A e jepni Jeten per Memedheun?

A e jepni Jeten per Memedheun?

Shume prej nesh thone se e duan Shqiperin, pas me thoni nese vjen dita dhe ty te kerkohet te jepet jeta per te shpetuar Shqiperin nga fukallareku dhe korrupsioni, a do ta japni jeten?

Po sikur jeta juaj mund ta ndihmoj Shqiperin sado pak a do ta jepni jeten?

Jini te sinqert sepse ne te gjithe jemi Shqipetar te nje gjaku!!!

mostro

Putraku
Re: A e jepni Jeten per Memedheun?

jeten theeeeeeeee?jeten ene tufen e gjelave te detit qe kom /pf/images/graemlins/laugh.gif po cer behet kshu ere!?na po munohena per nji jete ma te mir kurse juve doni me na e mor per te rrugullu atdheun...hajde japim te gjithe jeten ene ta shijojne jeten ne shqipni madagaskarianet /pf/images/graemlins/laugh.gif
tema se si mund ta rrugullojme shqipnin me pelqe me teper /pf/images/graemlins/laugh.gif se si me dek jo dhe aqq /pf/images/graemlins/laugh.gif

komino

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga GLD:
[qb] ... nese vjen dita dhe ty te kerkohet te jepet jeta per te shpetuar Shqiperin nga fukallareku dhe korrupsioni, a do ta japni jeten?

[/qb]
heu

po ma sqaro njehere, se nuk po arrij ta kuptoj vete
si u luftoka korrupsioni duke dhene jeten time???????????????????

lir

Primus registratum

une jap voten ti jep jeten.... :smash:
qellimi eshte i njejte apo jo....
Po te vinte puna per jete e a vdekje si ne kosove, jam i sigurte se dhe jeta do te jepej pa asnje dyshim.....Gjithsesi, mendoj se shqiptareve i duhet paqe, i duhet kohe te mbyllin plaget e shekullit te kaluar...Perdorni votat zgjuar :thumbsup:

Olta

Forumium praecox

per ti dhene temes nje fare serioziteti do thosha qe pyetja e gldos qenka imagjinare, por nese te ndihmon: une nuk do sakrifikoja jeten per nje ideal sado te afert.

Diavolessa

Valoris scriptorum

GLD
I/e sapoardhur
Anetar/e # 4513

Shkruajtur më 29 Korrik, 2003 06:09
--------------------------------------------------------------------------------
Shume prej nesh thone se e duan Shqiperin, pas me thoni nese vjen dita dhe ty te kerkohet te jepet jeta per te shpetuar Shqiperin nga fukallareku dhe korrupsioni, a do ta japni jeten?

Jini te sinqert sepse ne te gjithe jemi Shqipetar te nje gjaku!!!
--------------------------------------------------------------------------------
Postime: 8 | Nga: Boston, USA | Regjistruar: Korrik 2003 | IP: e Regjistruar |

Paske shku tuj emigru deri ne USA e ben pyetje te tille? :eek: :rolleyes: :eek:

Jeta eshte e shtrenjte!

Xhaferr

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GLD:
[qb] Shume prej nesh thone se e duan Shqiperin, pas me thoni nese vjen dita dhe ty te kerkohet te jepet jeta per te shpetuar Shqiperin nga fukallareku dhe korrupsioni, a do ta japni jeten?

Jini te sinqert sepse ne te gjithe jemi Shqipetar te nje gjaku!!! [/qb]
jap jeten, dhe shpirtin gjithashtu.

Diavolessa

Valoris scriptorum

jap jeten, dhe shpirtin gjithashtu.

Sa fjale te medha...por jane vec fjale /pf/images/graemlins/wink.gif

Me qe e dashkeni kaq shume perse nuk ktheheni ne Shqiperi..punoni atje...regulloni shqiperine...

Aman pls mos thuani se ne Shqiperi s'ka pune...se behet dicka bajat!....Ketu ne It te keqen si punon shqiptari ne pish te dillit duke bere beton me ndertu shtepite e te hujve ketej e sa merr ne muaj! Duke paguar qira shpije etj etj...Te njejten pune perse s'e bejne ne Shqiperi?

Me qe e dashkeni kaq shume, perse nuk ktheheni ne Shqiperi...me qe Berluskoni ..edhe pak po ju blen nje nga vendet me te bukura te Shqiperise Luren

Misha Maisky

Primus registratum

Per at far veni une te jap jeten!? Mos o zot, une them ishalla po na pushton noi amerikon....po edhe ato s'e hajne at kokerr ullini jo.....

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] jeten theeeeeeeee?jeten ene tufen e gjelave te detit qe kom /pf/images/graemlins/laugh.gif po cer behet kshu ere!?na po munohena per nji jete ma te mir kurse juve doni me na e mor per te rrugullu atdheun...hajde japim te gjithe jeten ene ta shijojne jeten ne shqipni madagaskarianet /pf/images/graemlins/laugh.gif
tema se si mund ta rrugullojme shqipnin me pelqe me teper /pf/images/graemlins/laugh.gif se si me dek jo dhe aqq /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pusht burre!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti je si puna atyne ushtarve n'kufi qe shtijne e masnej thojn "Ndal!"

ps: te dashur miq....mu s'me lejn te shpise me dhon jeten. sa here qe shkoj thelle ne det me thojn "kthehu se ka dal peshkaqeni bardh". duhet me gjet nai arsye t'forte me ja thon atyne te shpise me i llaf, tip "o ma po na vjedhin rrobat dushmani" ose "o ba po na vjedhin poçin qe vune dje ke shkalla".

