A jetohet jeta vetëm ?

KITARRISTI

Primus registratum
A jetohet jeta vetëm ?

A jetohet jeta vetëm ? Vetmia të mbyt pa e kuptuar dhe ,kur je vetëm, nga streset e shumta të krijohen sëmundje vdekjeprurëse,sepse jeta e një njeriut krijohet në kopje.

Le ta lejmë klonacionin më nj'anë sepse
nuk është i dobishëm për neve sensiblit humanë.

Nëna dhe babai mua më krijuan ;
Por që vetëm një dit do t'mbetem,
Ata kt'e nuk e menduan.
Jeta lind nga çifti dhe çift duhet përfunduar.
Porse fat i zi,don njerzit me i shkatrruar.
:book: :rockband: :book:

Prodigychild01

Primus registratum
Re: A jetohet jeta vetëm ?

Jetohet lal jetohet, dhe s'ka me mire... Duhet te mesosh ka kthesh vehten ne shokun tend me te mire. Ne fund te fundit vetem vetja jote nuk te tradhton, apo te le ne balte.

Nuk mund te presesh qe lumturine te ta dhuroje nje tjeter njeri, por duhet ta gjesh vete per vehten tende.

Sigurisht qe eshte mire te kesh shoqeri, e te dashur, por fondamentalisht ne kete bote je i vetem.

ladouce2005

Primus registratum

jam dakort pjeserisht me ty Prodigy*
eshte nje very selfish way e te shprehurit ajo e jotja, por dhe aq e vertete njekohesisht. megjithate, te gjithe jemi medioker kur vjen puna per te pranuar te verteten e lakuriqte, dhe e kundershtojme ate...
nejse, idealja eshte te jetosh cift, te krijosh familje e te plakesh me dike afer

sepse jeta eshte sa e shkurter dhe e gjate /pf/images/graemlins/wink.gif

Prodigychild01

Primus registratum

La Douce, mos je gje e martuar ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif Une mundoj ti jap ketij djalit kurajo (dhe vehtes time) ti ja fut pordhes.... per qefin tend..... pa pa pa... se mos lesh ndonje teme pa kundershtuar ti lale.... :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

Ne fund te fundit vetem vetja jote nuk te tradhton, apo te le ne balte.
hajde mendje hajde

:shrug:

mgjth une do te thoja qe jetohet vetem , per nje periudh kohe madje eshte e domosdoshme qe njeriu te jetoj vetem (sidomos ne rini), por te gjithe jeten jo, nuk mendoj. njeriu ka nevoj per njerez afer, per te dashuren/in (dhe bebushat qe mund te bej :angel: ), familjen , shoqerine, besoj se do ishte shume e merzitshme te rrije gjithe kohes vetem. por do shtoja diçka (te pakten si e shoh une): me periudha duhet te marresh nje pauza nga gjithçka, dhe te shkosh te kalosh nje kohe ne ndonje vend vetem (mund te besh shoqeri te reja psh, ose per te menduar lirshem). udhetimet jane perhere nje ide e mire, sepse them une kur jeton nje pjese kohe me nje person ndoshta bie pre e routines, keshtu qe per ta evituar me mire kalo pak kohe vetem me veten :rolleyes:

KITARRISTI

Primus registratum

Nuk e kam fjalën për mëndjen,por pë ndjenjën e dashurisë. Pra a është e domosdoshme ajo në jetë? Sigurisht qê gjithkujt i pëlqen mendja e vet,pra mund tê themi që dashuron mendimet e veta

Rambla

Primus registratum

naive , mah ndoshta ma kane thene dhe njerez te tjere dhe se di pse ata s'kane qene asnjehere njerez te mire (mgjth ty s'te njoh dhe nuk dua te fus kot tek keto)

mendoj se eshte nje zgjedhje dhe ajo..por besoj se disa persona (pak jane e di) nuk do me lenin kurre ne balte.

Prodigychild01

Primus registratum

Ti "beson" se disa njerez nuk do te te linin kurre ne balte. Cili eshte problemi me kete fjali.. .. besimi eshte nje ndienje dhe jo fakt. Pra cdo njeri ka kapacitetin te te lere ne balte. Duke i besuar me shume vehtes shmangen zhgenjimet kur njerezit e "besuar" te lene ne balte.

Rambla

Primus registratum

aha ti e dashke me fakte..

por nese ke aq besim tek vetja, dhe nje njeri te le ne balte, mos u merzit se nuk hyn shume ne krize jo (ai zhgenjimi nuk eshte fatal)

ladouce2005

Primus registratum

perkundrazi, te ben te mesosh e te mos gjykosh te martuarit :devil: :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

skin

Primus registratum

jam shume dakord me Prodigy me siper.... njeriu duhet ta marre vesh njehere e mire se realisht eshte vetem... lind i vetem... dhe vdes vetem...dhe te gjej menyren per te qene i lumtur nderkohe qe eshte vetem... pa u ndikuar nga persona dhe rrethana.

