A eshte i rendesishem sinqeriteti ne nje lidhje

enderr

Primus registratum
A eshte i rendesishem sinqeriteti ne nje lidhje

a i besoni nje lidhje ne chat ?
me ndodhi dicka e cuditshme ,une jam njeri qe sbesoj lehte dhe me qelloi qe te flas me dike ne chat dhe per here te pare me ndodhi ti besoja dikujt vertet ,pse te genjej u ndjeva mire dhe me dukej sikur e njihja prej kohesh ,me dukej cdo gje e realizueshme ,kisha deshire te isha vertet e sinqerte me te ,dhe ne fakt isha ,dhe ky sinqeritet dhe deshire e imja per te njohur me mire e trembi ate ,dhe e dine si ndjehem tani ,ndjehem aq e fyer sa sjam ndjer kurre ndonjehere ,a e dine cmendoj tani djemte sdine dhe se vleresojne sinqeritetin

Miresia

Primus registratum
Re: A eshte i rendesishem sinqeriteti ne nje lidhje

Po-sinqeriteti duhet.

P.S. C'fare ndodhi me saktesi? Une them qe varet nga njeriu...

enderr

Primus registratum

Fillimisht postuar nga enderr:
[qb]a i besoni nje lidhje ne chat ?
me ndodhi dicka e cuditshme ,une jam njeri qe sbesoj lehte dhe me qelloi qe te flas me dike ne chat dhe per here te pare me ndodhi ti besoja dikujt vertet ,pse te genjej u ndjeva mire dhe me dukej sikur e njihja prej kohesh ,me dukej cdo gje e realizueshme ,kisha deshire te isha vertet e sinqerte me te ,dhe ne fakt isha ,dhe ky sinqeritet dhe deshire e imja per te njohur me mire e trembi ate ,dhe e dine si ndjehem tani ,ndjehem aq e fyer sa sjam ndjer kurre ndonjehere ,a e dine cmendoj tani djemte sdine dhe se vleresojne sinqeritetin[/qb]

enderr

Primus registratum

C'me ndodhi ?
u njohem sic thashe ne chat ,pastaj folem dhe ne tel ,shkembyem foto dhe si pa pritur pa kujtuar asnje pergjigje ........se di pse?.. vertet se di...
ndoshta ai e ka kujtuar gjithmone kete si dicka te kote ,ne fakt se kam inatin me te ,e kam inatin me veten qe u tregova aq e hapur ,ne thjesht them se pelqeheshim ,vetem kaq ,
Mua me vjen keq jo pse spatem mundesi te njiheshim me mire por sepse ai nuk tregoi respekt per mua ,qe sme shkruajti asnje fjale ,kjo me vret me shume ,ishte nje reagim goxha i menjehershem ,me pare ai me shkruante shpesh ,flisnim ,kur une fillova ti shkruaja shume ,kisha deshire ti shkruaja ,ti tregoja cndjeja ai u shmang ,se di pse ?//
E di qe shume njerez sdo e vrisnin mendjen shume per kete gje ,ndoshta dhe une sdo e vrisja ,por se di pse spo e largoj dot ngamendja kete gje ,dhe pse vazhdoj te bej fajtore veten ,ndoshta sepse enderrova shume dhe ta them sinqerisht u ndjeva si dikush tjeter ,kujtova se gjeta dike qe kisha enderruar ,skisha folur dhe skisha patur deshire te flisja me askend tjeter ,aq hapur sa doja te flisja me te ,ishte dicka e vecante pse ta fsheh .Une jam vertet tip i mbyllur qe sflas me askend per ato qe ndjej ,me vjen cudi tani qe po e ndaj kete me te tjeret ,por ndihesha vertet keq .
A e dini si ndjehem tani ,nqs me pare kisha enderruar se nje dite do gjeja dike qe do me kuptonte vertet ,dike me te cilin te flisja hapur ,dike qe te me njihte vertet ,qe te njihte vertet ate njeriun tjeter qe eshte brenda meje ,qe se njeh askush tjeter ,tani me duket qe sdo ta gjej kurre nje njeri te tille ...

ladio

Primus registratum

enderr,

mos u merzit kaq shume se ka edhe me keq. Une per vete besoj tek nje lidhje ne chat. E di qe te chati ka lloj-lloj speciesh por nga eksperienca ime 6-vjeçare ta garantoj qe ne chat ka edhe goca dhe çuna qe jane shume njerez te mire. Une kam njohur ne chat shume goca te mira....

SINQERITETI tek nje lidhje eshte nr 1. Po nuk ishe i/e sinqerte mos iu fut kot muhabetit se shkakton dhimbje tek tjetri (ne qofte se ai/ajo eshte i/e sinqert)

Edhe nje diçka para se ta mbyll, mos i fut te gjithe djemte ne nje kategori. Mos kujto se ju gocat jeni te gjitha ashtu sic mendon ti. (po deshte te jap une fakte...). Nuk ka pyll pa derra....

Te uroj shendet dhe mos u merzit shume se semuresh pasanej /pf/images/graemlins/smile.gif

cheers

astrit

Primus registratum

enderr
Ka te drejte ai shoku qe tha ka edhe me keq.Por desha te them qe ka ardhur koha qe eshte e veshtire ta njohesh njeriun drejtperdre jo me nepermjet telefonit etj.

gautama

Primus registratum

enderr!
mos u zhgenje nga nje rast i vetem .nje tip i sinqerte si puna juaj mund ta kete te veshtire ne nje bote shume te pasinqerte ku sinqeriteti eshte anakronizem dhe pengues por ju do te benit gabim po te imitonit te pasinqertit .sinqeriteti eshte pasuri dhe ruajeni ate ndryshe do te dilnit nga natyra juaj dhe do deformoheshit ,heret a vone do ta gjeni ate qe kerkoni.ne nje lidhje te vertete sinqeriteti eshte i domosdoshem dhe sigurisht i rendesishem,vetem ta mendosh qe nje lidhje e ngritur mbi mungesen e sinqeritetit dhe e merr me mend pergjigjen qe kjo lidhje do te deshtoje,

Simpatikja.

Primus registratum

Sigurisht,lidhja s'do kish kuptim pa te;Nje shrimtar ka thene;Nuk ekziston kurre nje arsye e mire per te genjyer ate qe do! :thumbsup:

lira malo

Primus registratum

Sinqeriteti ne nje lidhje eshte shume i rendesishem por genjeni te gjithe nese thoni qe nuk keni thene kurre genjeshtra te dashurit ose te dashures tuaj sikur edhe nje te vogel,prandaj une e marr sinqeritetin per gjera kapitale,(per shembull nje genjeshter e papranueshme eshte tradhtia ose dicka qe ka mbajtur te fshehte nga e shkura qe mund te ndikonte ne raportin.)
Persa i perket njohjeve ne chat jo te tere jane te sinqerte se ka nga ata qe hiqen princer e dalin qener!!!! :tipsy:

Never Alone

Primus registratum

Kur takon dike online nuk eshte e thene qe te jesh 100% i/e sinqerte. Mos ja trego tjetrit te gjitha sidomos kur eshte thjeshte lidhje virtuale. Shpesh keto lidhje jane aq ne distance te larget saqe eshte shume e veshtire te zgjasin, shume here mund te te mashtrojne edhe te tallen. E vetmja menyre te njohesh dike eshte ta takosh ne realitet, edhe ateher ta marresh ngadale. Edhe ne kete rast sinqeriteti duhet te jete deri ne nje pike, me kalimin e kohes ndryshon puna.

PS: Enderr mire qe je nda me aq sepse ka edhe me keq.sa raste di une qe edhe jane penduar per lidhje te tilla /pf/images/graemlins/frown.gif por nuk kane nga t'ja mbajne sepse si ta them jane mbrenda me kam e kry.

I love new york

Primus registratum

sinqeriteti eshte i rendesishem ne cdo mardhenje, qofte romantike, shoqerore apo pune apo gjithshka. meghithate duhet patur kujdes mos kaloje ndonjehere ne naivitet ose ne arme per te lenduar veten ose te tjeret.
gjella me kripe e kripa me karar. /pf/images/graemlins/wink.gif

genci#2

Primus registratum

sinqeriteti eshte nje nga themelet e lidhjes se dy personave. kush eshte i/e sinqerte eshte fisnik/e ne shpirt, qe per mendimin tim eshte avantazh i madh ne rruget e jetes. rralle here te le ne balte. enderr, per ate qe te ka ndodhur, mendoj, qe ai djaloshi ka qene i turpshem dhe i rezervuar. nje tjeter me çapajev do te ishte hedhur perpara. nuk qe gati. keq per te dy ju. ai ka menduar "ç po ndodh? Nuk e prisnja kaq kollaj? ishte kaq bukur virtuale...!!" ehh...! ndodh shume shpeshs keshtu. djemte jane me te mefshet ndaj vajzave, e shpesh mjaftohen me ndjenja platonike. por ti mos hezito te enderrosh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hermesss

Primus registratum

Po te beja nje paralelizem shume te thjeshte, password-i i pare per te arritur te hysh tek programi i quajtur "lidhje/raport/marredhenie" eshte fjala "sinqeritet". Pastaj mund te kete dhe te tjere, por duhet te kalosh kete njehere. Dhe si me cdo password, po nuk e shkrove tamam, qofte edhe nje germe te gabosh, eshte e kote te kembengulesh te vazhdosh me tej, programi do te refuzoje te hapet per ty.
P.S. mySteRioUs, me pelqeu mendimi yt :thumbsup:

Nei

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb] Po te beja nje paralelizem shume te thjeshte, password-i i pare per te arritur te hysh tek programi i quajtur "lidhje/raport/marredhenie" eshte fjala "sinqeritet". Pastaj mund te kete dhe te tjere, por duhet te kalosh kete njehere. Dhe si me cdo password, po nuk e shkrove tamam, qofte edhe nje germe te gabosh, eshte e kote te kembengulesh te vazhdosh me tej, programi do te refuzoje te hapet per ty.
P.S. mySteRioUs, me pelqeu mendimi yt :thumbsup: [/qb]
Eh sa eshte istitucionalizuar lajmetari /pf/images/graemlins/tongue.gif Edhe daculine me pasword e mbeshtolli. Megjithate simboli eshte i :smash: :smash: (goditur dmth...i ke ra kokes /pf/images/graemlins/tongue.gif ) :wave:

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga enderr:
[qb] a i besoni nje lidhje ne chat ?
me ndodhi dicka e cuditshme ,une jam njeri qe sbesoj lehte dhe me qelloi qe te flas me dike ne chat dhe per here te pare me ndodhi ti besoja dikujt vertet ,pse te genjej u ndjeva mire dhe me dukej sikur e njihja prej kohesh ,me dukej cdo gje e realizueshme ,kisha deshire te isha vertet e sinqerte me te ,dhe ne fakt isha ,dhe ky sinqeritet dhe deshire e imja per te njohur me mire e trembi ate ,dhe e dine si ndjehem tani ,ndjehem aq e fyer sa sjam ndjer kurre ndonjehere ,a e dine cmendoj tani djemte sdine dhe se vleresojne sinqeritetin [/qb]
Sme duket rasti i duhur qe ti ti japesh kaq rendesi.Mgjth po te tregoj 1 rast..mbase mund te ndihesh mire.Edhe une kam njoft shume tipa ne chat,por ishte njeri qe sikur me terhiqte dhe u tregova e sinqerte(here po e here jo,kuptohet)..ne fund sia vlejti fare..
Morali i fabules..jane eksperienca shume te percipta per tu mendu kaq gjate.

romeo

Forumium maestatis

mue me pelqen te vlersoj eksperiencat pozitive te chatit ku kam njohur njerez qe me te vertete ja vlente qe ti njihje. /pf/images/graemlins/smile.gif

Kollarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Simpatikja.:
[qb] Sigurisht,lidhja s'do kish kuptim pa te;Nje shrimtar ka thene;Nuk ekziston kurre nje arsye e mire per te genjyer ate qe do! :thumbsup: [/qb]
Ka fol pa menu perpara, ose ka qen i pijshem.

Never Alone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb]
Fillimisht postuar nga Simpatikja.:
[qb] Sigurisht,lidhja s'do kish kuptim pa te;Nje shrimtar ka thene;Nuk ekziston kurre nje arsye e mire per te genjyer ate qe do! :thumbsup: [/qb]
Ka fol pa menu perpara, ose ka qen i pijshem. [/qb]
Eh si jeni edhe ju, qe jeni msu mos me e thane te verteten kurrsesi gjall a vdekun LOL :kiss: :kiss: :kiss:

Simpatikja, ashtu mendoj edhe une motra :thumbsup:

dirty vegas

Primus registratum

Hajd mos e mer aq seriozisht ket muhabet se s'ka noll naigjo e molle. ...kushedi si e ka pas hallin ne ai qe s'u pergjigj. (...kushedi i ka hy e fejumja te llogarija e emailit ne ka pa emaliet e juja /pf/images/graemlins/laugh.gif ...gjona qe nollin!)

..men per tjeter her.