A ka interes Shqiperia per Ne Studentat qe

askme

Primus registratum
A ka interes Shqiperia per Ne Studentat qe

ndodhen jashtetetit(ose jashte shtetit). Missioni Shqipetar ketu ku ndodhem une ka frike te therase studente ne festen e organizuar me rastin e 28 Nentorit! 10% te jene shqipetar ne kete feste mu pergjigj njeri nga ata te medhenje
Thashe se i dolen syte nga vendi, por per fate te mire kishte syze. As te huajt nuk te ofendojne keshtu. Te pakten ata e kane me te qeshur dhe me te ngjeshur.

roland

Primus registratum
Re: A ka interes Shqiperia per Ne Studentat qe

mos te na ngelet qefi po shqipetaret jane shume indiferent ndaje njeri tjetrit, dhe mbi te gjitha nuk kane respect dhe afrimitet. Ke zili kur shikon komunitetet e tjera, sapo takon nje bashkepatriotin e tij shfaqet respecti, gadishmeria per te ndihmuar. p.sh. Greket(te cilet une i urrej)
Po te isha ne vendin tend miku im do te kisha bere gjithcka qe ta injoroja deri ne piken e fundit, sigurisht sa me shume njerez te tjere aq me mire.
Harram i qofte buka shqipetare

roland

Primus registratum

sigurisht ketu nuk perfshihen te gjithe sepse ka njerez patriot sa te duash, por ne duhet te skandalizojme ate pjese te kalbur dhe injorate

askme

Primus registratum

Mua me vjen keq per nje gje qe diplomatet tane gjasme ndodhen jashte shtetit per te promovuar Shqiperine ? Po si mund te promovosh nje vend kur nuk ke respekt per studentet ose per ata qe mund te jene e ardhmja e ketij vendi.
NE KEMI DERRA NEPER PERFAQESITE TONA.

askme

Primus registratum

kur e merr vesh ministri jashtem qe ka shume studente shqipetar var gjuhen si te ai filmi qe nuk e mbaj mend as emrin. Kur vjen puna dhe shkone ne ambasade per te shtyre pashaporten as nuk duan t ja dine ose te trajtojne si ....

askme

Primus registratum

kur e merr vesh ministri jashtem qe ka shume studente shqipetar var gjuhen si te ai filmi qe nuk e mbaj mend as emrin. Kur vjen puna dhe shkone ne ambasade per te shtyre pashaporten as nuk duan t ja dine ose te trajtojne si ....

gesti

Primus registratum

jemi pak studenta qe studiojm ketu dhe me e bukura se skemi as edhe nje ambasade ku mund te qajm hallet por fal zotit jemi qe te gjithe te lidhur me njeri tjetrin dhe skemi pas ndonje problem deri tani, me kujtohet njehere anbasadori qe perfaqeson ukrainen ndodhet ne poloni dhe nje dite pat ardhe ne kiev ai nuk denjoi te na takonte te na pyeste si ja kaloni me shkollen por tha dhe nje fjal shume te bukur" studentat mos te presin ndonje gje se une kam ardh me xhepat bosh" pra te dashur kjo eshte politika qe shqiperia ndjek ndaj studentave te saj dhe me pak fjal quhet politika e injorimit te shtetasve te saj apo e te ardhmes se saj

komino

Valoris scriptorum

nuk e kuptoj kete inat te politikaneve ndaj studenteve jashte shtetit
duket sikur kane frike se po te ecim perpara, nje dite do te kthehemi e do tu marrim vendet.
mbase kane edhe te drejte te mendojne keshtu se vertet nje dite mund te ndodhe.