Nese arrin te gjeje kete lloj lumturie, ne momentin qe eshte ne shoqerine e te tjereve, ka se c'ofron ...

Dhe atehere kur nuk e ka me kete shoqeri (..largimet, levizjet, divorcet, vdekjet.. etj) ai perseri e ka me te lehte te gjeje balancen e me pas edhe lumturine e perhershme te vetja..

ladouce2005

Primus registratum

Skin dhe Prodigy*, sikur te gjithe te mendonin si ju, mos te ndienin mungesen e dikujt ne jeten e tyre e te besonin se jane me mire e me te lumtur vetem, kjo bote do ishte shume e zymte...por fale Zotit ekziston dashuria, (dhe e di me siguri qe Prodigy* e ka shijuar seriozisht ate, dhe nuk e kuptoj forcen e kembenguljes per te kunderten /pf/images/graemlins/tongue.gif )
ti Skin bej ca t'dush ti, Prodigy* ta rregulloj qefin next time i see ya :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

skin

Primus registratum

La Douce... njeriu qe mund te jete i lumtur vetem... e ka shume kollaj te lumturoje dhe te tjeret ... qofte edhe duke i ofruar nje buzeqeshje...
Pastaj, me buzeqeshjen.. ka plot veta qe jo vetem jane kenaqur, po edhe dashuruar,

pra: vetmi+lumturi+ buzeqeshje = dashuri

Une nuk jam aspak dakord qe njeriu te perpiqet te dashuroje vetem sepse nuk rri dot vetem!

ODISEA

Primus registratum

Si mund te thuash qe njeriu lind vetem... dhe vdes vetem...
Jane te vetmet raste qe mbledhin bashke miqte dhe armiqte...
Te dyja keto raste markojne apo gdhendin jeten e gjithkujt nga ne... Lindja na jep shprese dhe kurajo, kurse vdekja na hidheron, por ne te njejten kohe n'a shtyn te shijojme sa me shume ate qe kemi...
C'mund t'i shijosh vetmise?
Asgje...
C'mund t'i shijosh dashurise?
Gjithshka...
Per mendimin tim pyetja shtrohet:
A mbijetohet vetem?
Patjeter...
C'eshte mbijetesa?
Ta gjithe e kemi provuar te pakten nje here ne jete dhe s'ka kujtim me te hidhur, por ne qofte se mbijeton (jo vetem) atehere ai kujtim embelsohet :wub:
Shpresoj te mos jem zgjatur shume, por po qe se ndonjeri qe e di vete :smash: do guxoje te kundershtoje, i kthehem me fakte :devil:

BISOU

Primus registratum

JETA JETOHET ME POPULLIN /pf/images/graemlins/laugh.gif
POR NJERIU DUHET TE NJOHI VETEN DHE TE DIJ TE GJEJ LUMTURI DHE NJOHI ATE EDHE VETEM... PASTAJ KUR E REFLEKTON TERHEQ GJITHKEND RRETH VETES...

PRA ME POPULLIN /pf/images/graemlins/laugh.gif
POPULLI KA VARIACION /pf/images/graemlins/laugh.gif NUK MERZITESH :lol:

ladouce2005

Primus registratum

dmth Bisou, dhe pse njeriu do te njohe veten e te mesohet me te ne radhe te pare, me popullin e ka jeten? jemi dakort?
fjalet e tua po perseris :devil:
dolem ne nje perfundim te perbashket :thumbsup: :devil:

Aragorn, si gjithmone, ke shume te drejte :thumbsup: :wub: :kiss:

BISOU

Primus registratum

PO PO DAKORT /pf/images/graemlins/laugh.gif
VETEM NESE PERFUNDON SI TOM HANKS TEK CAST AWAY :lol:
DO JESH VETEM ME TOKEN DHE QIELLIN DHE OQEANIN /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Vetem PERKOHESISHT, sepse ai u kthye ne boten e tij, qe dikur kishte qene jeta e tij e perditshme (ish e dashura, miqte, koleget)...
dhe nese e mban mend mire filmin, qe te mos ndihej vetem, i vizatoi nje topi tipare humane, per te patur nje mik, dhe kur e humbi ate ne det, qau sikur te kishte humbur mikun e tij me te mire /pf/images/graemlins/wink.gif

ODISEA

Primus registratum

Mos kaloni ne ekstreme tani /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: