A ekziston shoqeria edhe pas marteses apo duhet ti biem mohit asaj ?

ShkodraniNY

Primus registratum
Re: A ekziston shoqeria edhe pas marteses apo duhet ti biem mohit asaj ?

Oh sa bukur e tha parafolsja /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

shkodrane200

Primus registratum

Ka shoqeri pas martese si nuk ka, kush e ve ne diskutim.Per hater te burrit ose te gruas nuk mund te burgosim veten ne.Gjithcka me kufi kuptohet edhe gjithsekush vendin e vet.Nji burre dhe nji grua kane nevoje per hapesire ne lidhjen e tyre,perndryshe do te behet monotone.
Kush ka ndonje kundershtim ktu jam une.

ShkodraniNY

Primus registratum

Hee maaa kush asht shoqnia !

Hupi me duhet lol

eis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Llokumi_NY:
[qb] Hee maaa kush asht shoqnia !

Hupi me duhet lol [/qb]
Shoqnia naq ktu asht po ti ku ke humb,si ia ke kalu i here?
Hajt shendet tesh se me therret puna. :wave:

Princesha

Primus registratum

un them qe un duhet te vazhdoj me shoqnin e burri jo, skam ca me i ba kshu i kam venos rregullat te shpija jeme...kujt t'ja majn t'vijn /pf/images/graemlins/smile.gif

rovena

Primus registratum

Normalisht qe ka, por me thane te drejten kur martohesh ndryshon pak. Une flas per veten time.
Kur kam kene pa u martu kam kalu shume kohe me shoqet e shoket e mi. Tash qe jam martu jam spostu pak jo se e kam ba me qellim, por jeta te ndryshon fillon nje rrjedhe tjeter qe ske shume kohe te bash e te jesh njashtu si ke kene.
Ketu nuk baj fjale per dy- tre mikesha qe i kam shume te ngushta se me ato kaloj shume kohe, te pakten kur shkoj ne Shqiperi 2-3 here ne jave pi kafe me to. Por per shoqerin e shkolles i kam taku vetem nje dite dhe kena pi nje kafe dhe kaq.
Sado qe te mendosh se akoma ekziston, duhet te kujtohesh se ajo zbehet shume.
Ndersa per shoqerine e burrit tim une i njof nje pjese te mire te tynen dhe shpesh dalim bashke, keshtu qe ska asnje lloj problemit nqs ai del tek per tek ose ne grup.

tola77

Primus registratum

Duhet te kete me patjeter,edhe pse per fat te keq kjo kufizohet si nga ana e burrit ashtu dhe e gruas. Qe nje martese te jete e lumtur jeta e nje cifti nuk duhet te ndryshoje bazat jeteses qe ka bere perpara saj, pa shoqeri njeriu eshte i humbur.

marvi

Primus registratum

ne qofte se flasim vetem shoqeri nuk e kuptoj ku eshte problemi ne qofte se ish te dashurin do ta kesh si shok une ktu shoh nostalgjiper te kaluaren atehere mos u martoose mesohu te harrosh

[DireStraits]

Primus registratum

Po ekziston po gjithçka me kufi,njeriu ka nevoj me dal me shku me ardh,shoqeria e paster asht e bukur dhe kur asht e paster nuk ka nevoj per koment si nga ana e burrit ashtu edhe nga ana e gruas faleminders gjithmon mendimi jem ky..........