a lihet e dashura kur nuk ke tjeter?

@d@

Primus registratum
Re: a lihet e dashura kur nuk ke tjeter?

ncuq ncuq.. nje duhet per rezerve :tipsy:

Eltoni_bkt

Primus registratum

Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb] e? [/qb]
Nqs ju mendoni qe te keni nje rezerve atehere nuk besoj qe mund ta quash really te dashur.

Une mendoj qe lihet, madje ne ketej nga Londra i leme ose na lene cdo muaj.

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Pishmon:
[qb] po ore si jo!
Dy duar per nje koke jane... [/qb]
nuk thash a <span style="font-weight: bold">rrihet</span> &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; , apo ti e kejshe per me tzon dora lesh
smash.gif

D-J

Forumium maestatis

ah moj xhan

cte me kuptosh qe u befsha lemsh u befsh &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

u bera dhe un per kete zone pa ne dreq le te vej
gjithmon i kam ber punet me plan me kalkulatrice si evil man po kete rrall, sdi, u hutova ma hodhen &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/blush.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

epremte

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Pishmon:
[qb] po ore si jo!
Dy duar per nje koke jane... [/qb]
nuk thash a <span style="font-weight: bold">rrihet</span> &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; , apo ti e kejshe per me tzon dora lesh
smash.gif
[/qb]
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; jena rrac e zgjut!!

D-J

Forumium maestatis

rrac e qut, rrac muti thuj pa vetem llafe kemi &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

cke i thosha vetes, cke mer dik qe e can koken. ja tani hap zorret e barkut neper forume.

ate qe ta ben dashnia sta ben as perendia thon &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Anana

Primus registratum

Po ta lesh ke me shume shance te gjesh tjeter se je me i gatshem.

D-J

Forumium maestatis

moj po gatishmeria sme ka munguar ndonjeher si veti &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; , po mbase e dua dhe ngaqe sja pranoj dot vetes justifikohem duke thene ti ske tjeter

eh mer Dik Vulehumburi &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

DEVIL-girl

Primus registratum

Ke apo ske tjeter ska te beje fare, nga e dashura ndahesh per nje sere arsyesh! Tani kur ke tjeter -i krahason dhe le ate qe do me pak, kur ske - e le per arsye qe vetem ti i di.. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

epremte

Primus registratum

ta marr moj neneeeee
ta marr mos e marr
merre bije e nenes ooo
djalit mos ju ndaaaaj

ilirjan

Primus registratum

**** Darlington

Ceke ni dreq ti, menje femne ke.

Vetem femna e len te dashurin kur ze ndonje tjeter , kurse mashkulli e len te dashuren vetem atehere kur si ngrefet mo, mashkulli mban edhe 10 dashnore njekohesisht.

[qb]
eh mer Dik Vulehumburi &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
Kujt i hyn ne pune nje **** vulehumbur...?? :tipsy:
Per te mos dale nga tema ...Lihet kur te len ajo e para .. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

ilirjan

Primus registratum

Moira

Mjafton nje flert (shikim) me pasion i nje burri tek nje femer (e cila ka ne krah te dashurin e saj) ben qe ajo te filloi grindjet me te dashurin.

Femra ftofet me te dashurin e saj qe ne shkendijen e pare te dashurise se re.

William Wallas

Forumium maestatis

Lihet kur eshte per tu lene ... jo po pate apo spate tjeter !!! Mire eshte me i bo gjonat me rradhe !!! Qe ne titull ... tema ka shume mungesa !!!
Per mendimin tim ... me mire me u len me nje person pa pas te trete ne mes ... se eshte pune dreqit pastaj !!!

<span style="font-style: italic">Kujdes! Po e tepron me ofendimet..</span>

epremte

Primus registratum

dicku si u be puna??? te kaloi ndonje cike apo pret ndonje shock ekzogjen qe ti japesh drejtim???
une them leje, rri ca kohe ne qef tat, shif e bej, po nuk gjete tjeter, merre prap ne tel e prishja menjen. Se kshu me llafe te gri ti &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

arun

Primus registratum

PO, JO, JO, PO, VARET NGA RREHANAT DHE MBI TE GJITHA VARET NGA E DASHURA .......

UNE KAM LENE SHUME TE DASHURA SEPSE NUK MBUSHNIN FARE ...............

DHE LAVDI ZOTIT KAM GJETUR NJE FEMER PER SE MBARI NE KETE FORUM ,DHE JAM SHUME I KENAQUR DERI TANI , UROJ QE TE QENDROJE KESHTU DERI NE FUND..................

AnaBlue

Forumium maestatis

Dicku hedh nje gur ne lume, te gjithe hidhen per ta kapur.
lol.gif