A me pranoni edhe mu ktu??

terepervetezotipertegjith

Primus registratum
Re: A me pranoni edhe mu ktu??

stellina_sister mos e rruj per tjeret kur te jap aprovimin une eshte zene se ta ka dhan zoti kshu qe pa merak you are bienvenidozz /pf/images/graemlins/wink.gif

stellina_sister

Primus registratum

thanks per aprovimin mor high..jo se po e kam problem por se kuptoj si mund te gjykojne pa me pa... ciao :wave:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

stellina_sister ato nuk te gjykojne te paragjyzkojne dhe paragjykimi eshte injorance dhe ato kane paraqit injorancen e tyre ok rrusho /pf/images/graemlins/tongue.gif

djal

Primus registratum

Po Hajt mor dhe ju une nje fjal thash
thu se u ba nami, une sa desha me ju pa se sa te egra jeni kur dikush ju shan pa ju njoft
lene sikur tju njof si do mkishi shajt
nejse Kjo Princesha shum i ban vedit me sy lol

eduart

Primus registratum

hight bah kur u bane ti ma me vendos per ketu mar /pf/images/graemlins/tongue.gif motra e stelines te thashe une je e mirpritur sa here te duash princesha ca ke me vajzen maj ti lene te hyje dhe ajo te beje qef ne forum /pf/images/graemlins/tongue.gif o turo e din se je i mencem nganjehere e vertet ajo i ban vedit me sy nganjehere /pf/images/graemlins/smile.gif

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga stellina_sister:
[qb] Nje anetare e re spo ju prish pun besoj /pf/images/graemlins/wink.gif

pershendes te gjithe [/qb]
jo he burrneshe!!!!!tane kjo vajze rri e ju lyp leje ktyne fare burrave!!!me te pranu qe cke me ta!!!!

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga stellina_sister:
[qb]
Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb]
Fillimisht postuar nga shkODRAni_uK:
[qb] princesha pse mos me pranu maj ajo eshte si shpirte /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po ti ku e ke pa, jo se as un se kam pa jo per gja, po kshu si shpirt me duket edhe mu /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
po mire athere nqs te dukem edhe ty princeshe si shpirt (pa me pa) pse nuk don me me pranua ne albforum?? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Po kur te thashe qe je si shpirt, nenkuptohet qe je e pranume, un skam nevoj me e than direkt maj zemer /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Shifeni si paskeni fillu me me pergoju, pale me pergojoni edhe neper telefona kshu interneta /pf/images/graemlins/laugh.gif , turp te kini, urdhno ku do ma jepni te faluren he :devil:

djal

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb] Shifeni si paskeni fillu me me pergoju, pale me pergojoni edhe neper telefona kshu interneta /pf/images/graemlins/laugh.gif , turp te kini, urdhno ku do ma jepni te faluren he :devil: [/qb]
Shqip Drane se asgja nuk kuptova...

Princesha

Primus registratum

Po mor Llesh, nuk te ve faj qe s'me kuptove /pf/images/graemlins/tongue.gif

eduart

Primus registratum

bah paska dale leshi sheshit mar /pf/images/graemlins/smile.gif dhe cfare leshit eshte : /pf/images/graemlins/tongue.gif

Princesha

Primus registratum

Llesh asht emer njeriut, edhe un e kisha per ate mashtrusin masiper, sa qef keni kur hapet muhabet ne lidhje me leshin ose ligjin apapapaa, marakli paskeni ken...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

eduart

Primus registratum

princesha lesh hesapi a din sa marakli jane /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif stelina ka disa dhoje leshit por spo permendi emrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

stellina_sister

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Kaq e mir e njifke stellinen ti? :lol: [/qb]
po maj rozalina, kta njifem mire... kane pas ba ushtrin bashk /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tanja

Primus registratum

stellinas sister mri se ke ardhe maj naqepsss her tjeter hyn pa leje:p