A KA KAVAJSA NE FORUM

qorri26

Primus registratum
Re: A KA KAVAJSA NE FORUM

sinqerisht kam rrespekt per veriun!
por te bejne krahesime me shqiperin e mesme nuk na pushtonin kenetat ,fabrikat e abandonuara etj, por mund te qendronin ne bjeshk me mire .

crashoveride

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INTRIG:
[qb] sinqerisht kam rrespekt per veriun!
por te bejne krahesime me shqiperin e mesme nuk na pushtonin kenetat ,fabrikat e abandonuara etj, por mund te qendronin ne bjeshk me mire . [/qb]
Mos e kan fajin ato nga veriu per gjendjen e atyre qe permende me siper???Cja fut kot ti mer burre!!!!!! :thumbsup: :thumbsup:

Pijaneci

Primus registratum

Ca harxhoni kohe ene ju me keto kokrra bizelesh :lol:
Pa krijuar ndonje paragjykim po verioret jane fara lakre mer daj , bidona uthulle jane te tere.
Me erdhi inot ajo replika qe beri Billy te ai citimi ku ky katnari nga bjeshket na quan ne te Shqiperise se Mesme spordhjake :lol:
E kam vene re me keto kanunsat qe kane vetem llafe dhe mahen si te forte po kur vjen puna per tu kap me grushta bohen si puna e atij leprit.

Princesha

Primus registratum

:lol: kjo tem nam krejt.

Eh c'na ka gjet thuj, tan jeta na shkoi tu u ngaterru me njeni tjetrin, tu harxhu kot energji, jo po kujt i thu ti spordhjak, jo po ky asht mullari jem.
E tha spaced out edhe b**zezt jan ma te bashkum se ne. :shrug:

qorri26

Primus registratum

ti e lal dukesh qe je prej shkodret!
pa koment /pf/images/graemlins/laugh.gif

pink_girl

Primus registratum

hi kavajas si jeni
edhe une kavajse megjithese tani nuk jetoj aty prandaj ju pershendes te gjitheve .ne jemi shume te mire. :wave:

Xeni85

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Pijaneci:
[qb] Ca harxhoni kohe ene ju me keto kokrra bizelesh :lol:
Pa krijuar ndonje paragjykim po verioret jane fara lakre mer daj , bidona uthulle jane te tere.
Me erdhi inot ajo replika qe beri Billy te ai citimi ku ky katnari nga bjeshket na quan ne te Shqiperise se Mesme spordhjake :lol:
E kam vene re me keto kanunsat qe kane vetem llafe dhe mahen si te forte po kur vjen puna per tu kap me grushta bohen si puna e atij leprit. [/qb]
Fjalet i keni ju mor te kqen vllai se labet rrine tere diten tuj i ra gjoksit o une o ska,por kur vje puna per te grushti qe thua ti ndrron pakez puna.Kur erdhi Enver Hoxha ne fuqi qe filloi te mbushej shqiperia e mesme skraparllinj mallakastriote etj etj.Te gjithe ishin na myten lalucet kurse tani qe erdhi radhe veriorve me ardh ne tirane e rrethina qenka ndryshe ee?Shihni nga vini nje here e shihni kush jane qytetet me te medha qe flasin gegerisht e ato me te medha qe flasin toskerisht(permend shkoder,ulqin,nje kosove te tere qe po bejne pak me shume palle se ju andej ne kavaje e rrethina,Tetove,Oher etj etj)MOs e shihni shqiperine te cunguar,shikojini nje here keta malsoret se mbase kane nivel kulturor njesoj me ju.Dhe te pakten ne kur shkruajme e kemi gjuhe letrare,jo "durrsjan,tyve,muve"dhe e mbani veten dhe per te kulturuar,aman e te keqen,ci gjeti dhe verioret e shkrete qe mbeten me u marre me ju.

korn83

Forumium praecox

vallahi,per kavajsit kom simpati t'modhe... :wave: e kam pas shok t'ngushte n'Durrs,njonin...sa m'ka mor molli...
eh sa bukr ishte kur ishim bashke ne nji rajon...sa t'bukra ato kohra...

nji perqafim per t'gjithe kavajsit... :wave:

p.s. shkembi kavajs ama o i durrrrsit

bizi

Forumium praecox

ktu oll dhe uej(all the way) per ato qe s'dine kinezshe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif