a eshte e drejte

nardi71

Primus registratum
a eshte e drejte

Nje dite nje grua shkon te nje farmacist dhe e panikuar i thote;
te lutem me jep 1 g cianur.
farmacisti i cuditur dhe trembur e pyeti;
-perse e doni zonje?
- dua te helmoj burrin tim!
Aha- tha fatmacisti, dhe ndryshoi intonacion per te krijuar nje atmosfere qetesimi. Zonje,pse jo doni te vendosni veten tuaj dhe mua ne nje situate te panevojshme e te pakendshme. Jo e dini qe Cianuri eshte vdekjeprures, me effect te menjehrshem, dhe ne se ju pendoheni ju smund ta riktheni ne jete me burrin tuaj.Pastaj une do humbas licensen, ti do shkosh ne burg, burri juaj do vdese...... ne fund te fundit i tha farmacisti pasi u sigurua se zonja ishte me e qete -you e dini qe ne farmaci cdo gje jepet vetem me recete.
well tha guaja -une nuk e kisha ndermend te mbrrija deri ketu por ju nuk e dini se cme ka bere burri mua?!. kemi 5 vjet qe sbejme sex dhe une kisha dyshim se ai po me tradhetonte dhe agjenti qe i kisha vendosur prapa me solli ket foto-shikoni burri im po ben sex me nje femer tjeeeter.
Farmacisti e morri foton dhe e afroi prane syve te tij per te shqyrtuar ndonje detaj dhe cte shihte............
Ne foto femra qe po bente sex ishet gruaja e vet.
I terbuar perbrenda por i qete nga jashte farmacisti iu pergjigj;
well ju nuk me treguat qe ne fillim receten- urdhero cianurin zonje.

A duhej tia shiste helmin farmacisti apo jo dhe pse?
. se cianuri eshte nje helm qe shkakton pak vuajtje dhe burri i saj meritonte me shume vuajtje.
. apo gabim dhe sduhej ti shiste helmin?

Enkelena

Primus registratum
Re: a eshte e drejte

Tja shiste dhe ti luante fene ......
Kjo sepse ate pyetje bere dhe te duhet nje pergjigje ....

Mendimi im eshte se ajo mund ti kalonte mbresat e 5 vjeteve te vetmise me farmacistin shume bukur ...dhe qejfin e vet do bente ,dhe hak do merrte dhe ne burg nuk do shkonte....

nardi71

Primus registratum

Pergjigje e cuditshme por zgjidhje interesante!

Mirepo ai farmacisti ishte pakistanes(se ketu ne londer shumica e farmacisteve andej vijne) dhe ishte mysliman i betuar, spranonte te bente nje mekat te tille per hakmarrje te gruas se vet pse veprimet dhe mendimet e veta perpiqej ti pershtaste ne coherence me gjykimin e zotit. 1 me ben 1 te jap( jo nje me ben e dy te kthej)

edhe dashnorin ta helmoj dhe .....
me te tjera si ty perveloj

policia

Forumium maestatis

tani une nuk e di kjo eshte nje fabul apo ka ndodhur vertet nje histori e tille...
une do ta zgjidhja ndryshe, pa cianur...
me ate foto do shkoja ne gjykate dhe do ta ndaja dhe do tia merrja shtepine pasurine dhe femine dhe do ta lija me gisht ne goje...
per mua kjo eshte gjeja me e mire, ajo pa burre ka qene keshtu qe me mire e divorcuar...
sesa te mbaja mbi shpatulla nje vrasje, kjo eshte anormale per mendimin tim...

Jona bz

Primus registratum

se njihja kete lloj helmi un . /pf/images/graemlins/goofy.gif
po mire mo e ka ber qe e ka shitur