A ka rendesi mosha ne dashuri?

Djali Adoloshent

Forumium maestatis
Mosha! Diferenca! A ka ndonje rendesi te madhe? Nese djali eshte 18 dhe vajza 20 vjece? Ka ndonje problem nese vajza eshte me e madhe se djali ne nje lidhje?

Une dicka nuk kuptoj se kur vajzat lidhen me meshkuj 10 apo 20 apo 30 apo 55 vjet me te medhenj se vetja,bota nuk thote gje por kur lidhet nje djale me nje femer me te madhe se vetja fillojne direkt e te paragjykojne.

Si mendoni ju?

hurtlocker

Valoris scriptorum
pse duhet te jetosh jeten sipas asaj qe mendojn tjeret???? njeher qe respektohen disa norma te paduskutueshme qe jan edhe ligjore (minorene/maxhorene) bej ate qe ndihesh mire.
nqs ajo vajze te ben te ndihesh mire, ca te duhet ca mendojm ne? nqs te do dhe nderon per ate qe je, pse e rrun?
njerezit kan rrezikur jeten dhe kan kaluar mundime qe te ken te drejten e mendimit te lire. ti sot e ke dhe me dashjen tende, na e dorezon ne te drejten tende te mendimit te lire....pfffff pallosh groshe :p

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
pse duhet te jetosh jeten sipas asaj qe mendojn tjeret???? njeher qe respektohen disa norma te paduskutueshme qe jan edhe ligjore (minorene/maxhorene) bej ate qe ndihesh mire.
nqs ajo vajze te ben te ndihesh mire, ca te duhet ca mendojm ne? nqs te do dhe nderon per ate qe je, pse e rrun?
njerezit kan rrezikur jeten dhe kan kaluar mundime qe te ken te drejten e mendimit te lire. ti sot e ke dhe me dashjen tende, na e dorezon ne te drejten tende te mendimit te lire...

KUJDES FJALORIN !! :D

FLM :)

Mirabel

Locus omnem
varet si e imposton veten ne nje lidhje dhe po ashtu varet se cfare kerkon nga kjo lidhje. dashuria nuk eshte nje buton komande ,nese e ndjen mosha eshte thjeshte nje bosht numerik...
te jetosh ndjenjen pa ju referuar numrave do te thote te jesh i lire dhe si i tille nuk ke arsye te mendosh cfare mendimi kane te tjeret.
pasiguria vjen kur ti nuk ke siguri ne ate qe ndjen!
nderkohe per pjesen e dyte ku ti cek femrat arrivista apo edhe meshkujt ku qellimi i tyre ne nje lidhje te tille nuk eshte ndjenja por perfitimi ath une do te sugjeroja te mos i jepje peshe.
nuk vlen te merresh me kto dilema pasi gjithkush me jeten e tij ben ate qe do.
jeto dhe ler te tjeret te jetojne!

Universal

AnonymouS
Po ta kishe bere pata pa pak ditesh kete pyetje do te thoja jo.
Por ja qe me ndodhi edhe mua e me te vertete ndjenjat nuk njohin moshe. :)

Monroe

Valoris scriptorum
Jam njoft me dike dikur.
e nisem thjesht si shok
ai ishte 18, e un 19
Burreli esht nje vend me paragjykime, kurse ai djali nga jugu
ai tha sben prb per mu, un te dua ty
e tshpis se atij e dinin se ai djali jav per jav vinte me takonte ne elb (isha studente) nuk i rrihej pa pir qoft nje kafe si shok
e mori mami im vesh qyqa moj bij po ti me 1 ma tvogel se vetja don mu martu
atij nuk i iket nga un, edhe pse ndoshta smartohemi flasim serish si shok

joetisti_

Locus omnem
sa bukur te ishte martesa per nje vit. Do te ishte martuar me cdo moshe per te gjitha vitet. Kur isha 18 me nje 60. E duke ardhur e duke e ulur. E kur te isha 60 me nje 18.

Ne dashuri s'ka rendesi asgje!