**** a mendon....

• Thread starter Mortal
  • Data e fillimit
M

Mortal

Guest
**** a mendon....

...se jetet e dy njerezve krejtesisht te huaj te ecin paralelisht ne kohe te ndryshme?

Sqarim:

****- Emri i personit te cilit mendoni ti drejtoni kete pyetje.

Tema eshte Filozofike...nqs falimentoni ta trajtoni si te tille, mos shkruani fare.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: **** a mendon....

shume teper filozofike...Normal, jeta e nje personi qe jeton ne keto momente ne Amerike eshte shume paralele me jeten time ne oren 01:38 te nates ne Europe....por koha ndryshon, ketu ka yje per momentin atje ndoshta ka diell ose shi ose bore varet nga stina......ketu eshta nate...atje eshte dite...une normalisht duhet te kisha fjetur ne kete ore por me kapi delli i filozofise sime personale...(secili ka te veten zoti e ka per te gjithe)...
ky personi i panjohur...ne krahun tjeter te botes eshte duke pi kafen e pasdites...ose duke lexuar nje liber, ose duke pare nje film, ose duke bere 16000000 gjera te ndryshme nga jeta ime...por ngelet megjithate jete paralele!

ej une nuk merrem me asnje lloj komerci...pra nuk mendoj se po falimentoj...dmth kam te drejte te shkruaj...right? thnx /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_dance.gif

M

Mortal

Guest

Si tha Krishti: "Father, forgive them! They know not what they are doing!"...dhe pump vdiq.

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

M

Mortal

Guest

Po lexoja nje perkthim te nje mikut tim: "Joshesi Melankolik"- Didier Raymond. Duke u munduar te ruaj anonimitetin e mikut tim ( te cilit i kerkoj ndjese, por e shikoj si menyren e vetme ndoshta per te qartesuar ate qe dua te them) po sjell vetem nje fragment. Ndoshta ndihmon ndopak, ne te kunderten le ti fuse moderatori i nen-forumit nje te fshire temes. Audienca nuk ishte suportive ne zgjedhjen time te gabuar te materialit. Po- ma vini fajin mua!

"« Jam një eroticien i pazakonshëm », i thoshte Kierkegaard mikut të vet Emil Boesen, në kohën kur ai hartonte Ditari i joshësit dhe i mvishte heroit të vet Johannes vetë ndjenjat e veta mbi femrën. Trajtat e karakterit të Kierkegaard njihen përnjëherësh në trajtat e karakterit të personazhit të tij, dhe historia e lidhjes së tij me Regine është pak a shumë ajo e këtij personazhi me Cordelian."

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Shea...me vjen keq po ti je shume konfuze.Postimi me te cilin ti ke hapur temen nuk do te thote asgje. Une mbreme po beja shaka. Tani po flas seriozisht.

Mendoj se kur ke deshire te hapesh nje teme, ke deshire te diskutosh rreth nje problemi, rreth nje libri, rreth nje mendimi, rreth nje eksperience personale. Mendimi duhet te jete i qarte per te tjeret dhe tema e hapur per te gjithe.

Postimi yt i fundit edhe ai nuk do te thote asgje. Nuk eshte puna kush e ka fajin, puna eshte se ti je e paqarte ne koke perpara se te nisesh postimin tend, ose per njerez si puna ime me dy klase shkolle mundohu te jesh me e sakte.

Erotomania?! çfare lidhje ka me temen?

Po ta them dhe nje here une shkruaj ku te dua...s'ma jep ti kete te drejte dhe ji pak me agresive.
Mos qesh kot nga halli ne fund

PS Ke ngrene ndonjehere "ratatuille"?

M

Mortal

Guest

Ose e kupton ose nuk e kupton temen. Nuk eshte shume qe une mund te bej.

gangsterja

Primus registratum
Edhe mundet,mbasi jeta ka shume te papritura,dhe nuk e dime se c'na ofron e ka shkruar tjeter kush historin tone.