A me pranoni edhe mu ktu??

stellina

Primus registratum
Re: A me pranoni edhe mu ktu??

hajt mireseerdhe moter ... si ftyr e pame po mdukesh..ktheu te shoh pak iher /pf/images/graemlins/tongue.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

stellina_sisster nqs je si stellina tjeter te mirpresim me mire sec duhet biles /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

eduart

Primus registratum

o motra e stellines mirseerdhe dhe je e mirpritur sa here te duash ne kete albforum hajt nje pershendetje vecanarishte per ty te pershendesim te gjithe /pf/images/graemlins/tongue.gif

stellina

Primus registratum

Mos fol nga ana e te gjitheve ti se noshta dikush me ka inat e sdon me i uru mirseardhjen motres teme :shrug:

/pf/images/graemlins/tongue.gif

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga XHaXHi_ELi:
[qb] Rrofte modestia /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
jo modestia ,rrofte nena e tyre!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

stellina_sister

Primus registratum

hej..mos delni jasht temet.. :mad: une deshta vetem me dite a me pranoni edhe mua ne albforum pavarsisht se a i ngjas motres a jo :shrug:

eduart

Primus registratum

princesha pse mos me pranu maj ajo eshte si shpirte /pf/images/graemlins/tongue.gif

djal

Primus registratum

Kot qe ja beni qejfin vetes se te gjitha te shemtuta jeni

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shkODRAni_uK:
[qb] princesha pse mos me pranu maj ajo eshte si shpirte /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po ti ku e ke pa, jo se as un se kam pa jo per gja, po kshu si shpirt me duket edhe mu /pf/images/graemlins/smile.gif

stellina_sister

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb]
Fillimisht postuar nga shkODRAni_uK:
[qb] princesha pse mos me pranu maj ajo eshte si shpirte /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po ti ku e ke pa, jo se as un se kam pa jo per gja, po kshu si shpirt me duket edhe mu /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
po mire athere nqs te dukem edhe ty princeshe si shpirt (pa me pa) pse nuk don me me pranua ne albforum?? /pf/images/graemlins/frown.gif