A ka Prishtinali n'ktë forum?

Smoky_Angel

Primus registratum
A ka Prishtinali n'ktë forum?

Përshëndetje për të gjithë, pasi që jam antare e re në ktë forum, është e pamundur t'shikoj se nga janë anëtarët e këtij forumi, se qenka me plotë antarë... Sido që t'jetë, vetëm desha të di nëse ka edhe nga Prishtina... natyrisht respekt për të gjithë... /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Smoky_Angel

Primus registratum
Re: A ka Prishtinali n'ktë forum?

Përshëndetje ty PINKPARADISE...
Ndërsa ti erdha-edhe-une, Mirë se erdhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

mariza

Primus registratum

Ju bashkangjitem une! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

epremte

Primus registratum

meqe jeni nga prishtina a s na thoni cfare ka interesante per tu pare aty?
une kam qene vetem 1 here po shume pak, nuk pashe gati asgje. ndonje sugjerim?

Smoky_Angel

Primus registratum

S'ka çka t'sygjerohet aty, ty s't'ka pëlqy edhe u kry me atë çashtje, mënyrën qysh e shoh unë apo dikush tjetër nuk mund të ta bëj ty ta shikosh.

shqipe1

Primus registratum

hejjjj une kam lind ne prishtine mendoj se esht vendii me i bukurr ne bott...! /pf/images/graemlins/laugh.gif pershendetje te gjithve <font color="pink"> </font>

Legjionixx

Forumium maestatis

une per veti nuk jom Prishtinali /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

por jom Prishtinas. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Marathonman

Primus registratum

"miss-fabulous1, Prishtina vendi me i bukur ne bote !???
Shume mire qe jeton ne Kanade dhe nuk e njehe Prishtinen.

epremte

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
S'ka çka t'sygjerohet aty, ty s't'ka pëlqy edhe u kry me atë çashtje, mënyrën qysh e shoh unë apo dikush tjetër nuk mund të ta bëj ty ta shikosh.

[/ QUOTE ]

smoky nuk thashe qe s me ka pelqyer thashe qe s kam patur mundesi ta shof se isha per pak ore. desha thjesht informacion ne rast se me bie prape rruga andej thashe te shkoj ne ndonje vend te vecante. easy, kurseja acarimet vetes se je dhe goce e re, he xhan!

kokeakulli

Primus registratum

po, ska gje te vecante tirana ka shume me shum se prishtina, por prishtina ka njerzit me kulture europiane, per prishtinalite ka shume per te folur.