A jane te kontrollueshme ndjenjat?

• Thread starter Scorpion
  • Data e fillimit
S

Scorpion

Guest
A jane te kontrollueshme ndjenjat?

Si mendoni ju a jane te kontrollueshme ndjenjat, si ne dashuri ashtu dhe ne raporte te tjera shoqerore?

Mendoj se mund te kontrollohen ndjenjat!!!

Nje person se pari vepron me tru (koka) pastaj vijne ndjenjat. Por ka dhe te tjere qe bejne te kunderten.

Por ja fatkeqesisht jemi te dhene pas te bukures sa qe nganjehere ( ose shume here bejm cdo pune pa ndjenja )

Po them se kontrollehen serish, ju c'mendoni?

Princesha

Primus registratum
Re: A jane te kontrollueshme ndjenjat?

Kontrollohen posi, un jam kontrolli vete. /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

HUMER

Primus registratum

ne disa raste edhe kontrollohen por ka dhe situata qe nuk mund ti kontrollosh

hells_kitchen

Forumium praecox

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

[/ QUOTE ]

Nuk jemi te gjth si ti ne mi...

Pastaj ti je goce e rralle.... te pakten keshtu te ben gjykimi paresor. /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

abs

nuk e di...

NdienjA,dashuriA,lidhjA,tana femnore jane n gjuhen tone, ne gjermanisht ndienja asht ne gjinine asnjanse, ndersa dashuria e lidhja jane femnore. cudi e?

Zog na e shperndaj nje leksion bitte ktu, per gjymnastik te trunit /pf/images/graemlins/grin.gif si ka munsi qe n gjuhen gjermane Ndienja asht ne gjinine asnjanse? answer me please.

Edhe ju tjeret me tru shkencor keni te drejt me shkrujt dicka per ne, ok /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Mendoj une ne gjuhen gjermanisht ose eshte fakt gramatikor kjo gjeja e ndjenjes ne gjini asnjeanese, ose ka te beje me dicka lidhur filozofikisht. Se di ose se mbaj mend. /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Nuk jemi te gjth si ti ne mi...

Pastaj ti je goce e rralle.... te pakten keshtu te ben gjykimi paresor. /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

[/ QUOTE ]

kshu dukem nga kamt e? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

[/ QUOTE ]

Nuk jemi te gjth si ti ne mi... ]

[/ QUOTE ]

kshu dukem nga kamt e? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

Ai keshtu e sheh, nga kembet, dmth nga poshte. /pf/images/graemlins/laugh.gif

hells_kitchen

Forumium praecox

Rozalina o yll i pashuar kur shof ate nick tat ... je si magnet me shkon syri direkte ke avatari.. Ca ti boj e kom refleks .. /pf/images/graemlins/smile.gif

Kur une ty te pash ne menim te thell rash
ca bon mer palle ajo eshte goc e rralle
ska gjo pastaj e pranova
je me e mire se bonbona ...

o rozi piti logel a do i cik akullore per hater.. /pf/images/graemlins/smile.gif

MLK

Primus registratum

Ndjenjat jane te kontrollushme kur intensiteti i tyre nuk arrin te mbysi llogjiken, ne te kundert, aha ta hudhin llogjiken tuç me t'paren n'tok /pf/images/graemlins/laugh.gif

hells_kitchen

Forumium praecox

varet per cfare ndjenjash behet fjale...

tradhti--- nuk e besoj te jete e falshme
dashuri (por qe nuk mund ta shprehesh) -- gjeja qe te vrte me shume por kontrollohet...
servilizim -- kontrollohet derisa te jesh i zoti te mash marredhenie te mira me te gjith ...
etj etj dmth varet nga tipi i ndnjenjes.. /pf/images/graemlins/smile.gif

GRiZhLa

Primus registratum

Ndjenjat jane te kontrollushme kur intensiteti i tyre nuk arrin te mbysi llogjiken, ne te kundert, aha ta hudhin llogjiken tuç me t'paren n'tok /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

shkurt dhe sakte /pf/images/graemlins/wink.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Edhe mund te jene po une s'kam qef ti kontrolloj
O Skorpion e shof une qe po rritesh ti dhe qe i do te gjitha gati ne jete me imagjinate,me kontroll ndjenjash e ku di une gjithe keto tema qe ke hap /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kur ta shkrush librin "Pershtypje nga AF" ma lej mu parathenien se do ta qendis bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Edhe mund te jene po une s'kam qef ti kontrolloj
O Skorpion e shof une qe po rritesh ti dhe qe i do te gjitha gati ne jete me imagjinate,me kontroll ndjenjash e ku di une gjithe keto tema qe ke hap /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kur ta shkrush librin "Pershtypje nga AF" ma lej mu parathenien se do ta qendis bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Hahahaha! Ty do te kem personazh kryesor te librit mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

popkin

Forumium praecox

njenjat jane shum te veshtira &lt; po ashte nje gje hobet ose veset jane tjera &gt;
njenjat gjin ku do me shoqe ne pune apo ne lokale
por kontrollohen neqofte njenjt behen hobe bastaj
ashte shkll tjeter

kujdes mas alkolit se jane shum te veshtira ?

u74

Primus registratum

Ndjenjat mund ti kontrollojme aq shume sa c'kontrollojme lindjen ose vdekjen .... .
Ndjenjat mund ti fshehim , fallsifikojme , abuzojme ....
ndjenjat jane abstrakte .... ca mund te beje kundrejt dickaje qe ne nuk e shohim , prekim ... por e shijojme .... ?

abs

nuk e di...

Ndjenjat jane abstrakte ...ca mund te beje kundrejt dickaje qe ne nuk e shohim , prekim ... por e shijojme .... ?

[/ QUOTE ]

Njashtu tham dhe vete /pf/images/graemlins/grin.gif

true confidental

Forumium maestatis

Ndjenjat jane si tip reaksionesh kimike , ne nje fare mase kontrolli varet nga natyra e elementeve qe mixohen /pf/images/graemlins/laugh.gif, ndodh qe japin efekt max dhe nuk i ndalon dot .....disa reaksione si dashuria psh jane te rezikshme.....mund te rezultojne ne shperthime .........ndjenjash me nje fjale /pf/images/graemlins/tonguee.gif