Archi

Forumium praecox

Meqenese shpirtin ja kam dhene shejtanit, jeten dua ta mbaj per vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kill your idol! :smash: :smash: :smash:

:wave: :wave: :wave:

D-J

Forumium maestatis

Eshte e lehte te thuash ne kohe paqe jo une s'e jap jeten per atdhe, kam gjera te tjera etj etj. Lufta, sidomos ne ditet tona, duket si dicka e paimagjinueshme. Integrimi europian te ben te mendosh keshtu. Po ajo dhe mund te ndodh dhe kjo nuk eshte e pamundur. Mbase jo ne shkalle te gjere po incidente me te vogla nuk mund te perjashtohen. Mund te jete me grekun apo serbin etj. Ti mund te jesh kundra saj, bile dhe kundra qeverise (ne rast se kjo e fillon) tende per arsyet e fillimit te saj. Nacionalizmi, patriotizmi apo atdhedashuria ne keto raste natyrshem shtohen. Gjate 97' psh. pati njerez qe humben jeten bile dhe per pasione ekstremiste krahinore. Mbase jo shume emigrante mund te kthehen. Ti mund te jesh ushtar ose ne forcat rezerviste. Ti mund te thuash "jaa s'ndodh tek une". Mund dhe te vritesh. Per atdhe! Ose ti je thjesht civil. Ne keto raste civilet e pesojne me te teper. Te zene apo bllokuar ne lufte kundra deshires se tyre. Po c'do beje ti ne rast se familja jote do vritej, motra apo nena do perdhunohej, shtepia jote apo prona jote do shkaterrohej? Nuk do mbrosh familjen apo pronen tende? Po mund dhe te vritesh. Ne kete rast nuk eshte vdekja ne mbrojtje te familjes apo prones tende renie per atdhe? Atdheu, thone, fillon te shtepia jote!

Una, Rocky Damiano :cool:

sweet eda

Primus registratum

shumica e ketyre pergjigjeve ishte zhgenjyese /pf/images/graemlins/frown.gif ....pastaj thoni qe jeni krenar qe jeni shqiptare!!!!! "jeten nuk e jap per shqiperine" ne cilen pjese te kesaj fjalie e tregoni krenarine e te qenurit shqiptar????!!!!!??????? :confused:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] shumica e ketyre pergjigjeve ishte zhgenjyese /pf/images/graemlins/frown.gif ....pastaj thoni qe jeni krenar qe jeni shqiptare!!!!! "jeten nuk e jap per shqiperine" ne cilen pjese te kesaj fjalie e tregoni krenarine e te qenurit shqiptar????!!!!!??????? :confused: [/qb]
Per cfare te jemi krenar...?????????Sepse ikem nga Shqiperia duke emigruar neper shtete te tjera?!
Jam krenare per Shqiperine e dikurshme....

Per ata qe thonin:

Shqiperi me jep nder, me jep emrin shqipetar!

Jo per ate te sotmen qe shesin edhe veten tek i huaji per 5 qindarka me shume :mad:

Kollarja

Primus registratum

Jo, kurre.
Te sakrifikoj une per katnare e malok, e pse, ç'far fitimi kam?
Ka lujt mendsh kshu dynjoja. :sleep:

g_alb

Primus registratum

Heehhe do tua tregoj une nje barcolete tani lidhur me kete teme. Ishte ringjallur trimi shqiptar nga KOsova Azem Galica-Bejta, pra ishte ngritur prej varrit dhe po takon nje plak te Drenices dhe po e pyet. O plak po a po me tregon se kush po e udheheq Kosoven tani?
Plaku ia ktheu, njefar Rugove, Thaqi, dhe Haradinaj.
E po mire, po Shqiperine po kush po na udheheqe?
Plaku po ia kthen, njefar NANO, MAJKO, MILLO.
E Azemi si i habitur po pyet, po qjane keta, shqiptare apo shkiej( serbe)????!!!!!!
HAHAHAHAAH

lir

Primus registratum

ashtu eshte vlla, se duhet te te tingelloje emri musliman, pa te jesh shqiptar....mentalitet fantastik....drejt evropes...

Olta

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[QB] Eshte e lehte te thuash ne kohe paqe jo une s'e jap jeten per atdhe, kam gjera te tjera etj etj. Gjate 97' psh. pati njerez qe humben jeten bile dhe per pasione ekstremiste krahinore.
Po c'do beje ti ne rast se familja jote do vritej, motra apo nena do perdhunohej, shtepia jote apo prona jote do shkaterrohej? Nuk do mbrosh familjen apo pronen tende? Po mund dhe te vritesh. Ne kete rast nuk eshte vdekja ne mbrojtje te familjes apo prones tende renie per atdhe? Atdheu, thone, fillon te shtepia jote!

ti dicko me duket se ke dale pak nga tema, c'ka pershkruan ti eshte te te marrin me dhune dicka ekzistenciale dhe teper personale si familja etj dhe si rrjedhoje mbrojtje vetijake,(llogjike e thjeshte: o ti o une :angel: )
por pyetja eshte nese ti sakrifikon jeten tende per te permisuar te ardhmen e te tjereve.

per diavolessen: edhe po u kthyem nuk ndritim gje se eshte prishur peshku nga koka :mad: :cry: )