Re: A e dini se ... ?
Ke te drejte,nga nxitimi shkruajta "fitim" ne vend te "xhiro".E di shume mire dallimin midis 2 nocioneve.
Qekeni,me falni qe po jua them,persona shume naive,drejt e drejt,si kale karroce.Ju kujtoni se ne kete vend everything is on the up and up?E keni,pak te thuhet,gabim.Most definitely.Lexoni shkrimin e "arterie" per te kuptuar ate qe dua te them.
Nejse,jane,sic shkruajta me siper,informacione top,top secret,classified,qe une nuk i di,se nuk punoj ne SH.I.SH,as ne CIA.Kuptohet qe edhe po t'i dija nuk do i ndaja keto te dhena me ca te panjohur,aq me teper ne Internet.I would,obviously,put my b*alls on the line if I did that.
Akses te keto informacione kane pak persona V.I.P.Mund te thuhet vetem qe jane 2-3 biznese,si te thuash,"konvencionale" ose jo me ate xhiron kolosale te mesiperme.Ka ne Shqiperi njerez shume,shume,shume,shume te pasur qe po te duan blejne gjithe Beverly Hills,Manhattan plus Miami,etj,etj,etj,etj.
Megjithate,une s'kam dale ketu t'i mbush mendjen njeriu.Secili mund te besoje,ose te doje te besoje,cfare t'i doje by*tha.
Me kaq e mbyll te shkruajturit.Me vjen keq,po vetem deri ketu mund te shuhet kurioziteti juj.Boll u moret kot ne menyre te padobishme me jeten e te tjereve,duke u munduar t'i beni llogarite ne xhep milionereve,sa milion dollare ka filani,sa fito,sa humb,ku,si i nxjerr paret,etj.Jane gjona qe s'keni per t'i mor vesh kurre.A do ndryshonte jeta juaj edhe po t'i dinit?