A kane te drejte politikanet te kundeshtojne njeri tjetrin????
dikush me tha ne nje teme
Mendimi yt mbi ... eshte i pavlefshem pasi ti do te hysh ne poltike dhe je ne konflikt interesi.
Megjithese une nuk jam sot poltikan, e quajme si te qene kete.
A ka te drejte nje politikan te sjelle argumenta te formuloje nje gjykim mbi nje tjeter politikan (bazuar ne argumentat)??????
A humbasin vlere argumentat (faktet historike) kur perdoren nganje kundershtar politik????
Une mendoja se ishte pikerisht ky, thelbi i sistemit pluralist.
probleme,ide, kundershtime, argumentime, alternativa
Mbase nuk kisha te drejte
Mbase politikanet nuk mund te gjykojne njeri tjetrin e nuk mund te argumentojne mbi aktivitetin e mendimet e nje politikani tjeter!!!
Ju si mendoni?
Nese nuk kane te drejte te bejne kete, atehere cfare bejne politikanet???!!!
Cili eshte kuptimi i "politikan"
ps. edhe dicka tjeter. A i njihni te gjithe bashkebiseduesit me siguri. A mendoni se jane poltikane sa here qe nuk u pelqejne mendimet e tyre dhe kur nuk arrini te kundeshtoni argumentat?
dikush me tha ne nje teme
Mendimi yt mbi ... eshte i pavlefshem pasi ti do te hysh ne poltike dhe je ne konflikt interesi.
Megjithese une nuk jam sot poltikan, e quajme si te qene kete.
A ka te drejte nje politikan te sjelle argumenta te formuloje nje gjykim mbi nje tjeter politikan (bazuar ne argumentat)??????
A humbasin vlere argumentat (faktet historike) kur perdoren nganje kundershtar politik????
Une mendoja se ishte pikerisht ky, thelbi i sistemit pluralist.
probleme,ide, kundershtime, argumentime, alternativa
Mbase nuk kisha te drejte
Mbase politikanet nuk mund te gjykojne njeri tjetrin e nuk mund te argumentojne mbi aktivitetin e mendimet e nje politikani tjeter!!!
Ju si mendoni?
Nese nuk kane te drejte te bejne kete, atehere cfare bejne politikanet???!!!
Cili eshte kuptimi i "politikan"
ps. edhe dicka tjeter. A i njihni te gjithe bashkebiseduesit me siguri. A mendoni se jane poltikane sa here qe nuk u pelqejne mendimet e tyre dhe kur nuk arrini te kundeshtoni argumentat?