Re: A eshte Rugova tradhetar?
Une dicka nuk e kame te kjarte,PSE,PSE,PSE??? Shqipetareve nga Shqiperia u pengon apo e urrejne figuren e kryetarit te Kosoves,z.I.Rugova,Une nuk e kuptoj cfar deme u ka sjelle Rugova atyre,Mirpo une kuptoj mllefin e shqipetareve nga Kosova qe kane ndaj Nanos sepse ai i futi apo po mundohet gjithnje te i fus thiken pas shpine Kosoves.Perveq kesaje Nano erdhi ne pushtet me dhune ne `97-ten,kurse Kosova zgjodhi me vota te lira para syve te botes njeriun qe i beson me se shumti.Si duket eshte ne pyetje nje xhelozi ekstreme dhe politike Greko-Srbe kunder kesaje figure te shquar kombetare, i cili me mencuri dhe urtesi e plasoi/senzibilizoi problemin e Kosoves ne piedestalin me te larte te arenes nderkombetare,sidomos Amerikane,sepse shteti ame ishte i pa afte per ta bere nje pune te tille,dhe lirine te cilen e kemi sot e kurorezuane bijte tane me te shtrenjte te popullit me ndihmen e aleatit tone,Amerikanet.
Bashkesia nderkombetare pas luftes se Kosoves nuk lejonte qe Kosoven t`a udheheqin figurat ekstreme,po i ketij mendimi ishte edhe shumica e popullit te te cilet me votat e tyre zgjodhen presidentin e pare te pranuar nderkombetarishte,mirpo ja se kjo dkujt i pengoaka?! jane keta te mjere e qyqare dhe kurresesi pengese e popullit te Kosoves qe ajo te hece perpara drejte integrimit ne Bashkesine Evropiane.