A jetohet jeta vetëm ?

Rambla

Primus registratum
Re: A jetohet jeta vetëm ?

po kush tha njehere qe njeriu duhet te dashuroj sepse nuk rrin dot vetem :confused:

apo merren gjerat shabllon, si te interesoj me mire :sleep:

fairy

Primus registratum

Jemi qenie sociale, nuk jetojme dot vetem.
Duam bla bla bla, muzike dhe kercim dhe shume xhan xhan. /pf/images/graemlins/smile.gif

BISOU

Primus registratum

Po pra ai film perfaqson humanizmin njerezit jetojne bashke dhe gjejne veten midis njeri-tjetrit por tema ka thelbin e dashurise dhe jeten me nje partner dhe njerezit bejne zgjedhje te ndryshme ne jete, A duhen bere zgjedhjet qe te mos jesh vetem, apo jeto vetem dhe jeta te con ne rruge te ndryshme dhe gjen njeriun me te cilin ti deshiron te jetosh......

A jetohet jeta vetem??? per mendimin tim eshte thjesht nje pyetje per nje situate... kjo nuk do te thote qe te jepet nje pergjigje po* apo jo*....

ODISEA

Primus registratum

Sa mire i kupton mocja ca gjona /pf/images/graemlins/laugh.gif
Rambla mos bjer ne kurthin e armikut /pf/images/graemlins/wink.gif

BISOU

Primus registratum

mocen e kemi xhan xhan...
nuk e jeton jeten vetem ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

Mocja ka plot moca ketu te plenat qe mjaullijne gjithe naten, duan konserva peshku /pf/images/graemlins/laugh.gif , ku rrihet vetem. /pf/images/graemlins/smile.gif

Rambla, ate firmen e vura ne anglisht se spanjishten nuk e kuptojne te gjithe, po he se une rrotullohem e rrotullohem e prape te spanjishtja e kam zemren, pastaj ngjan dhe me italishten. /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

Prodigychild01

Primus registratum

Sa akutale tingellon kjo intervista e Mike Tysonit sot marre nga New York Times... Shiko se si shprehet njeriu qe ka pare majin e pjedestalit dhe tani eshte ne fund te pusise.

"Life's lessons are priceless,'' he said. "There isn't enough money to purchase the lessons I've learned. One lesson is never to trust again. In order to trust someone else, you have to trust yourself. When I was younger, I didn't trust myself. Trusting yourself means being responsible.''

oneo

Forumium praecox

pa lexuar shume postimet e te tjereve por duke me bere pershtypje titulli i temes une them qe jeta vetem nuk jetohet.

Pse nuk jetohet?

Njeriu qe jeton vetem duhet te jete i veteafte per te gjitha gjerat qe ka nevoje si ato materiale si ato shpirterore. Duke e ditur mosegzistencen e nje robi te tille ne shoqerine e sotme e duke kuptuar paaftesine e robve per te qene indipendent nga kjo shoqeri, atehere detyrohemi te jetojme se bashku te lumtur e pa asnje problem (forever and ever).

Zoti kur na ka krijuar, na beri te jetojme ne shoqeri, dhe natyren tone e beri te jete e ndjeshme ndaj nje nevoje te tille.

Rambla

Primus registratum

zor te mendoj se ti prodigy te kesh kap esencen e muhabetit (dhe asaj qe doja te thoja une), dhe çdo te thote besimi tek vetja dhe tek te tjeret.

ky muhabet s'ja vlen me, kot u zgjata.

KITARRISTI

Primus registratum

Po ndêrhuj pak; kur njeriu i kuptoka vetê gjêrat dhe etj,etj, jetoka vetêm po juve pse srrini vetêm e rehat por bashkoheni kêtu nê Internet ? Pse nuk i mendoni vetêm gJêrat por i diskutoni jo me veten tuaj por me antarët e Internetit apo të tjerê ? Sigurisht që nuk mund tê diskutosh me vehten por eshtë një fjalë tjetêr :mundet që të reflektosh vetêm; Po bëj sehir tashti për tê parê se si ¨do të reagojnë ata tê mandimit "vetêm" . :book: :rockband: :thumbsup: :wave:

KITARRISTI

Primus registratum

Të kini parasysh që nuk po flas pë atë qê don tê rrijê i vetmuar pê arsye indipendence por veçse pêr vetminê.Ah t'a këput shpirti. Dikush tha që lindim vetëm Por të paktën ne e dimë që aty pranë ishte nëna apoedhe ndonjë mami ose më shumë.Mos vallë nëna Eshtë një hiç ? :book:

skin

Primus registratum

me duket se eshte keqkuptuar ca kjo pyetje.
Sigurisht qe ne vetmi te plote, pa njerez, pa komunikim, pa shkembim idesh ndjenjash, etj... NUK jeton dot njeri. Nese do ishte keshtu.. atehere do i binte me mire (dhe lire) te jetoje ne burg... Po sigurisht... duke patur parasysh natyren njerezore, burgu eshte vendosur si mjet ndeshkimi ... dhe jo argetimi...
Pyetja, ashtu sic e kuptoj une eshte: A mund te jetohet jeta fizikisht vetem... Pra te zgjedhesh te jetosh pa prinder, burre ose shok dhome ...
per mua kjo eshte plotesisht e realizueshme, dhe e konsideroj si avantazh ne jete :kiss: ...te pakten per ca kohe..