A ekziston me te vertete dashuria?

naqja

Primus registratum
A ekziston me te vertete dashuria?

si e mendoni a dashurohet nje njeri me te vertete apo e ben ngaqe i pelqen?apo eshte egoja qe ka per nje njeri pra eshte i fiksuar.......

aldi79

Primus registratum
Re: A ekziston me te vertete dashuria?

Jasht teme!
<span style="font-style: italic">Pa ofendime ju lutem!</span>

naqja

Primus registratum

mjafton ideja te tjerat leri........mire qorri takohemi me vone tek nandoja......... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; vdekja e fashizmit liria e popullit :rockband:

brunilda dervishi

Primus registratum

dashuria e vertet ekziston tek cdo njeri!!!
thumbsup.gif

------------------------------------------
jeta eshte e bukur kur di ta jetosh

Guest

Me thoni njehere, c'eshte dashuria?!

Gerti2

Primus registratum

Dashurine nuk ta spjegon dot asnje njeri ne kete bot deri sa ta zbulosh vete se cfare eshte &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Miresia

Primus registratum

Love comes to those who believe it and that's the way it is... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

camarrokja serioze

Primus registratum

Dashuria ekziston, po njerezit e kuptojne vetem, kur e humbin ate. Eshte ligji i jetes keshtu, s'ke ci ben, asnje nuk shmanget dot. Besoj ne dashuri, edhe pse disa here jam ne dileme me veten time. Ne bejme shume pyetje, sepse nuk besojme plotesisht ne vetvete, dhe kjo na ben te dyshojme per shume gjera

karamel

Primus registratum

dashuria?
kete fjale se njof! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Heneza

Primus registratum

Dashuria eshte dhembje ne zemer e ne shpirt, por nuk do te thote se nuk ekziston.

Petroninsja

Primus registratum

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1......

Ekziston kur dhe ti vet si njeri ekziston, eshte e vetmja ndjenje qe te zgjon nje vorbull perzjerjesh qe te ben te ndihesh gjalle.....

ardita

Primus registratum

une mendoj se dashuria ekziston. ju uroj te gjitheve te jetoni nje dashuri si ajo qe po jetoj une. pershendetje te gjitheve

Admir

Forumium maestatis

Dashuria sipas 2 Korintasve 13:4-7. (Marre nga Bibla)

Dashuria është e durueshme; plot mirësi; dashuria nuk ka smirë, nuk vë në dukje, nuk krekoset, nuk sillet në mënyrë të pahijshme, nuk kërkon të sajat, nuk pezmatohet, nuk dyshon për keq; nuk gëzohet për padrejtësinë, por gëzohet me të vërtetën, i duron të gjitha, i beson të gjitha, i shpreson të gjitha, i mban çdo gjë.

Eh sikur te arrinim kete stad dashurie ndaj te gjitheve.... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

oktapodi

Primus registratum

Per cilen dashuri e ke fjalen mo!?
se ka nja ........nuk numerohen,
1..
2.........
3....
4..............
5................,
etc,etc

Karamel Eyez

Primus registratum

<span style="font-weight: bold">.::IM AFRAID OF THE REAL FEELING OF LOVE, BUT YET NOT FRIGHTENED BY THE THOUGHT OF DEATH!::.</span>

unë kam më frigë nga ndjenjat e vërteta të dashurisë sesa nga mendimi që do vdes e re... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

qero

Primus registratum

auuuuuuuuuu te koka tem e vjeter por edhe une po mundohem ne ate stilin allashqiptarqe

dashuria ekziston sepse po te mos ket dashuri
ne do te shendrroheshmi ne makina

ju pershendes naqja

picasso

Forumium maestatis

si e mendoni a dashurohet nje njeri me te vertete apo e ben ngaqe i pelqen?apo eshte egoja qe ka per nje njeri pra eshte i fiksuar.......
naqe...po mendoj nese verte duhet te te kthej pergjigje...por thjeshte po te them se egoja dhe dashuria nuk kane gje te perbashket!

MALINA

Primus registratum

EKZISTON POR DUHET TE DISH TA USHQESH MIRE HERE PAS HERE , SE PASTAJ BEHET MONOTONI .