A jane shqiptaret racista???

Sara

Primus registratum
A jane shqiptaret racista???

Meqe shume shqiptare jane jashte shtetit,ku ka njerez te racave te tjera,a besoni se ka ndryshuar mentaliteti qe ne jemi me superiore se jo te bardhet? Une per vete kam shume shoqe dhe shoke qe jane zezake ose aziatike,por prape mendoj se jam pak raciste.Ka pasur edhe raste qe me kane pelqyer shume disa njerez (I kinda fancied them a bit) por nuk me shkonte tu afroja me ta!E hapa kete teme sepse shume njerez thone se nuk do dolnin kurre me nje zezak!
Byeee!

oktapodi

Primus registratum
Re: A jane shqiptaret racista???

Jo vtem shqiptaret
-- EDITUAR -- jane vertete rracista,por nuk e shprehin,
-- EDITUAR --
Them ne pergjithesi njerezit jane racista,
jo vetem nga ngjyra por edhe nga shume arsye te tjera.

Bcenka

Primus registratum

OUU!!! YES
ME SE DAKORT.
-- EDITUAR --

TE MESON VET EKSPERIENCA!!!

Diavolessa

Valoris scriptorum

Jemi edhe sa te duash /pf/images/graemlins/frown.gif Une per vete kur i kam pare per here te pare jam tmerru /pf/images/graemlins/frown.gif
Por do te thoja mbase na eshte mesuar syri duke shikuar zezak o kinez Japonez etj etj, nga qe jetojme knena. Po ne nuk rrespektojme (veten) Shqiptarin qe eshte Magjyp, jevg o ca ju thone. (Me rrespekt per te gjithe pa ofenduar kend)

LlamBo

Primus registratum

Per mendimin tim jemi racista.Dhe racista ka kudo qe te vesh ,por ndryshimi eshte tek menyra e te shprehurit te racizmit.

Lori

Primus registratum

Per mendimin tim shqipetaret jane shume racista. Familja ime mban numrin ^1^ . Une flas per vete kur them se nuk i dalloj njerezit. Gjeja e pare qe shikoj tek nje person eshte se si ai/ajo mendon . S'kam pse i/e gjykoj kur as qe nuk i njoh. Dikush qe shikon ngjyren , gjatesine e pasurine dhe mendon se si vetja nuk ka atehere per mua eshte 0 . Kaq kisha . Flm , ^*Spirit*^

edda

Primus registratum

Sigurisht qe jemi racista dhe shume biles, kush do martohesh me ndonje jevg do ishte ngjarje e rralle per vendin ku rrinte do diskutohej per muaj te tere. Edhe une jam raciste..kur shikoj ndonje çift mixato (bardh e zi) mendoj qysh je ban ai/ajo qe i durojne eren e keqe (i negri puzzano).

Sindroma

lv sx sx

Disa nga shoket tim jane zezake nqs dikujt nuk i pelqen puna juaj

arian

Primus registratum

shqiptaret jane NACIONALSTA.Dhe duke qene nacionalista jemi dhe racista.RRofshin shqiptaret

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga edda:
[qb]Sigurisht qe jemi racista dhe shume biles, kush do martohesh me ndonje jevg do ishte ngjarje e rralle per vendin ku rrinte do diskutohej per muaj te tere. Edhe une jam raciste..kur shikoj ndonje çift mixato (bardh e zi) mendoj qysh je ban ai/ajo qe i durojne eren e keqe (i negri puzzano).[/qb]
Mos ngaterro zezaket me jevgjit. Sepse mbi te gjithe jane Shqiptare. Pastaj duhet ti njohesh para se te gjydikosh kend. Te garantoj une qe mund te jene jevgji , te bardhe me te bardhe sesa te bardhet dhe me shpirt shume me te paster dhe me te ngrohte se te tjeret!

Sindroma

lv sx sx

Une kam ne ekipin e soccer te shkolles dy shoke zezake nuk e di se ca ke pare andej nga Italia paperina /pf/images/graemlins/smile.gif por ketu kam pare edhe per tu mos u pelqyer, edhe per tu simpatizuar qe kam respekt me shume biles me shume edhe se te bardhe.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Per here te pare qe kam shkelur ne token Italiane, normale qe ishte per tu habitur! Ne Shqiperi s'kemi pare ndonje here dike aq me lekure te zeze. Tashme duke jetuar ketu na eshte mesuar syri. Nuk ben as caldo as fredo impresioni.
Jane njerez si te gjithe ne, por me lekure tjeter trupi. Kjo s'do te thote qe jane me pak te zgjuar, te paster se ne.

Jemi te gjithe njerez. Se dikush eshte i bardhe e dikush i zi , dikush i verdhe , dikush i kuq. Faj natyror.
Ciao (Rrespekt per te gjithe)

renea

Primus registratum

Jo vetem racista, por edhe tmerresisht injorante.
lexoni me lart per shembuj

olti

Neo

Rracizmi vjen nga injoranca /pf/images/graemlins/smile.gif prandaj!

Mgjth ne krahasim me te tjeret ne jemi nje shoqeri me pak rraciste. Nga te gjithe popujt qe kemi perreth ne rajon ne jemi me shume kozmopolite. PO ekziston ai rracizmi mbi ngjyrat, por perseri ne shqiperi nuk te ben njeri pengese nqs do te cash ne shoqeri, pune apo pozite per shkak te rraces. Jane te tjerat qe na mungojne ne. Sa per diversitet fetar dhe pranim te rracave te tjera, dmth minoriteteve jemi goxha lart. Une nuk e shoh alarmante situaten.

Futbollisti

Forumium maestatis

Shoqeria shqiptare ne pergjithesi fatekeqesisht eshte /pf/images/graemlins/frown.gif .
Sa per vete time , u bene rreth dy vjet qe nuk arrij te shikoj ngjyre lekure...

Le_Routard

Forumium maestatis

Une do thosha qe qafsha ien nuk jena rracista per njerezit pangjyre, dmth te bardhet.

gjekec

Primus registratum

Dhe kto portorikanet ktu ku jam un ne fakt s'na e lene kollaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Je ndonjecik racist ti LR?.. kunder ca personave psh qe shesin shqiptare rrugve te italise. Ne fakt te drejte kane, e ka fajin racizmi, mishi bardhe eshte me i mire kshuqe kenianet s'do kishin mundesi ti benin keto gjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

fatkeqesisht jemi shume rraciste. dhe pastaj na vjen keq kur na diskriminojne rrugeve te europes. :mad: