A jeni njerez me lesh te dendur?

astronaut

Primus registratum
A jeni njerez me lesh te dendur?

Cdo vit mua me duhet te qithem me makine me korent.
Kam filluar te bej edhe ekonomi e te fitoj prej leshit
Mbasi e mbledh ja jap dikujt dhe bej triko me te /pf/images/graemlins/laugh.gif
ahh sa ngrohte te mbajne trikot me lesh njeriu
Dua te hap edhe fabriken e leshit me vone keshtu qe mbajeni mire me mua se do u a blej /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Do ta titulloj "Firma e rruajtjes dhe prodhimit te trikove prej leshit" "FRPTL"

hot

Hotgirl
Re: A jeni njerez me lesh te dendur?

qetha un dje leshte!! i lashe 1000 e ca korona atje..se disha qe kisha pas kaq lesh te dendur /pf/images/graemlins/laugh.gif (ke koka /pf/images/graemlins/wink.gif )

Ilir Bllaca

Primus registratum

Ke cila koke moj se nuk te kuptova? E ke fjalen per koken e madhe ti apo per ate koken e vogel? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ilir Bllaca

Primus registratum

He..... Ti vetem nje kok paske. Aaaaahhhhhh,
un nuk e dija at gje. Faleminderit qe ma tregove. E shikon, un mesoj plot gjera te reja ketu ke ky forumi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Furor Aquila

Primus registratum

Kam degjuar qe Majmuni_Hirko eshte leshtor...me shume se Robin Williams. /pf/images/graemlins/smile.gif

Kollarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] un 1 kok kam /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk ka me nje koke.
O dy, o tre.
T'kan pre nonji gjo ty?

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] un 1 kok kam /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk ka me nje koke.
O dy, o tre.
T'kan pre nonji gjo ty? [/qb]
kur kam qene kuceder kam pas 7 :devil:

assassino26

Primus registratum

e si i kishe kokat???CA me lesh e ca pa lesh?Sa te pritshin njonen te dilte tjetra?
un koken time e kam me shume pak lesh...merre o astronaut edhe leshin tim.beje triko o dorashka,ca te dush plako s'ka problem

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga --------------------:
[qb] e si i kishe kokat???CA me lesh e ca pa lesh?Sa te pritshin njonen te dilte tjetra?
[/qb]
njona me flok te gjata,tjetra tullace,tjetra bjonde,tjetra... :sleep:

astronaut

Primus registratum

O peshkataro pa lek e shitni ju leshin tuaj se vallai sot pa lek sta jep asnjeri?
Ore une nje dite ne plazh pashe nje mashkull me lesh si majmun ose si ari.
I dukeshin sikur kish veshur streqe te zeza dhe kam qeshur sa per pak me peshtoi ne breke /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po po skisha pare ndonjehere ne kete menyre.
Do tju tregoj edhe nje histori te vogel me nje femer te cilen e njoha rastesisht.
Kurre ne jeten time nuk kisha pare femer te atille me shtullunga leshi te parruajtara atje poshte ne mes te kembeve.
Deshiroja te beja njehere me te se keshtu ne pamje te jashtme dukej rrush por ashtu i zhveshur sapo e pashe te parruajtur fare ose kurre, mora rrobat ne dore dhe u zhduka. :lol: :lol:
Rruani leshin me mire e ma shitni mua se keshtu me lesh nuk jo do asnjeri /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

astronaut

Primus registratum

Une e rruajta leshin para nje jave dhe sot me eshte bere per te rruar. :mad:
Mos e rruani me mire o shoke se do u dali mbi pantallona e mbi kemishe, bluze a cfare vishni. :cry:

mostro

Putraku

po sa here ju jkom thone qe te mos ta rruni ate mut lesh..ehhh?leshi o pun me zarar ne ditet e sotshme..une per vete jam qeros fare.ne gjoks me numerohen a nuk me numerohen tre o kater fije.sqetllat vetem push.pastaj koka dhe pilli shervud ku robin hud u ka fut asht amazon me vete....... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
kom lesh te gishtat e komve /pf/images/graemlins/laugh.gif