga ndihmesa te mjeshtrave grek, u bene mjeshtra me vone tamam si ata dhe mbase me te mire. S'kam pse te mos besoj se edhe ne fusha te nderlikuara ia kane dale mbane.tani ja fute kot
Edhe sikur kot t'ia kisha futur, ti duhet te ishe ne anen e vleresimeve pozitive sepse jemi shqipetare. Por nuk ia futa kot. Une kam arsye ta besoj sepse kam pervoja te jetuara. Psh, une qe kam qene ne Greqi, aty kam pare sesi shqiptaret, ne nje kohe te caktuar, nga ndihmesa te mjeshtrave grek, u bene mjeshtra me vone tamam si ata dhe mbase me te mire. S'kam pse te mos besoj se edhe ne fusha te nderlikuara ia kane dale mbane.